Şimdi Ara

30.000 YTL için mobil fikir üretelim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell Mobil Gelecek 2008 yarışması başlamış arkadaşlar.. 13 hazirana kadar başvurusu süresi var..

Amaç, Mobil konular üzerine yaratıcı bir fikir ve çözüm sunabilmek.

Ben DH Mobil'den bir ekip oluşturarak yarışmaya katılabiliriz diye düşünüyorum. Konu ile ilgili olarak bir google/yahoo groups oluşturabiliriz, oradan haberleşiriz. Ekip olayına katılmayı düşünen arkadaşlar özel mesaj atabilirler.

Kafasında mobil hizmetler, her türlü bireysel ve kurumsal çözümler olan birileri var ise, sizi katılmaya davet ediyorum; ben düşünmeye başladım bile.

• parayı paylaşamayız :)
  • İşte bu ya bende uzun zamandır böyle bişe bekliyordum hemen proje haline getirip gönderecem tskler basturkemin
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganays

İşte bu ya bende uzun zamandır böyle bişe bekliyordum hemen proje haline getirip gönderecem tskler basturkemin

ne demek.. bende birkaç fikir üzerinde düşünmekteyim bakalım hayırlısı :)

Bu arada parayı neden paylaşamayalım arkadaşlar, ortak girilir olur biter önemli olan bir sinerji oluşturup ödülü kazanabilmek..
  • 30.000 YTL kazanacaklarının yanında devede tırnak

Acun bile 500.000 YTL veriyor oraya katılalım kesin hamdi beyden 40-50 bin ytl alırız.
  • vermez parıyı
  • Benim şimdiden bir fikrim var bile . Yalnız katılıcam parayı kimseyle bölüşemem, dereceye girmesem bile turkcell in düşündüğüm şeyi mutlaka kullanıma sunacağını düşünüyorum aslında çok basit birşey ama şu ana kadar kullanan bi operatör duymadım

yinede düşnüyorum haala ne olabilir diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL ile iş kurmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

Benim şimdiden bir fikrim var bile . Yalnız katılıcam parayı kimseyle bölüşemem, dereceye girmesem bile turkcell in düşündüğüm şeyi mutlaka kullanıma sunacağını düşünüyorum aslında çok basit birşey ama şu ana kadar kullanan bi operatör duymadım

yinede düşnüyorum haala ne olabilir diye

aynı şeyleri mü düşünüyoruz yoksa öhhöö öhhöööö bende düşünüyorum hiç bir operatörde yok hatta hiçbir dünyadaki operatörde bakalım artık

• yeni düşünceleri fikirleri olan arkadaşları tebrik ediyor ve bunu turkcelle veya diğer arkadaşlarımızla paylaşmadan önce noterde onaylatmalarını tavsiye ediyorum.(tabi mümkünse)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.