Şimdi Ara

'3 Temmuz sürecinde...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Galatasaray yöneticisi Semih Haznedaroğlu, HABERTÜRK TV'de Faik Çetiner'in sunduğu Sportürk adlı programda gündeme oturacak bir açıklama yaptı. Semih Haznedaroğlu "3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin yanında olmalıydık. Tarihi bir fırsatı kaçırdık" dedi.

Semih Haznedaroğlu'nun HABERTÜRK TV'deki bu sözleri kısa sürede sosyal medyada günün en tartışılan konularından biri oldu. Galatasaraylılar büyük tepki gösterdi... Fenerbahçeliler ise tebrik etti.

İşte o açıklamalar:

"DÜNYANIN SONU DEĞİL"
    "Alper Potuk'u alamadığımız zaman Fatih Terim ile Abdurrahim Albayrak'ın verdiği yemekte konuştuk. Fatih Terim 'Dünyanın sonu değil' dedi. 'Ne Alper ile şampiyon olacağız ne de Alpersiz şampiyon olamayacağız diye bir şey yok' dedi."

"FENERBAHÇE'NİN YANINDA OLMALIYDIK"
    "Birçok yönetimle çalıştım. Şimdi burada şahsi fikrim rakabetten doğan bir çekişme var Fenerbahçe ile aramızda. Inter ile Milan arasında da rekabet var. Ama bunun bir seviyesi var. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında rekabetten doğan bir gerginlik var. Ancak gençliğimde 'ezeli rekabet ebedi dostluk' diye dinlerdik. Ama bu gerginliğin sebebi biz yöneticileriz. Bunun için bir fırsat vardı. Fenerbahçe'nin başına birçok tatsız şey geldi. Orada Galatasaray yönetiminin esas unsurları bizim toptan ceza alacağımızı düşünüp panikledi. Bu tabii ki benim şahsi fikrimdir; belki burada başkanla da ters düşüyorum. Fenerbahçe'ye karşı başka bir politika izleseydik, işte o zaman ebedi dost olabilirdik. Fenerbahçe'ye karşı bana göre yanlış politika izledik. 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin yanında olmalıydık."

"TARİHİ FIRSATI KAÇIRDIK"
    "Fenerbahçe'nin bu işten bir an önce çıkabilmesi için karar bize bağlı değildi. Adliyeye, federasyona, UEFA'ya bağlıydı. Biz sadece başka bir aktördük. Türkiye'ye genel bir ceza gelirse biz de yatırım yapıyorduk. 'Bu yatırımlar boşa gidecek' diye Galatasaray'ın esas mevkiinde olan arkadaşlar panikledi. Yanlış politika izlediler. Bu bir fırsattı. Bunu kasten yapmadılar. Biraz tecrübe lazım. Geçmişte yaşananları bilmek lazım. Fenerbahçe'nin yanında bir politika izleseydik Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar arasında, milyonlar arasında kaynaşma olabilirdi. Adnan Öztürk de çok iyi bir insan. O da öteki politikadan gitti Başkan ile uyuştu. Tarihi bir fırsatı yakalabilirdik."

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/847682-3-temmuz-surecinde

• Ebedi dostluk mu? Bu saatten sonra yok öyle bir dünya. Ne yapacaktık, zamanında şike yaparak koca bir çınar rezil duruma düştü diye destek mi olacaktık?
  • şike yapanlara destek vermeyerek tarihi bir duruş sergiledi g.saray.bu yüzden tarafsız sporseverlerin gözünde de değer kazandı.iyiki g.saraylıyım.
  • Hadi be sende
  • Adnan Polat, Aziz Yıldırım ile kol kola geziyordu o zaman Fenerbahçe ''Ebedi dostumuz'' diyor muydu? Saçma sapan açıklamalar.. Üç Temmuz sürecinde Galatasaray herzaman bu işin adaletli bir şekilde hızlıca bitirilmesini ve süreçten doğacak zararların herkes adına minimize edilmesi için uğraştı. Anca Federasyon işin kaypaklığına yeltendi.

