Şimdi Ara

3. YILDA TIP KAZANMAK (YAPTIKLARIM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
82
Favori
24.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turlayarak çözmeyi açabilir misin? Ve mesela bir mat soru bankası nasıl bitmeli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ayni ayardayiz umarim ben de giderim motive oldum baya tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saykolog S kullanıcısına yanıt
    Kütüphanede tanıdığım yoktu pek ama etraftaki insanları çalışırken görmek motive ediyordu

Geometriden örnek vereyim: soru bankasında önce üçgenlerin alt konularının ilk testlerini çözerdim sonra tekrar başa dönüp bu sefer kare testlerine kadar gidip tekrar başa dönüp her seferinde yeni bir konu eklerdim yani bir konunun tüm testlerini bitirip diğerine öyle geçeyim diye çözmedim her turda en baştan her konudan 1-2 test çözüyordum bunun en büyük artısı bir konuyu çalışırken diğerini unutmuyor olmamdı. Konuları çalıştıkça tura ekliyordum kısacası.
    Bir soru bankasının da tüm testlerini koparıp her konudan 1-2 test içerecek şekilde zımbalamıştım bu da kolaylık sağlayabilir.
    Mat kısmına gelince konuları apotemilerden, videolardan vs bitirmiş olduğum için yine aynı şekil turlayarak gitmiştim ama önceden pratiğini yapmamış olsaydım geo kadar rahat turlayamazdım.

• hocam son hafta tavsiyesi de alabilir miyiz?

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

hocam son hafta tavsiyesi de alabilir miyiz?
    Hocam son haftanın sınavı puan olarak çok etkileyeceğini sanmıyorum belki hiç bakmadığın içinde kalmış bazı konulara bakabilirsin veya sık takıldığın soru tiplerine göz atabilirsin.
    Ben yıl boyunca çok çalıştığım için son hafta çok bıkmış hissediyordum havalar da çok bunaltıcıydı, deneme vs çözmeyi bırakmıştım. Eski sorulara, notlara göz atmıştım çok çalışmadım.
    Kısacası son hafta kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap hocam. Çalışmadan duramayacaksan çalış hatta sınav sabahına kadar çalışabilirsin, yorulduysan kendine işkence etmene gerek yok. Psikolojik olarak rahatlamaya çalış.
    Başarılar hocam umarım istediğini alırsın :)
    (Sormak istediğin başka bir şey varsa da sorabilirsin)

• itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    hocam valla aşırı bıkkınlık geldi. normalde hiçbir denememi yarım bırakmamaya çalışırdım ama az önce ayt denememi sıkıla sıkıla çözdüm.
    hafta sonu çıkmışlara baktım. geri kalan günlerde de meb kitabından tekrar etmeyi düşünüyorum. bir de çıkmışlarda ve önceden yapamadığım sorulara da bakarım.
    perşembeye kadar deneme çözmek istiyorum ama dayanır mıyım bilmiyorum çözsem ayrı bir dert çözmesem ayrı bir dert.
    psikolojik olarak da rahatlamaya çalışıyorum. “bak o kadar senenin emeğini alma vakti geldi sakin ol yapıcaksın” türevi cümleler kuruyorum kendimce. 3. senemden dolayı çok yoruldum ama sene nasıl geçti anlamadım.
    teşekkür ederim hocam cevaplarınız için :)

• Bu yıl mezuna kalmayı düşünenler için bir up

ben de 3.seneye kaldım sormak istediğim şey şu 3. sene kalınca beraber derse girdiğin arkadaşlarını görünce geç kalmış hissediyor musun? bu benim biraz kafamı kurcalıyor.Bu sorumu üniversite ortamına daha girmediğim için soruyorum diye de düşünebilirsin teşekkürler..

• bluewolf6 B kullanıcısına yanıt
    Hissetmiyorum hocam zaten sınıfın yarısı mezuna kalarak gelmiş yaklaşık 50 kişi de sınıfta kalmış yani yakın arkadaşlarımın çoğuyla aramda 1 yaş var o da çok önemsiz kalıyor

• itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam başarılar dilerim

• Bu konuyu okuyun newler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.