Şimdi Ara

3 yıllık saç jölesi kullanılır mı? Bozulmuşmudur??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
17.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zamandır soracağım merak ediyorum.. Son kullanma tarihini görememiştim.. Şimdi tekrar baktım 00808/011 yazıyor bu son kullanma tarihi midir?

Saç jölesi kullanan biri değilim normalde.. çocukken 80 ml aldım kullandım(7-9 yıl önce), sonra 150 ml aldım (1 yıldan fazla zamanda bitti.) Şimdi 1,5 yıldır hiç kapağını açmadığım 3 yıllık EGOS saç jölesi var.. (250 ml'nin yaklaşık 130 ml''si duruyor.)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tarihi Geçmiş Saç Jölesi Kullanılır mı?

Saç jölesi, saçlarınızı şekillendirmek ve tutmak için kullanılan yaygın bir saç bakım ürünüdür. Ancak, diğer tüm ürünlerde olduğu gibi saç jölesinin de bir son kullanma tarihi vardır.

Saç Jölesi Bozulur mu?

Evet, saç jölesi bozulur. Genellikle kapalı ambalajlarda satılan saç jöleleri, açıldıktan sonra hava ve bakterilere maruz kalır. Bu durum, jölenin bozulmasına ve etkinliğinin azalmasına yol açabilir.

Tarihi Geçmiş Saç Jölesi Kullanılır mı?

Tarihi geçmiş saç jölesi kullanmaktan kaçınmalısın. Bozulmuş saç jölesi, saçlarınızı şekillendirmeyebilir veya tutmayabilir. Ayrıca, bozulmuş ürünler saç derisini tahriş edebilir veya alerjik reaksiyonlara neden olabilir.

Jölenin Son Kullanma Tarihi Var mıdır?

Evet, saç jölelerinin son kullanma tarihi vardır. Bu tarih genellikle ürünün ambalajında belirtilir. Son kullanma tarihi geçtikten sonra saç jölesini kullanmamalısın.

Ax Bozulur mu?

Evet, tıpkı saç jölesi gibi ax da bozulur. Açıldıktan sonra hava ve bakterilere maruz kalır ve bu da bozulmasına neden olabilir.

Jölenin Son Kullanma Tarihini Nasıl Kontrol Edersin?

Saç jölenizin son kullanma tarihini kontrol etmek için ürünün ambalajını kontrol et. Genellikle son kullanma tarihi ambalajın üzerinde "EXP" veya "Son Kullanma Tarihi" şeklinde belirtilir.

Sonuç olarak, saç jölenizi son kullanma tarihinden önce kullanmak ve bozulmuş saç jölesi kullanmaktan kaçınmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

hiç kapağını açmadığım 3 yıllık EGOS saç jölesi (250 ml'nin yaklaşık 130 ml''si duruyor.)

• wax in jöle out
  • Bozulmuştur son kullanma tarihi var.O da 1-2 sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkferocious

quote:

hiç kapağını açmadığım 3 yıllık EGOS saç jölesi (250 ml'nin yaklaşık 130 ml''si duruyor.)

Şimdi 1,5 yıldır hiç kapağını açmadığım 3 yıllık EGOS saç jölesi var.. (250 ml'nin yaklaşık 130 ml''si duruyor.)

Biraz, okuduğunu anlaman lazım..

quote:

Calpi84

Kutu altındaki 0808/011 ne olaki acaba son kullanma tarihi diye tahmin ediyorum.. Zaten saçlarım normalden uzun şuan kullanacağımdan değil belki son baharda saçlarıma kestirirsem kullanırım

• Baba git bi jöle al ya değermi konu açmaya
  • Ufak yazmandaki amaç ne ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi 1,5 yıldır hiç kapağını açmadığım 3 yıllık EGOS saç jölesi var.. (250 ml'nin yaklaşık 130 ml''si duruyor.)

