Şimdi Ara

3 yıllık uzun saçı kısalttırdım ama kötü oldu gibi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün kestirdim ama yine uzun bıraktırdım.Omuzlara gelecek ve lastikle toplayacak kadar.

Berber önce saçı ortadan ikiye ayırdı.
    Tarakla belli bir uzunluk ayarladı.Ondan sonra tarağın altında kalan kısımları makine ile kesti.
    Sağdan böyle başladı,ondan sonra arka ve sol tarafa dolanarak yani U biçiminde dolanarak kesti.
    Kesmesi yarım saat sürmedi bile.
    Saçım hafif dalgalı.Kestikten sonra uçları kötü oldu.
    Sanki saçı at kuyruğu ile toplayıp tek makas darbesi ile kesilmiş gibi oldu.Gören evde kendi kesmiş der

Sizce başından savmak için mi böyle kesti yoksa uzun saçlar böyle mi kesiliyor?Normali mi böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 4 Haziran 2017; 18:59:13 >

• No ss no güven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 4 yillik sacimi 1 ay once kestirdim omuzdan biraz asagida. yavas yavas makasla kisaltarak kesti bi anda istedigim uzunlukta kestirmedim ozellikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

bende 4 yillik sacimi 1 ay once kestirdim omuzdan biraz asagida. yavas yavas makasla kisaltarak kesti bi anda istedigim uzunlukta kestirmedim ozellikle.

O zaman benim berber kolaya kaçtı.Gelecek sefer başka birine giderim artık.
  • Kardeş akışkanlar mekaniği anlatır gibi anlatıcağına at bi ss bakalım niye beynimi senin saçının halini hayal etmekle meşkul edeyim sen taylor swift misin ?
  • O nasıl saç kesimi lan birdaha gitme oraya

• O saçlar yakında düzelir merak etme. Dalgalanır yine uçları benim de dalgalı.

Ben de bi anlık hevesle 1 yıllık saçımı kestirdim. Toplanmaya yeni başlamıştı

Tekrar uzatmaya yemiyor artık o sıkıntılı dönemleri çekesim yok..

Before after atarsan güzel olur hacım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bahsettiğiniz kesimi instagramda reklam yapan iyi bayan kuaförlerinde görmüştüm tarakla tutup dümdüz kesiyorlar makine ile. Onlar yaptığına göre yanlış bir işlem değil sanırım.

Benim saçlarım ince telli ve biraz seyrek. Uzatmak istiyorum bende ama kararsızım kötü duracakmış gibi geliyor seyrek olduğundan. Şuan üstler ufak bir kuyruk yapılacak kadar uzunlukta çoğunlukla kuyrukla geziyorum ama lastik toka çok saç kopartıyor. Yanlarda 5-6 di 1 ay kadar önce kestirdim 3-4 cm filanlar şuan. Fotoğraf atsam yorum yapabilir misiniz acaba güzel durur durmaz gibi?
  • Ben 3 yıllık saçı kademeli olarak kestirdim, her 2 ayda 1 yarısı gidecek şekilde, en sonunda kaşın üstüne kadar çektim. Rahatladım özlemişim kısa saçı.
  • Ss vardır diye geldim gidiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.