Şimdi Ara

30-31 bine micra tekna mümkünmü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temiz-otomatik 2009-2010 arıyorum ama 35 fiyat çekiyorlar.Arabadan anlayanlar ise en fazla ederinin 28-29 olduğunu söylüyorlar.Sanırım baya şişiriliyor fiyatları.Bu gidişle 40bin diyecekler gibi.2009-2010 micra tekna bulamadım. Araştırma ile bu fiyatlara bulmak mümkünmü yoksa araba işini bırakayımmı ?

• kurban bayramından sonra araba almaya bakın bence. o zaman fiyatların düşeceğini tahmin ediyorum..
  • 2009-2010 model olup 30K'ya satılan çok araç var. Siz nasıl bir şey istiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 10 Ağustos 2015; 22:59:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

kurban bayramından sonra araba almaya bakın bence. o zaman fiyatların düşeceğini tahmin ediyorum..

Acelem yok neye bağlı olarak düşüyor fiyatlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

kurban bayramından sonra araba almaya bakın bence. o zaman fiyatların düşeceğini tahmin ediyorum..

Acelem yok neye bağlı olarak düşüyor fiyatlar ?

talebe bağlı olarak düşüyor.
  • o kadar parayı b sınıfı arabaya bağlamak bana göre doğru değil. o paraya hemen hemen aynı modelli 308-bravo- i30 tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

o kadar parayı b sınıfı arabaya bağlamak bana göre doğru değil. o paraya hemen hemen aynı modelli 308-bravo- i30 tavsiye ederim.

Açıkcası parayı abim verecek istediği modellere bakıyorum. Micra için herkes çok iyi ama satanlar çok fazla istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

o kadar parayı b sınıfı arabaya bağlamak bana göre doğru değil. o paraya hemen hemen aynı modelli 308-bravo- i30 tavsiye ederim.

Açıkcası parayı abim verecek istediği modellere bakıyorum. Micra için herkes çok iyi ama satanlar çok fazla istiyor

Piyasası olan ve parasını hak etmeyen arabaların hepsi böyle. O paraya daha yüksek model ve donanımlı araçlar mevcut.

• quote:

quote:

quote:

Piyasası olan ve parasını hak etmeyen arabaların hepsi böyle. O paraya daha yüksek model ve donanımlı araçlar mevcut.

Daha donanımlı araç söylermisin. Bu fiyat aralığında görmedim. Micra tekna modelinde yok yok. Anahtarsız çalıştırma ve kapı açma dahil.

• B sınıfı otomatik, biraz da donanımlı bir araç almak isterseniz fiyatlar biraz uçuyor, piyasa böyle. Bu fiyatları haketmiyor bu paraya daha büyük araç alınır dense de, bu araçlara bayanlar bayılıyor, özellikle şehir içinde kullanım pratikliği bu araçlara talebi arttırıyor, zaten bu araçları kullananların birçoğunun evinde, ikinci daha büyük bir araç bulunmakta, temizi olduktan sonra fiyatlar çokta aşağı gelmez,
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

B sınıfı otomatik, biraz da donanımlı bir araç almak isterseniz fiyatlar biraz uçuyor, piyasa böyle. Bu fiyatları haketmiyor bu paraya daha büyük araç alınır dense de, bu araçlara bayanlar bayılıyor, özellikle şehir içinde kullanım pratikliği bu araçlara talebi arttırıyor, zaten bu araçları kullananların birçoğunun evinde, ikinci daha büyük bir araç bulunmakta, temizi olduktan sonra fiyatlar çokta aşağı gelmez,

30-31e 2009-2010 tekna otomatik bulursam alacağım. Takipteyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: parker48

B sınıfı otomatik, biraz da donanımlı bir araç almak isterseniz fiyatlar biraz uçuyor, piyasa böyle. Bu fiyatları haketmiyor bu paraya daha büyük araç alınır dense de, bu araçlara bayanlar bayılıyor, özellikle şehir içinde kullanım pratikliği bu araçlara talebi arttırıyor, zaten bu araçları kullananların birçoğunun evinde, ikinci daha büyük bir araç bulunmakta, temizi olduktan sonra fiyatlar çokta aşağı gelmez,

30-31e 2009-2010 tekna otomatik bulursam alacağım. Takipteyim.

hem bu kadar para vermem diyorsunuz ondan sonra yana yakıla micra arıyorsunuz bu kararsızlıkla siz ancak şahin alırsınız diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.