Şimdi Ara

30 bin tl civarı içi geniş aile arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhabalar, esasen arabalar hakkında pek bir şey de bildiğimiz söylenemez. kısmetse ilk arabamız olacak, kredi ile alacağız. 5 kişilik bir aileyiz, ve ayıptır söylemesi annem babam ben kiloluyuz, boyumuz da uzun. geçen bi arkadaşımın fiesta'sına bineyim dedim, resmen sığamadım. araba alırken içinin geniş olmasına dikkat etmek lazım demek ki. aklıma yatan bir tek focus c-max var -o da bizim sitede dışarıdan gördük, gayet geniş durduğu için- sanırım bu tür arabalara mpv deniyor. 30 bin lira civarında tavsiyelerinizi bekliyorum.
    mümkünse otomatik vites, az yakan bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 24 Nisan 2015; 1:43:02 >

• B5.5 kasa 1.8T ya da 130ps 1.9TDI Passat paklar sizi kardeş. A4ler küçüktür Passat'a göre. Onun haricinde hoşunuza giderse 2.0TDCI Mondeolar var yine 2000 model cıvarı.

98-2000 arası A6lar da olabilir.
  • Scenic 2 bak istersen gayet geniş ve konforlu gelmişti bana. Bir Eniştem de 2012 3. Versiyon privileage var diğer enişte de scenic 2 var biri dizel biri lpg ikisi de rahat ve genişler alabiliyoraan cam tavanlı bakman iyi olacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F882BB31 -- 24 Nisan 2015; 1:26:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.