Bildirim
3 ten 5 e
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
niye yav derdin ne 4. vitesede at nolacak deenemedim ama bi zararı olacağini sanmıyorum
-
5 ten 3 e desen anlarim da
3ten 5 e bi zarari olmaz -
hiçbi şey olmaz kardeş.Pek kullanmam ama 1 kaç kere yapmıştım -
Niye 3 ten 5 e atıyorsun?4 de geçmiyormu senin şanzımanın?Yada 4. vitese bi garezinmi var? -
yoo mesela ısıklarda asıldın gaza araba 90 ı gectı 3.viteste artık 4 e atıp hızlanacak durumum yok, 5 e direk atabilirmiyim? -
atarsan atarsın bişi olmaz hem daha az yakar araba -
1-2-3-4-5 VEYA 5-4-3-2-1 ŞEKLİNDE SIRALI GEÇİŞLER DIŞINDA, ATLAMALI VİTES GEÇİŞLERİNDE SENKROMEÇLERİN ZAMANLA ARIZALANMASI İHTİMALİ YÜKSEKTİR... -
size otomatik öneririm :)
madem bu kadar üşengeçiz ... -
saolun
-
aslında bende bundan sonra otomatik alcem heralde sıktı gaari :) -
yogun trafikte harbiden bayıyo yani.
bide benzinli arablarda gene vites araları biraz fazla. benim arabam dizel ha bire ittir kaktır yapıyoz vites kolunu :=) -
bazen gaza gelip hızlanıyorum 1 2 3 sora ben nabıyom yav diyip hemen ekonomi gelio aklıma sallıyıveriyom 5 e:) -
atılr tabi -
araç dewrini aldıysa atabilirsın ama alişkanlık yapma yoksa 4. vites sana küser -
atılır atılır bişey olmas -
birşey olmaz ama sana şiddetle otomatik tavsiye ederim -
ben bisi anlamadim 3 ten 5 e atmanin sebebi 3 te cok hizlandik 4 e gerek yok gibi bisi de bu disli oranlari falan 4. vites daha iyidir son vites her zaman overdrive ozelligine sahiptir yani siz yine de 4 e atin. iyidir 4. -
quote:
Orjinalden alıntı: safakm
BMW sandınız demi
Arkadaslar 3.vitesten 5. vitese direk atmanın bir zararı/yararı varmıdır? mesela 3 teasıldınız araba 90 a cıktı 5 e attınız??
90 km hıza 3 de çıkıp 5 yapmak yerine, daha yumuşak kullan 60 km gibi bir süratte 4'e at. Bi zararı yoktur ama, iyi araba kullanan 3-5 yapmaz.
-
abim BMW varken 140-150 gibi giderken 5.vitesden 3. vitese cekmisdi!! cart curt bi ses geldi yola devam ettik!!
neyse corabacinin onune geldik!! kaputu acdik!! bi baktik pervane kirilmis
Benzer içerikler
- en iyi yangın tüpü markası
- airbag ışığı muayeneden geçer mi 2025
- fuzul oto şikayet
- 1.4 tsi sandık motor
- yağ çubuğu min-max arası
- araç fiyatları artacak mı
- dünyanın en hızlı arabası
- bmw ix3
- radar gösteren navigasyon
- volvo ex60
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X