Süper olmuş bence koptum walla Tbrk ediyorum Alıntı mı yoksa kendin mi yazdın
kendin yazdıysan walla brawo harika dicek bişi yok anlamayan arkadaşlar capturetv.com dan indirin
Sahan'ın bu skecini...
alıntı olsa ınan alıntı yazardım
bunu sen mi yazdııııııınnnnnnnnn ?!?!??!?!? mütiş olmuş ya bravo.seni tanımak isterim valla çok yaratıcı birisn.gülmekten yaşlar akıo gözümden
quote:
Orjinalden alıntı: :::mUq:::
ii de bişi sorcam DMler biz dalmadan dalıo muydu bize ya ? hiç eslantta DM kesmedim de
hem de nası ... bile koyuyodu :D
bu arada espriler süper koptum
quote:
Orjinalden alıntı: runtomee 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM...Arkadaşım iyi dinle Anlatıyorum... cz ye giderim giderken mutlaka yanıma 7-8 m para alırım karusların mekanını basarım ilk gördüğüm karusa trade atıp tüm paramı veririm sonra öldürüp paramın yarısını alırım!
çok akıllıca
30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM...Arkadaşım iyi dinle Anlatıyorum... dark mare kesmeye giderim 5-6 saat dark mare keserim ama kutuları toplamam!
ve
stres atmak için yürüyerek harpye giderim bi güzel harpylerin arasına dalarım ama ölmem zehirlenirim town çekip ayakta dururum zehirden ölürüm!
Süper yaaa Emeğine sağlık.
abi piskopatmısın ya valla okuyunca kpotum
quote:
Orjinalden alıntı: erenika
30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM...Arkadaşım iyi dinle Anlatıyorum... dark mare kesmeye giderim 5-6 saat dark mare keserim ama kutuları toplamam!
ve
stres atmak için yürüyerek harpye giderim bi güzel harpylerin arasına dalarım ama ölmem zehirlenirim town çekip ayakta dururum zehirden ölürüm!
Süper yaaa Emeğine sağlık.
güzl olmuş
ßuper olmus emege saygı!!
süperrrrrrrdiii
valal güzel olmuşta sıkış olmuş :d
hoba ciki ciki ciki cik...
biri orinalini yazsın
herkes anlamayabilir dikkat şahan cıkabilir adlı programı izleseydiniz anlardınız
quote:
Orjinalden alıntı: mc_emrah
biri orinalini yazsın
orjinal guzel kardesım...
çok süper olmuş ama tebrikler
gunde 2 tane vercem bole assalarda ::::::HABERLER::::: die bi kjonu var o da benım eserım :D
quote:
Orjinalden alıntı: runtomee
gunde 2 tane vercem bole assalarda ::::::HABERLER::::: die bi kjonu var o da benım eserım :D