Galatasaray bu ateş üfleyerek sönmez daha da harlanır dedi dinletemedi. Yönetim Fenerbahçe alehine direkt bir açıklama yapmadı. Hatta ilk iş bu sürecin hiçbir haberinin yapılmamasıydı GStv ve yayınlarında. Tek istenen şey, Türk futboluna bu şike lekesi nüfuz etmeden gereken önlemlerin alınmasıydı. Tıpkı ırkçılık olayında olduğu gibi ırkçılık reddedildi, Fenerbahçe değil. Ama Fenerbahçe yönetimi işin içinden sıyrılmak adına Galatasaray'ı hedef gösterdi. Tıpkı 2 senedir bütün başarısızlıklarının sebebi olarak hala Galatasaray'ın gösterilmesi gibi.

Sonuçta dünyada şike skandalı diye altyazı geçti, Trabzonspor Şampiyonlar Ligine gitti, Aydınlar da televizyonda kendine Fenerbahçe düşmanı dendiği için gözyaşı döküp, ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım dedi.

• birincisi şike kanıtlanmış suçlunun yanında olmak saçmalıktır. ikincisi ise galatasaray ağzıyla kuş tutsa aziz yıldırım yönetiminde bulunan fenerbahçe'ye yaranamaz, asla bir dostluk ortamı oluşmaz. özhan canaydın denedi olmadı, ünal aysal deniyor olmuyor. aziz yıldırım çirkef bir adam. takıma daha yeni gelen yabancı oyuncuların ne denli hareket ettiğine bakarsanız takımın ruh halini anlayabilirsiniz. adamların tek derdi galatasaray şu an.
  • fenerin yanında olmadık adaletin yanında olduk. çok da iyi oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 OCAK 2023' TE UPLANACAKTIR
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yahu bu adam bu açıklamaları mağaradan çıktıktan sonra mı yapmış?! Hiç mi gelişen olayları, söylemleri vs. görmemiş, duymamış. Adamın takvim sanki 04 Temmuz 2011.
  • biz doğru olanı yaptık.

şahıslar kulüplerin üstünde tutulduğu için bu günkü durum ortaya çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCMXCIV

fenerin yanında olmadık adaletin yanında olduk. çok da iyi oldu.

bizim yanında olduğumuz adalet muz cumhuriyeti'nde işlemiyor malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luis Figo

gs bolumunun yeni trolü Cartoon.

La twitter bu konu ile kayniyor 1 kisi acmamis acinca troll mu olunuyor ?

• Yonetimde yer alan semih haznedaroglu gibilleri gordukten sonra unal aysal'a secim konusunda hak vermeye başladım
  • Bütün saçmalıkları, herşeyi geçtim bu süreç bizim başımıza gelseydi aziz ve Fenerbahçe bizim yanımızda durur muydu ?
  • http://tr.match-fixing-turkey.com/index.php/Korcan_Çelikay
    Sırf şu sayfayı okumak bile Fener'den nefret etmeye yeter

• bunamış
  • Fenerin yanında olmayı bırak arkasından tekmeyi vurmalıydık.

Ne demek adam her türlü şeyi yapacak biz de yanında duracağız oldu . Cemal Nalga olayında bile olayın takipçisiyiz diye resmi açıklama yapanlar , ırkçılık yapan adamı çıkıp savunanlar bunlar değil mi? Bu şike sürecinde gerekli cezaları almalarını sağlamalıydık . Adalet sağlanmadı durum ortada . Nefret , kin olmadığı kadar uçlarda.

En ufak hezeyanında Galatasaraya çamur atan aziz yıldırım değil mİ? Aciziyetini sturm graz maçını göstererek dışa vuran aziz değil mi? her fırsatta bu pisliğin içine Galatasarayı da çekmeye çalışan aziz değil mi? genel kurulunda bile kendi takımı hakkında konuşmak yerine Galatasaraya çamur atan adam aziz değil mi ?
    Bunların yanında olan ben Galatasaraylıyım demesin.