Kapağını açmadan nasıl tükettiğini anlamak zor cidden

Şimdi hiç açmamış olsan 2 seneden fazlası zaten zararlı fakat açıldıktan sonra da belli bir süre içerisinde kullanman gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

Baba git bi jöle al ya değermi konu açmaya

Kullanacak olsam alırımda bir iki kullanımdan sonra yine yıllarca bekler.. Yazık..

quote:

Se®can

bilmem, açmak istemediğim bir konu açarak garip bir soru sordum.. küçük yazarak gizlenmeye çalışıyorum sanırım..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kapağını açmadan nasıl tükettiğini anlamak zor cidden

Şimdi hiç açmamış olsan 2 seneden fazlası zaten zararlı fakat açıldıktan sonra da belli bir süre içerisinde kullanman gerekir.

Hocam, 3 sene önce alınmış bir kutu 250 ml saç jölesi.. son 1,5 yıl kapağı bile açılmamış.. demek ki ilk 1,5 yıl kullanılmış olacak ki jöle neredeyse yarıya inmiş..

Düzeltme: sene kelimesi mesaja eklendi, anlatım bozukluğu giderildi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 2 Haziran 2010; 2:50:04 >

• jöle mi kaldı ya. at çöpe al 3 tl ye wax. oh miss
  • Kullanacaksan fazla sürme azar azar kullan. Diplere değdirmemeye çalış
  • merak ediyorum, acaba hayatta herşeye karşı tıpkı jöle konusunda olduğu kadar duyarlı mısınız.hiçbir şeyi ziyan etmeden, gereksiz yere harcamadan mı devam ettiriyorsunuz yaşamınızı.
    not:yazım iğneleyici tarzda değildir.sadece merak ediyorum.
  • Konuyu açarken bile oğlum dur yapma, böyle konu açılır mı dedim ama dinlemedim içimdeki sesi.. Bilinen bir son kullanma tarihleri var mıdır bu ürünlerin diye merak ettim..

Örneğin markana 1 yılda bozulur, konserve 4 yıl vs.. jölenin de böyle bir tarihi var mıdır diye sormak istemiştim.. Birkaç cevaptan sonra konu kilitlenebilir teşekkür ederim şimdiden.. Soracak çok fazla önemsiz sorum var.. Yeni konular açmam yakındır..
  • beyler sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: [CéM]

merak ediyorum, acaba hayatta herşeye karşı tıpkı jöle konusunda olduğu kadar duyarlı mısınız.hiçbir şeyi ziyan etmeden, gereksiz yere harcamadan mı devam ettiriyorsunuz yaşamınızı.

duyarsız olsam ihtiyaç duymadığım jöleyi saklamaz atardım..
  • quote:

quote:

merak ediyorum, acaba hayatta herşeye karşı tıpkı jöle konusunda olduğu kadar duyarlı mısınız.hiçbir şeyi ziyan etmeden, gereksiz yere harcamadan mı devam ettiriyorsunuz yaşamınızı.

benim sorduğum bu değildi zaten.jöleyi sakladığınızı biliyorum.hayattaki herşeye karşı böyle misiniz? çok değerli birşey olsa anlarım ancak 2-3 liralık birşeyin üzerine bu kadar düşmeniz beni şaşırttı.
    amacım tartışma yaratmak değil.sadece kendi fikirlerimi söylemek istedim.
    iyi geceler

• quote:

quote:

quote:

benim sorduğum bu değildi zaten.jöleyi sakladığınızı biliyorum.hayattaki herşeye karşı böyle misiniz? çok değerli birşey olsa anlarım ancak 2-3 liralık birşeyin üzerine bu kadar düşmeniz beni şaşırttı.
    amacım tartışma yaratmak değil.sadece kendi fikirlerimi söylemek istedim.
    iyi geceler

tartışma olduğunu düşünmüyorum bende zaten.. 2-3 liralık şeyde olsa sağlam olarak duran kullanımına "skt" den başka engel bulunmayan bir ürünü sakladım.. Herşeyi hemen gözden çıkaran biri değilim.. gerekirse onarır kullanırım bazı şeyleri..

• quote:

Orijinalden alıntı: LimonPili

wax in jöle out

o nasıl bırsey oluyor?
  • yıllanmış jöle iyidir saçı iyi besler suyla karıştırıp içersen kafa yapar

la git yenisini al hatta tavsiyem jöle kullanma saç şekillendirici krem kullan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.