Şimdi Ara

3. YILDA TIP KAZANMAK (YAPTIKLARIM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
82
Favori
24.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam durumlarımız benziyor bende şu anda 10k dan 3.yıla kaldım.İnşallah sizin gibi 3.yılımda kazanırda giderim bitsin bu sıkıntı.
  • itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok sağolun.Bence çok başarılı bir doktor olacaksınız.Çünkü doktor olmak için idealist,kararlı olmak gerekir.Ki siz de bunu 2.kez mezuna kalarak göstermişsiniz.Umarım her şey gönlünüzce olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: protarak.jimin

Anladım hocam çok sağolun.Bence çok başarılı bir doktor olacaksınız.Çünkü doktor olmak için idealist,kararlı olmak gerekir.Ki siz de bunu 2.kez mezuna kalarak göstermişsiniz.Umarım her şey gönlünüzce olur :)
    Çok teşekkürler ben de bunun için çabalayacağım :)

• Hocam tebrik ederim başarılar dilerim, umarım her şey gönlünüzce olur. İşini seven doktorlar görmek istiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: DrDex

Hocam tebrik ederim başarılar dilerim, umarım her şey gönlünüzce olur. İşini seven doktorlar görmek istiyoruz
    Teşekkür ederim :)

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf2156

Hocam durumlarımız benziyor bende şu anda 10k dan 3.yıla kaldım.İnşallah sizin gibi 3.yılımda kazanırda giderim bitsin bu sıkıntı.
    İnşallah hocam. Hedefiniz ne bu arada?

• Size bir şey sormak istiyorum ben şimdi 11. sınıfa geçtim ve üni sınavına çalışmaya başlayacağım 11de 11. sınıf konularına odaklanırken bir yandan da tyt mat veya fen çalışmak mantıklı olur mu yürütebilir miyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12. Sınıftım sayısaldan 37k yaptım ve daha ders çalışmaya başlamadım. Nerden başlamamı önerirsin?

• 11 konularını çok iyi bitirsen daha iyi.
    Ancak ben artık 11'in her konusunu yalayıp yuttum dersen tyt bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

12. Sınıftım sayısaldan 37k yaptım ve daha ders çalışmaya başlamadım. Nerden başlamamı önerirsin?
    Geçen sene nerede hata yaptıysan ona göre bi plan yap

Hocam 11. Sınıfım iyi o yüzden full tyt +12 konularına bakıcam 11 konularını da tekrar edicem

Peki sayısal dersler için kitap önerir misiniz iyi yayınlardan pek bilgim yok da bide kitapları alırken ayt matematik gibi mi yoksa 11. sınıf matematik gibi mi almalıyım?

Her gün 3 saat çalıştım. Zaten 11 matematik dışında 9-10 konularıma bağlı pek bir şey yok. Arada çıksa da internetten dinleyip hallediyordum. 11. Sınıf obp 99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 19 Ağustos 2019; 15:40:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öklidinoglu

Peki sayısal dersler için kitap önerir misiniz iyi yayınlardan pek bilgim yok da bide kitapları alırken ayt matematik gibi mi yoksa 11. sınıf matematik gibi mi almalıyım?
    İkisi de olur. 11 kitapları daha detaylıdır muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn_

İnşallah hocam. Hedefiniz ne bu arada?

Alıntıları Göster
    Hocam normalde ben sayısaldım ama fizikten eksiklerim olduğu için ilk 20k 'ya girmemi engelleyecekti.Baya eksiğim vardı son aylara bırakmıştım oda olmadı.Sonra son bir ay kala ea ya geçtim ordan çalıştım matematikte iyi olduğundan 10k geldi.ODTÜ iktisat felan yazdım gelir zannetim fakat gelmedi.Bende son kez tekrar sayısal olarak odtü bilgisayar için hazırlanıyorum.
    Hocam sıkılmalar oluyo 29 k dan bıraktım telefonu güvenemiyorum tümden bıraksam nasıl olur sence

90K'dan mezuna kalan biri için 30K ham olarak girmeyi ne kadar olası görüyorsunuz hocam tyt bitti bitecek 85-90 net civarı AYT matematik ve geometri asılıyorum her gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E01598D72

Hocam sıkılmalar oluyo 29 k dan bıraktım telefonu güvenemiyorum tümden bıraksam nasıl olur sence
    Tümden bırakmak zor olabilir ama bi süre dene istersen. Ya da direkt seni engelleyen uygulamaları da silebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.