Şimdi Ara

30 bin tl bütçeyle vectra c mi octavia mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 bin tl bütçeyle vectra c mi octavia mı alınır arkadaşlar performans yol tutuş güvenlik yedek parça servis lpg uyumluluk açısından değerlendirir misiniz

• bu kriterlere göre ben octavia derim
  • bu kriterlere göre ben octavia derim
  • Vectra.
  • vectra her açıdan daha iyi.
  • Octavia daha makul gibi ama o butce ile ozellikle C sinifinda secenekleriniz cok: 2005-2008 arasi temiz, donanimli, LPG uyumlu Civic, Jetta, Corolla, Focus bulmak mumkun. Ben bu araclara yogunlasirdim.
  • İlla ki ikisinden biriyse Octavia.Bence Jetta ya da Focus daha alınası araçlar, bütçeniz çok müsait çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vectra hem tasarım hem ikinci eli güzel hem zaten arada sınıf farkı var.Ama vectraların bazıları sorunlu diye biliyorum araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

Vectra hem tasarım hem ikinci eli güzel hem zaten arada sınıf farkı var.Ama vectraların bazıları sorunlu diye biliyorum araştırmak lazım.

ben de öyle düşünüyorum aslında ama bazen kafam karışıyo işte yoksa gönlüm şu makyajlı vectralarda
  • Vectra derdim ama artık Vectra yüzünü eskitti. Octavia.
  • Eski yüz falan deniyor da,30.000 e alınacak octavia da eski yüzlü olur.
  • Vectra hocam yol tutus,yalıtım acısından.ikinci el acısından vectra.temizini bul keyfine bak üstadım.uçak gibi arac.
    Saygılar...
  • vectra
  • Octavia bildiğiniz gibi vw grup otomobili ve çok yakın bir arkadaşım 2002 ve 2006 model olmak üzere 2 kasasını da kullandığından biliyorum -2006 hala kullanılıyor- sorunsuz. 2. eli de iyi.
    Bana kalırsa Vectra C ye tercih ederim.
  • Başlık sanki benim için açılmış
    Eskiden beri Opel sevdalısı hatta Alman manyağı biri olarak aracımı satınca direkt Vectra lara yoğulaştım.Ama temiz bir Elegance bulamadım.Edition denkgeldi birkaç tane ama nasip değilmiş.En son dün bir anda karşıma 2007 model Scoda Octavia Elegance 1.6 MPI BRC lpg li çıktı.Kafam resmen allak bullak oldu.Araba sunroof ve xenon dışında full ve ilk sahibinden çok temiz.Aynı model Elegance bir Vectra benzinli haliyle bile 35 civarı Bahsettiğim araba ise 29 hatta çok zorlarsam belki 28 gibi alınabilecek.Dediğim gibi aldıktan sonra tüp müp falan derdim de olmayacak.Bunları kıyaslayınca ne halt yiyeceğimi şaştım resmen ...

• quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Başlık sanki benim için açılmış
    Eskiden beri Opel sevdalısı hatta Alman manyağı biri olarak aracımı satınca direkt Vectra lara yoğulaştım.Ama temiz bir Elegance bulamadım.Edition denkgeldi birkaç tane ama nasip değilmiş.En son dün bir anda karşıma 2007 model Scoda Octavia Elegance 1.6 MPI BRC lpg li çıktı.Kafam resmen allak bullak oldu.Araba sunroof ve xenon dışında full ve ilk sahibinden çok temiz.Aynı model Elegance bir Vectra benzinli haliyle bile 35 civarı Bahsettiğim araba ise 29 hatta çok zorlarsam belki 28 gibi alınabilecek.Dediğim gibi aldıktan sonra tüp müp falan derdim de olmayacak.Bunları kıyaslayınca ne halt yiyeceğimi şaştım resmen ...

kararını verirsen haberim olsun arkadaş

• Servis dışında vectra. Servis bulunduğun yerdeki opel servisne bağlı tatsız bir risk.
  • vectra nın üretimi yok zaten ikinci el arabayı alıp belki 2-3 yıl da sende kalacak araç, şu an için vectra sorun yaratmaz satarken belki ama 2-3 sene octavia yı satman daha rahat olur bence. Octavia bu açıdan daha mantıklı. en azından üretimde hala
  • bence octavia nın elegance donanımlısı
  • halen araç almış değilseniz ve vectrada karar kıldıysaniz, elimdeki 2006 model vectra comfortu 29.500 TL ye satabilirim.

araç 96000kmde, safir siyah renkte ve kazasızdir. tamponlarda arabanın alçakligindan kaynaklanan sürtünmelerden dolayı boya vardır ama kaportada kesinlikle boya kaza vs yoktur.

tamamen orjinal olup lpg dahi takılmamıstır.
    90.000 kmde baskı balata değişmiş ve genel bakımı yapılmıştır.

Araç Istanbuldadir.

0555 625 35 37
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.