Şimdi Ara

30 adımda pop kek yiyebilir misiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Parça parça yutabilen varsa yaparda çiğneyerek imkansız
  • %95 lik insan kısmı yiyemez kakaolusunu ama geçen bi arkadaşım bitirdiydi 30 adımda biraz yavaş gibi oldu adımları ama helal olsun dedim
  • geçen yıl dershanede kalıplı bir arkadaşımız hoca ile iddaaya girmişti, 15 adımda bile yerim demişti kendisi hoca 40 adım verdi, 60 küsur adımda bitirebildi topkeki, sonuçta tüm sınıfa yemek ısmarlamıştı
  • Orjinali 2o adım yahu, 3o adım iyi şişirmişsiniz

Ayrıca hala bunu bilmeyen var mı
  • 10 (yada 20) adımda çikolatalı gofret o dediğin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 14 Mayıs 2011; 20:37:52 >
  • bu olayın gerçeği kakaolu topkekle yapılıyor, bu kek baya kuru olduğu için yemesi baya zor
  • Bilmeyen yoktur da açayım dedim
  • Yarım saat içinde çkolatalı popkek ile deneyeceğim bu olayı,sonucu dürüst bir şekilde beyan edeceğim.
  • biz halley versiyonu yapıoduk 27. adımda yutuyordum
  • Ben denedim bizim okuldan bir çocuk ile iddaya girdik biz deneyecek 5 kişi ile o işte bunun sonunda 25 tl kazandı.
    30 adım 25 saniye felan yapıyor adım hızı önemli değil hızlı hızlı sayılıyor 1 den 30 a kadar
    ağzında su bulundurmak yasak gerçekten çok zor
    ben denediğimde 30. saniyede tam yutuyordum süre bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

yarın bi deneyim.Casey le olmaz mı

Olmaz.Sadece Eti topkek ile denemene izin var.
  • 29. adımda yedim hepsini,iş arkadaşım da denedi o da 28. adımda yedi.
  • ilginç konu mesaj bulunsun
  • denendi 18. adımda bitti ağzımda bir şey kalmadı.
    kardeşim denedi 2 adıma hepsini ağzını sokmaya çalışdı boğuluyordu resmen zor su verdik
  • topkek komple ağza atılıp 30 adımda yutulmuş olması mı gerekiyor ? saniye olarak yapılsa daha doğru olmaz mı diyeceğim ama, adamın adım atmakla falan kafası karışırsa daha zorlanır aslında en iyisi iddaaya girilen kişiyle birlikte yürümek normal bi hızda, o da sizin adımlarınıza uyarak 30 adım atacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.