Şimdi Ara

30.000TL'lik bilgisayar topladık: Karşınızda çılgın sistem (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
5.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bluflame

quote:

Orijinalden alıntı: LambayaFunfDe

30.000 TL'yi hiç etmişsiniz bence.

30bin TL kaç tane 50kuruş yapar ?

60.000 de nalaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA Vice City açar mı?
  • Ne yapsak, hemen gidip alayım bu sistemi. Aaaaaa a o da ne ? Dolar 3.680 mi?
    Sanırım bir 3 yıl daha beklemem lazım. (Çoluk çocuk hanım sahibi olunca kaç yıl beklerim bilemiyorum) :(

• Şu sistemi (yüksek lisans yapan öğrencisiyim) bana verinde render gerektiren Yüz tanıma ve plaka tanıma işi yapıyorum. Nvidia Cuda GPU çekirdeği ile uğraşıyorum. Herta Luxand gibi Api ve sdk ile uğraşıyorum. Gideceksiniz oyun oynamak için isteyen birine vereceksiniz.

• 30.000TL'lik bilgisayar topladık: Karşınızda çılgın sistem
  • Ne farkedecek ki 3 sene sonra oyunlar kasacak.
  • Aynı sistemi burada topladım fiyat olarak (newegg.ca) 8.000 kanada doları tuttu (vergi dahil). yani 22,000 türk lirası... 8.000 lira fark var... (kahrolsun vergi sistemi)

• Bilgisayardan biraz anlayan insan bile 15-16 bin tl bütçeye gtx 1080ti sl yapması gerektiğini bilir.

• Kalitede level atlamışsınız mükemmel bir pc toplamışsınız hayalimdeki bilgisayar diyebilirim böyle manyak bir pc'ye bir tv kartı olmazsa olmaz eğer birgün bana da nasip olursa böyle bir pc toplamak mutlaka bir tv kartı da eklerim valla ondan sonra ver elini Dünya :D
  • Şu ülkede bulunduğu konuma göre insanların sözünün geçerli görülmesi ne kadar kötü.

30.000TL ile nasıl fiyat performans oranı sağlanmaz videosu olmuş. Komponentler arasından SSD dışında SLI köprüsü dışında alınır kullanılır bir tane komponent yok kusura bakmasın kimse.

Dual Xeon, uzay tipi kasa, özel su soğutma vs olmadan 30.000TL harcamak parayı alıp çöpe atmaktır.
  • Sertan-57 S kullanıcısına yanıt
    Oyun konusu için fazlası var zaten alabileceğin en güçlü ekran kartı en fazla ikili kurulum destekliyor. Ama onun dışında sırf daha fazla hat gerektiği için işlemci değişimi yapmak gibi bir durum da var.

• Erdi bey bize cok guzel haber yapti AMD Extreme serisi icin 16 cekirdekli 32 izlekli canavari geliyor. bende icimden diyorum AMD neden FX diye adlandirma yapmadi diyorum bu yuzden yapmamis. Ryzen FX geliyor bence ismi bu olucak ben ne tahmin cikiyor zaten :) boyle birsey olacagini anlamistim i7 6950X gibi islemciler hikaye olucak. intel istedigi mimari guncellesin hic birsey degismeyecek cunku intel cakili kaldi intel tikandi Nm dusurerek %15 artik olacagi yerde %5 artis oluyor belki ondan bile daha az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 20 Nisan 2017; 19:53:50 >
  • Üstadlar bu video başından sonuna methettiğiniz 4k HDR TV nin tam model ismi nedir? Çok merak ettim. Yorumlara baktım kimse de sormamış. Sony nin hangi modeli acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

30.000TL'lik bilgisayar topladık: Karşınızda çılgın sistem

2TB SSD'miz yok ama bizim de beyaz kasamız var :P

"En pahalı Türk youtuber kasası" seninkini tanıyoruz zaten Burak
  • 30 Küsürlü fps gösteriyor çöp

• Uçuyor mu bu ?
  • 30 tllik pc kasar mı ya?

• eskidi bu sistemde bu parayla bu standarta göre sistem toplanmaz kur yüzünden.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.