Aynı süreci biz yaşasaydık fener yanımızda olmayı bırak , her türlü girişimleri yapar ortalığı yakar yıkardı .

• azizin elini mi sıkacaktık adam mafyacılık oynayan kendi çıkarı için feneri bile pislik durumuna düşüren kişiyle birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

'3 Temmuz sürecinde...'

Galatasaray yöneticisi Semih Haznedaroğlu, HABERTÜRK TV'de Faik Çetiner'in sunduğu Sportürk adlı programda gündeme oturacak bir açıklama yaptı. Semih Haznedaroğlu "3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin yanında olmalıydık. Tarihi bir fırsatı kaçırdık" dedi.

Semih Haznedaroğlu'nun HABERTÜRK TV'deki bu sözleri kısa sürede sosyal medyada günün en tartışılan konularından biri oldu. Galatasaraylılar büyük tepki gösterdi... Fenerbahçeliler ise tebrik etti.

İşte o açıklamalar:

"DÜNYANIN SONU DEĞİL"
    "Alper Potuk'u alamadığımız zaman Fatih Terim ile Abdurrahim Albayrak'ın verdiği yemekte konuştuk. Fatih Terim 'Dünyanın sonu değil' dedi. 'Ne Alper ile şampiyon olacağız ne de Alpersiz şampiyon olamayacağız diye bir şey yok' dedi."

"FENERBAHÇE'NİN YANINDA OLMALIYDIK"
    "Birçok yönetimle çalıştım. Şimdi burada şahsi fikrim rakabetten doğan bir çekişme var Fenerbahçe ile aramızda. Inter ile Milan arasında da rekabet var. Ama bunun bir seviyesi var. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında rekabetten doğan bir gerginlik var. Ancak gençliğimde 'ezeli rekabet ebedi dostluk' diye dinlerdik. Ama bu gerginliğin sebebi biz yöneticileriz. Bunun için bir fırsat vardı. Fenerbahçe'nin başına birçok tatsız şey geldi. Orada Galatasaray yönetiminin esas unsurları bizim toptan ceza alacağımızı düşünüp panikledi. Bu tabii ki benim şahsi fikrimdir; belki burada başkanla da ters düşüyorum. Fenerbahçe'ye karşı başka bir politika izleseydik, işte o zaman ebedi dost olabilirdik. Fenerbahçe'ye karşı bana göre yanlış politika izledik. 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin yanında olmalıydık."

"TARİHİ FIRSATI KAÇIRDIK"
    "Fenerbahçe'nin bu işten bir an önce çıkabilmesi için karar bize bağlı değildi. Adliyeye, federasyona, UEFA'ya bağlıydı. Biz sadece başka bir aktördük. Türkiye'ye genel bir ceza gelirse biz de yatırım yapıyorduk. 'Bu yatırımlar boşa gidecek' diye Galatasaray'ın esas mevkiinde olan arkadaşlar panikledi. Yanlış politika izlediler. Bu bir fırsattı. Bunu kasten yapmadılar. Biraz tecrübe lazım. Geçmişte yaşananları bilmek lazım. Fenerbahçe'nin yanında bir politika izleseydik Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar arasında, milyonlar arasında kaynaşma olabilirdi. Adnan Öztürk de çok iyi bir insan. O da öteki politikadan gitti Başkan ile uyuştu. Tarihi bir fırsatı yakalabilirdik."

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/847682-3-temmuz-surecinde

1 değil 2 değil kardeşim kaçtır galatasarayın yönetimiyle ilgili konuları gelmiş koyu fb li olarak galatasarayın forumuna açıyorsun sırf tartışma olsun diye amacın ne anlamadım da hoş

• Galatasarayın içindeki gizli fenerli
  • Adam dogru söyluyor. Ebedi dostumuzun yanında olmalıydık. isterse şike yapsın. isterse yapmasın. bu suç eger varsada. fenerbahçe camiasına maal edılemez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.