Şimdi Ara

30-33 bin tl arası araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba abilerim size bir kaç adet karşılaştırma ve araçla ilgili bilgi danışçaktım

1) ford focus mk 2 kasa 2005-2008 arası nasıl araçtır arıza cıkartırmı ve kullanımı nasıl yakıt tüketimi parça ücreti vb

2) honda civic 98-2000 arası 1.6 ies nasıldır focusla karşılaştırıldımmı hangisi tercih edilebilir ve neden .

3) birde mercedes veya bmw nin 93-94 modelleri bu fiyata bulunabiliyor ve iç dış tasarımı gayet kaliteli sizce bu kadar eski bir araç bu fiyata alınabilirmi

4) bu fiyata ek bir öneriniz varmı sunu al diye

• Hocam üstte tabiki 1 numaralı seçim . Yeni araba iyidir mantığıyla seçerim. Honda efsane kasa Toyota vs çok eskidi . Millet absürt fiyat istiyor . Üzerine biraz daha ekleyip daha yeni modelli Fiat Linea da bakabilirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bora lpg al geç taş gibi araba.Bu fiyat aralığına bulduğun mk2 focus temiz olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DECF0C154 -- 17 Şubat 2019; 15:57:3 >
  • Seçeneklerinizden focusu seçerdim kendi önerim lancer ve astra olur.

• Macera arama focus al ha illa 3ü olmak zorunda değilsen ben temiz 2004-2006 arası 190 200 bin km civarı az değişenli elantra öneririm

• mesela bu var sizce bi sıkıntısı varmıdır
  • 3 secenek arasinda ilkini tercih ederdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70-75 bin TL araba tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt
    peki sence neden
  • bunda bir sıkıntı varmıdır ek olarak bora ne yönden önerirsiniz tipi hoşuma gidiyor aslında motoru sıkıntı cıkartırmı
  • 2000-2001 Dürbün göğüs polo classic al geç. Kalan parayı olası masraflara harcarsın.

Örnek

• korkmaz124 K kullanıcısına yanıt
    Hocam yaş olarak en yenisi bir kere, 99 civic dedigimiz araba 20 yasinda. Piyasasi gereksiz yüksek o paralari haketmiyor. Bmw ise yakit, bakim ve sorun konusunda sıkıntılı ve pahali olarak biliniyor. Civic ile focus arasinda sınıf farki da yok ki eski olan civici alasiniz. Tr piyasasinda civic, toyota biraz gereksiz yüksek kalıyor.

bende sizin gibi dusunuyorum ve en mantıklı focus geliyor sizce bu fiyata temiz focus bulunabilirmi .
    Piyasasini çok takip etmesem de bulursunuz diye düşünüyorum hocam. Güzel bir pazarlık ve iyi bir kullanıcıdan alırsanız üzmez inşallah.

araçtan anlıyorsanız yukarıda attım linke bakma sansınız varmı acaba
    Kardeş Niğde'de yaşıyorum. Buranın en dandik oto galerisini bulmuşsun bravo. Açıklamada dikkat edersen değişen yok ya da km orijinal diyememiş. O araç belli ki taksi çıkması çünkü direksiyona aşırı aşınma var büyük hasar kaydı da vardır muhtemelen. Zaten temiz olsa ilk gün satılırdı o fiyata. Niğde'de Çavuş otomotiv dürüsttür, temiz araba satar ama fiyat da ona göre. Nissan Note diye arama yap Niğde ilindeki satıcı kendileridir.
    -Ben de bu bütçeyle araç arıyorum 37 bin'e Ankara'da Kia Venga vardı çok temizdi en son 34500'e kadar düştü fiyatı ama dizel ve 202 bindeydi cesaret edip gidemedim satılmış.
    O paraya çok temiz Getz, Rio bulursun. Sedan olarak Era, Bora, Focus 1, Accent Admire alınabilir.

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    bu fiyata bu model focus bulamammi sizce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kaportada 2-3 parça değişen 170 bin km üstü araç bulursunuz hocam. Orijinal imkansıza yakın. 2000 orijinalleri o paradan başlıyorlar. Tavsiyem pazarı gezin orada fiyatlar daha gerçekçi olabiliyor. En az 2 yıl binmiş bit kullanıcıdan alın ya da son sahiplik süresi mesajı atın. Hangi no'ya atiliyor bilmiyorum. Sadece sahibine sormayın, mesela ilk sahibiyiz diyor gidiyorsun 2 ay once almis e hani ilk sahiniydin? İşte kayın pederindi de vs. düzmeye başlıyorlar. Bir de ilanda Aracımız diye çoğul geçen ilanlara bakma. Şasede sorun yoksa değişeni dert etme yeter ki fiyat uygun olsun. Tavsiyelerim bu sekilde.

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    eyvallah çok sağol bilgilendirdigin icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.