sana 5 mılyon kere verılen warıorun gozyasları sıırını koysaydık allah ım bunu koyanın elını opmek ıstıyom ayagını yalamak ıstıyom derdın ....
P£rf£ct...çok güzel olmuş ilk post atan ark.lar hiç espiriden anlamıolar galiba
OZENTI ESERI AMA SUPER OLMUS SAOLASIN
quote:
Orjinalden alıntı: classorcc
OZENTI ESERI AMA SUPER OLMUS SAOLASIN
sen hıc konusma bu adam msn ye eklemıs benı nıye ekledın dıyorum öylesıne dıyo max 10 yasındasın
BU KADAR UĞRAŞMANA DEĞCEK BİŞİ DEİL.BİDE ÇALINTI GİBİ DURMUŞ.
Şahan a uydurmaya çalışmışsın bu da bir güzel olay..
çok güzelldii ..tebrikler.ve emeğe saygııı......
Beğenmedim ama Emeğe Saygı
quote:
Orjinalden alıntı: SanalKabus
30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM...Arkadaşım iyi dinle Anlatıyorum... cz ye giderim giderken mutlaka yanıma 7-8 m para alırım karusların mekanını basarım ilk gördüğüm karusa trade atıp tüm paramı veririm sonra öldürüp paramın yarısını alırım!
bunu beğendim
CZ de trade atılıyomu ki rakibe
süper
idare eder be kanka
quote:
Orjinalden alıntı: runtomee cz ye giderim giderken mutlaka yanıma 7-8 m para alırım karusların mekanını basarım ilk gördüğüm karusa trade atıp tüm paramı veririm sonra öldürüp paramın yarısını alırım!
wallaha bende bişey anlamadım
tebrikler nereden çaldın kardeş sonuna alıntıdır diye yazmamışın yoksa kendinmi yazdın
bu arada bir notum var
not:bir şeyi 1 kere okuyarak anlıyosan akıllısın bir şeyi 2 kere okuyarak anlıyosan kafan idare eder bir şeyi 3 kere okuyarak anlamıyosan kafanda bi sorun var demektir not2:tamamen ban aittir
emeğe saygı ama neresi komik
quote:
Orjinalden alıntı: ****
tebrikler nereden çaldın kardeş sonuna alıntıdır diye yazmamışın yoksa kendinmi yazdın
bu arada bir notum var
not:bir şeyi 1 kere okuyarak anlıyosan akıllısın bir şeyi 2 kere okuyarak anlıyosan kafan idare eder bir şeyi 3 kere okuyarak anlamıyosan kafanda bi sorun var demektir not2:tamamen ban aittir
kendım yasdım ne calacam 10 kere de yazdım kendı emegım dıye 10 kere okuyarak anlamıyosan sen nesın ?