Şimdi Ara

3. YILDA TIP KAZANMAK (YAPTIKLARIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
82
Favori
24.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murphyslaw

Tebrikler hocam
    Teşekkürler hocam. Ben de seni tebrik ederim :)

• Hocam geometri temelim var acil soru bankası ve denemleri dışında önerebilceğiniz başka bir şey var mı?Aynı zamanda ilk mezun senenizde kaflardan gitmişsiniz zaman kaybı mıdır?çözerken neye dikkat etmem gerek çuvallaamamk için.Ben konuların mantığını öğrenmek için tercih edecektim aslında.ayt mat netim 22.5 ve bu sene +34 yapmam gerek matı.Ne önerirsiniz?Sizce yapılabilinir mi?Bu arada tebrikler çok iyi bir sonuç bence.Böyle bir yazıyı okumaya ihtiyacım vardı bana çok büyük motivasyon oldu teşekkür ederim :)
  • hocam bende kaf 1 2 3 4 yapıyorum 1 i yarıladım ama diğer derslere zaman kalmıyor siz nasıl yaptınız yoksa kafı bırakmalımıyım yoksa hızlıca bitirilmeli mi ? kafam çok karışık ne yapmalıyım sizce??
  • ben henüz 11. sınıf öğrencisiyim ama yazınız çok iyi geldi yazı için elinize sağlık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulanalihocaadamlan

hocam bende kaf 1 2 3 4 yapıyorum 1 i yarıladım ama diğer derslere zaman kalmıyor siz nasıl yaptınız yoksa kafı bırakmalımıyım yoksa hızlıca bitirilmeli mi ? kafam çok karışık ne yapmalıyım sizce??
    Diğer derslere zaman kalmadığı için 2. kez mezuna kaldım zaten
    Hocam çok zaman alıyor ama hızlı bitirmek de faydalı olur mu bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn_

Diğer derslere zaman kalmadığı için 2. kez mezuna kaldım zaten
    Hocam çok zaman alıyor ama hızlı bitirmek de faydalı olur mu bilemiyorum.

Alıntıları Göster
    siz eylülden itibaren kaf 2 3 4 mart ayına kadar mı sürdü sizde hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulanalihocaadamlan -- 18 Ağustos 2019; 16:4:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: protarak.jimin

Hocam geometri temelim var acil soru bankası ve denemleri dışında önerebilceğiniz başka bir şey var mı?Aynı zamanda ilk mezun senenizde kaflardan gitmişsiniz zaman kaybı mıdır?çözerken neye dikkat etmem gerek çuvallaamamk için.Ben konuların mantığını öğrenmek için tercih edecektim aslında.ayt mat netim 22.5 ve bu sene +34 yapmam gerek matı.Ne önerirsiniz?Sizce yapılabilinir mi?Bu arada tebrikler çok iyi bir sonuç bence.Böyle bir yazıyı okumaya ihtiyacım vardı bana çok büyük motivasyon oldu teşekkür ederim :)
    Teşekkür ederim :)
    Hocam senin yerinde olsam kaflardan sadece iyi olmadığım konulara çalışırdım, temelin varsa hepsini kullanmak zaman kaybı olabilir. Ama kararını kendin vermelisin kimseyi yönlendirmek istemem doğrusu.
    34+ yapmak için baya zamanın var, üstüne düşersen yapabilirsin.
    Acil geo kitabı dışında birey b ve karekök lys kullanmıştım. Acil kadar yeni nesil değillerdi-yeni basımlarını bilmiyorum- ama konuları unutmamak için işe yarıyor. Birey b biraz daha kolay, karekök zor. Ben elimde var diye kullanmıştım şu anda bir sürü yeni yayın var onları da incele mutlaka.
    Mat için önerim olabildiğince çok soru tipi görmeye çalış, soruları çözmek için alternatif yöntemler de öğren veya kendin bul. Bir de fonksiyonları çok çok iyi öğren.

• ulanalihocaadamlan kullanıcısına yanıt
    Nisana da uzamıştı aslında. Ben biraz yavaş kaldım çünkü hiçbir soruyu tam öğrenmeden geçmiyordum ve bazı dönemler saldım açıkçası. Evde çalıştığım için çok istikrarlı gidemedim yoksa daha kısa sürede biter o kitaplar.

