Galatasrayımıza zarar veren üçlüden (Sabri-Hakan-Kalli) biri gitti bakalım diğer ikisi(bunlara Hasan Şaş da eklenebilir) ne zaman gidecek..
Tabi ki Kral giderken lakabına ve yaptıklarına layık bir jübile yapılmalıdır
bunlara bi de ayhanı eklememiz çok ii olur
hakan şükür jübile kolay kolay yapmaz çünkü sahalara kazık attı
" Galatasrayımıza zarar veren üçlüden" biri Hakan ?
" hakan şükür jübile kolay kolay yapmaz çünkü sahalara kazık attı"
Vay Kral Hakan'ım Vay!!!! Kimlerin diline düştün görüyor musun ? Sen ki sakatlanırdın , o burnun kaç kez kırıldı , yine de sargılı sargılı oynardın . UEFA kupasında da senin payın büyüktür...Hakkın ödenmez,ama gel gör ki değerin bilinmiyor...Gol atamıyorsun ya , ezerler seni hemen . Eee burası Türkiye ! Düşenin dostu olmaz derler ...
Bravo vefalı taraftarlar , ayakta alkışlıyorum sizi ... Bravo.
quote:
Orjinalden alıntı: jackosman
Vay Kral Hakan'ım Vay!!!! Kimlerin diline düştün görüyor musun ? Sen ki sakatlanırdın , o burnun kaç kez kırıldı , yine de sargılı sargılı oynardın . UEFA kupasında da senin payın büyüktür...Hakkın ödenmez,ama gel gör ki değerin bilinmiyor...Gol atamıyorsun ya , ezerler seni hemen . Eee burası Türkiye ! Düşenin dostu olmaz derler ...
Kurt kocayınca onun bunun maskarası olur diye bir laf vardır.Senin de bildiğin gibi tadında bırakmayıp futbol hayatına devam eden H.Şükür'e bu yüzden tepki gösteriyorlar.
Bu arada şu atasözündeki onun-bunun yerinde başka bir kelime var.Şimdi şikayet edip uyarı falan verirler hiç uğraşamam.
quote:
Orjinalden alıntı: hastokatlı
bunlara bi de ayhanı eklememiz çok ii olur
Ayhan bizim için çok önemli bir oyuncu.Bence yanlış düşünüyorsun
dönem dönem iyi performans gösterselerde gs den gitmesini istediğim oyuncular şöyle:
Okan Linconl kalan haftalara bakarak listeye bende ilave yapayim ama benim icin Hakan ve Hasan efendi gitsinde isterse digerleri kalsin umurumda dgeil.
quote:
Hocam bu mantıkla kabuk değiştirmemiz mümkün mü sence?
Hakan görevini layığıyla yapmıştır, kraldır bizim için, insan olarak da çok iyi biridir sahada 21 kişinin sevebileceği nadir adamlardandır, arkadaşım terör olayı sonucu beyin ameliyatı geçirdiğinde kırmayıp formasını kendi elleriyle getirmiştir vs vs
ama, yaşı itibariyle şu an oynadığı oyun tatmin ediyo mu seni? Milli takımda olsun Galatasarayımızda olsun problem teşkil ediyor oynayınca vay efendim niye oynadı ,oynamayınca niye oynatmıyosunuz falan garip bi durum söz konusu.. Yani 2 sene önce de bırakmış olsaydı,şimdi de bırakacak olsa kraldır ama onu anarken "ne süper oyuncuydu ama keşke 1-2 yıl erken bıraksaydı diyeceğim"
Aynı şekilde Hasan,Okan da ayrılmalıdır yani bu isimler gitmedikçe başarı gelmedi,gelmiyor,gelmeyecek...
quote:
Hakana her zaman saygımız ve sevgimiz vardır ama gs de onun babasının tapulu malı değildir birader,bıraksın artık hemde zirvedeyken Oynamak istiyor içindeki heves bitmiyor ok ama ayakları gitmiyor artık ve takıma zarar veriyor bunuda sen gör lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr
quote:
Hocam bu mantıkla kabuk değiştirmemiz mümkün mü sence?
Hakan görevini layığıyla yapmıştır, kraldır bizim için, insan olarak da çok iyi biridir sahada 21 kişinin sevebileceği nadir adamlardandır, arkadaşım terör olayı sonucu beyin ameliyatı geçirdiğinde kırmayıp formasını kendi elleriyle getirmiştir vs vs
ama, yaşı itibariyle şu an oynadığı oyun tatmin ediyo mu seni? Milli takımda olsun Galatasarayımızda olsun problem teşkil ediyor oynayınca vay efendim niye oynadı ,oynamayınca niye oynatmıyosunuz falan garip bi durum söz konusu.. Yani 2 sene önce de bırakmış olsaydı,şimdi de bırakacak olsa kraldır ama onu anarken "ne süper oyuncuydu ama keşke 1-2 yıl erken bıraksaydı diyeceğim"
Aynı şekilde Hasan,Okan da ayrılmalıdır yani bu isimler gitmedikçe başarı gelmedi,gelmiyor,gelmeyecek...
Hakan 2000 dede eleştiriliyordu.Bundan farkı yoktu emin ol.Yaşı olmasa bile gol kaçırıyor,Gs ı boluyor.Oruc tutmayanları yanına almıyor vs diye hakanı eleştiriyorlardı.Yeni bir şey değil bu hakan o yüzden tahammul ediyor bunlara.Alışık..Medyanın neden eleştirdiği Hakanın Maneviyat durumuyla alakalı... Hakan sırf onlara inat oynuyor bence..Bırak dedikçe onlara bir şey kanıtlamak için oynuyor.
Bu sezon ona yakışan bir jubile yapılmalıdır.Ve Galatasaraydan koparılmamalıdır.Altyapı olsun,Yardımcı T.D olsun vs.
bilmem farkındamısınız ama hagi hariç uefa kupasını kazanan takımdan hiç kimseyi layığıyla gönderemedik şu takımdan bari hakanı yakışan şekilde gönderelim bu konuda taraftara da büyük iş düşüyor..
Hakan çok iyi bir oyuncuydu genç yıllarında hala bana göre iyi oyuncu...Ama bütün yıllarını kariyerini hep galatasaray'a verdiği için cok gol kacırsada kötüde oynasa ilk 11'e girebiliyor nedenleri futbolu bırakmaması....Bence bırakmasından yanayım çünkü yerini önündeki genç insanlara bırakması lazım.Şimdi ilk 11'e almayınca da sorun yaşanıyor... Diğer gidicek oyuncular ise... sabri bouzid carrusca hasan şaş ayhan akman gidebilir.(son haftaya kadar perfonmansına bakılması lazım genede)
doğru bir hamle olduğu açık.ama en kritik maçlar öncesi,teknik direktörsüz çıkın kazanın der gibi futbolcuları sahaya çıkarmanın,profesyonelce olmadığını düşünüyorum.
ilk yarı sonunda gönderilmeliydi.madem olmadı sezon sonu beklenmeliydi.
ne olursunuz sabrii gonderin :)
2 mi kaldı yuh orkun carusca bouzid daha da var yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme