Şimdi Ara

30 bin civarı polo mu auris mi ya da başka ne alınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

30 bin civarı maksimum 33 bin liralık 2. el bir araba almayı düşünüyorum.
    Ehliyeti yeni aldım. Sürmeyi öğrenecek bi araba bakıyorum. Maksimum 1 sene içinde satmayı planlıyorum. Bu nedenle piyasası iyi bir araba olmalı.
    1.33 2011 Auris ve 2012 1.2 polo buldum bu fiyata. Polo boyasız Auris'in arka kapısında ufak bir boya var.
    29 yaşında ve bekarım. Bu nedenle arabanın biraz sportif olmasını istiyorum.
    Polo bu yüzden ağır basarken Auris de donanım ve konfor açısından bakınca ağır basıyor. Üst segment olması da var bi de tabi.
    Hangisini önerirsiniz ya da başka bir araba mı önerirsiniz bu fiyata?
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Aklım baya karışık açıkçası.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddragonn03 -- 26 Ocak 2015; 1:17:03 >

• 1.33 confort auris simdiki 1.33 life dan ( guvenlik haric) daha donanimli bi arac. Guzel bi tercih olabilir. Ancak her zqmanki gibi 33 bin tl nin en mantikli ikinci el araci 2013 model kia rio 1.25 fancy.
    Vergi avantaji
    yeni model olusu
    yuksek donanim
    boyasiz hatasiz ve ilk sahibinden cok rahat bulursun.

İdda ediyorum varsa aksini idda eden kapisirim ( zevkler ve renkleri katmaksizin ) 32-33 bin tl nin en iyi araci 2013-2014 kia rio fancy dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkr ederim. İlk mesajda yazmayı unutmuşum piyasası iyi bir araba olmalı. Rio elden çıkarması zor olmaz mı?
    Auris yattı gibi duruyor adam hasarları baya eksik yazmış.
  • Punto evo dizel+cam tavan hatta güvenlik paketlisi bile denk gelebilir gayet dolu ve ekonomik araç. Dizel olmasa bile 1.4 77 likte gayet ekonomik parcasıda ucuz piyasası canlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.