• Tebrik ederim dostum ama tıp için 3 seneni vermeye değer miydi, neyse bakalım.

Bol şans hayatında.
  • itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam.Ben de tıp istiyorum ve gerçekten o sıralama için her şeyi tüm ayrıntısıyla bilmek gerekli.Siz fiziği de çok iyi yükseltmişsiniz 3. Senenizde Nihat Bilgin soru bankası kullanmışsınız onu da kesinlikle önerir misiniz? Yoksa denemelerini çözsem yeter mi?Benim bu sene fizik 7.5 net geldi.

• Hocam helal olsun. Bizim fakültede biri de 4 sene beklemişti tıp için. Pişman mısın diye sorduğumuzda tek cevabı asla oluyor. Umarım siz de asla pişman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filip Filipoviç

Tebrik ederim dostum ama tıp için 3 seneni vermeye değer miydi, neyse bakalım.

Bol şans hayatında.
    12yi saymayalım aslında 2 senemi verdim

• Teşekkür ederim. Gerçekten çocukluğumdan beri tıp ve sağlığa çok ilgiliyim bu yüzden 2 yılımı verdim buna.
    Ama bu yıl kazanamasam başka bölüme gidecektim çünkü insanı gerçekten çok yıpratan bir sınav bu.

• quote:

Teşekkür ederim. Gerçekten çocukluğumdan beri tıp ve sağlığa çok ilgiliyim bu yüzden 2 yılımı verdim buna.
    Ama bu yıl kazanamasam başka bölüme gidecektim çünkü insanı gerçekten çok yıpratan bir sınav bu.
    Tıp sizi daha çok yıpratacak hocam. Asla pes etmeyin. Başarılar şimdiden hayatınızda, çok çalışın iyi bir doktor olun.
  • quote:

12yi saymayalım aslında 2 senemi verdim

Alıntıları Göster
    Biyolojiniz mi Fizik dersiniz mi daha iyiydi? Genel olarak hangisinde kendinize daha çok güveniyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: protarak.jimin

Çok sağolun hocam.Ben de tıp istiyorum ve gerçekten o sıralama için her şeyi tüm ayrıntısıyla bilmek gerekli.Siz fiziği de çok iyi yükseltmişsiniz 3. Senenizde Nihat Bilgin soru bankası kullanmışsınız onu da kesinlikle önerir misiniz? Yoksa denemelerini çözsem yeter mi?Benim bu sene fizik 7.5 net geldi.
    Benim fizikteki gelişmem şunlar sayesinde oldu:
    -MEB 12 Fizik kitabı
    -Youtube'dan birçok video izlemem, onlardan aldığım notları çok kez okumam
    -Denemeler

Tamamen benim tecrübem bu ama ben soru bankalarından pek fayda göremedim.
    Umut Öncül'le bütün konuları not alarak gittim. Sonra nihat bilgin ve yayın denizi sb çözdüm. 12 MEB kitabından konu çalıştım dediğim gibi 2-3 kez baştan sona. Sınava 2 ay falan kala çok video izledim. Mesela bakıyordum ertan sinan şahin X konusunu güzel anlatmış o konuyu ondan izlerdim tekrar için, bakıyordum fiziklebarış Y'yi güzel anlatmış onu da oradan dinlerdim. Denemeler ise ne tür konularda, sorularda kötüyüm onları görmemi ve her konudan soru çözmemi sağladı.
    Benim fizikte konuyu anlama sıkıntım yoktu ama çok çabuk unutuyordum. Bir konuyu izledim öğrendim soruları da çok iyi çözüyorum 1 hafta sonra denemede çıksa yapamıyordum. Bu yüzden son aylarda sürekli tekrar ederek bunu aştım. Tekrarlar seni sıkarsa farklı farklı video ve kaynaklardan gidebilirsin.

• Açık ara farkla biyoloji

• quote:

Açık ara farkla biyoloji
    O zaman kaybedilen değil, kazanılan bir 2 yıl olmuş. Tebrikler.
  • Teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.