Şimdi Ara

30.000TL'lik bilgisayar topladık: Karşınızda çılgın sistem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
5.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ryzen işlemcilerde bir denemek gerekiyor SLI işini, İntele göre performansı nasıl olur görürdük.

Tabi daha üstü yapılabilir de bileşenleri bulması zor olur, yoksa 2 işlemcili anakart alıp, 4 lü SLI yapmak güzel olurdu.

Bir sonrakinde özelleştirilmiş ekran kartı (sıvı soğutma destekli) alıp OC yapılsa daha iyi sonuçlar görmüş oluruz çünkü kartlar çok güçlü ufak bir frekans artışı bile farkını hissettiriyor.

• Abi Çıldırcam ya 10sn sonra donup kalıyor video. Şu oynatıcı işini bi çözemediniz :(

• Dikkat ettim de yapılan sistemle alakalı genel eleştiri harcanan meblağ. Kullanılan bileşenler ile saglam yorumlar ve tartışmaların olmasını yeğlerdim. Diğer bir konu videonun altına bileşenler de yazılabilirdi.

Not: Şirket ağı kısıtlı olması nedeni ile videoyu izlemiyorum.
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Yazdığınız karta Xeon E7 takamazsınız..

https://www.supermicro.com/products/motherboard/Xeon/C600/X10QBI.cfm
  • O parayı ver bana sana çok çok daha iyi görseli olan bir sistem toplarım.
    SSD'ye gereksiz fazla para harcanmış.
    Ne rgb ram var ne fan var ne sıvı soğutma düzgün.
    Bildiğin piyasadaki en kötü su soğutmayı bu sisteme takmışlar.
    Bari onu siz alsaydınız nzxt'nin yeni kraken ürününü taksaydınız.
    Custom kablolama yok renk uyumu yok hepsi ayrı renk falan yazık:)
    Sanki başkası toplamış vermiş biz topladık diye incelemişler.

• O değil de, verdiğiniz linkteki ürün de çılgınmış be. O zaman 4 tane E7-8894v4 alarak 128 GB DDR4-RAM falan...

200 bin TL'yi bulur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 14 Nisan 2017; 11:22:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Olur böyle..
    Dalgınlığa gelmiştir..
  • Mesajı güncelledim
  • 30bin liraya Rezil bir sistem olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin amatöru olan nvidia çalışanı kasayı toplamıs alım Mesut ve Erdı sıze cılgın bilgisayar topladım. Sız toplamış gibi tanıtın bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videolarda sorun var izleyemiyorum

• Benim sistem önerim. Slim kasa için uygun fiyatlı bir çözüm. Ryzen R5 1400 işlemci, 1050 4gb Low profile ekran kartı. 8 gb ddr4 ram, 128 ssd + 1tb hdd 2.5 inç
    Kendim bunu i5 6400 işlemci ile topladım. Ryzen daha çıkmamıştı. En uygun oynanır iş görür fiyatıda cep yakmaz diye düşünüyorum.

• Lütfen artık burdaki tüm videoları youtube a da yükleyin sırf bunun için bir eleman çalıştırın uploadlarla ilgilensin yeni player da hiç bir şekilde randıman vermiyor. İzleyemediğim için arkadaşların yorumda verdiği youtube extreme kasa videolarını izledim. Daha güzel kasalar da varmış :) özellikle sıvı soğutma anlamında tesisat döşeyenler apayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Gorev Mars denince akla 110 bin TL lik 8Pack bilgisayari geliyor .

DH dan bundan daha iyisini beklerim sahsen .

https://www.overclockers.co.uk/8pack-orionx-dual-pc-extreme-overclocked-pc-intel-core-i7-6950x-and-intel-core-i7-7700k-fs-006-8p.html

degil mi?

"görev:mars" diyince bende böyle bir sistem bekledim acikcasi;

"görev: titanfall 2" ->https://www.youtube.com/watch?v=_dHYBy3lm-4

"görev: Sentinel" ->https://www.youtube.com/watch?v=012jxOW9q1Q

"görev:mars" nerede? Profesyonel custom build den cok, standard buradaki cogu kisinin 15dk icerisinde önerebilecegi sistemlere benziyor.

donanim bilesenleri hakkinda onu neden sectin bunu neden sectin seklinde tartismaya gerek yok, sanirim herkes biliyor neden oldugunu, en azindan üzerine biseyler koyarak, izleyenlerin konsantrasyonunu ve dikkatini bu yöne cekmek fena olmazdi. Sonucta bu bir illüzyon öyle degil mi?

Hep elestiriyorsunuz diye kizmayin sakin, elestirinin olmadigi yerde gelismede olmaz. fakat farkli bir problem veya bizim bilmedigimiz baska seyler varsa, bu demektir ki elestirinin kaynagi biz degiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 14 Nisan 2017; 12:38:50 >

• 30000 TL bütçe ama olmamış bu daha iyisi yapılabilirdi. Yorumlarda daha güzel örnekleri mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRE_RUSLAN

30bin liraya Rezil bir sistem olmus

Orta halli bir araba alırım da ayağımı yerden keser en azından şaka bi yana bu paraya uzay mekiği gibi birşey bekliyor insan sadece içindeki parçaların maliyet yüksekliğinden bu kadar çok fiyat yükselmiş
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler.
  • ekran kartı fiyatına pc toplamışsınız

bkz. imza

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 14 Nisan 2017; 16:30:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.