Şimdi Ara

3 telefon arasında kaldım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1-2 hafta önce konu açmıştım 700 liraya telefon önerisi istiyorum diye sizlerde önerilerinizi yapmıştınız.Ama ipad mini almayı bir süre ertelediğim için telefon için ayırdığım bütçeyi arttı biraz şimdi 2000 liraya kadar bütçe var şu telefonlardan hangisini önerirsiniz

Samsung Galaxy S4

Htc One

Htc Butterfly

Pil ömrü 1 gün yetsin istiyorum arkadaşlar.S4 daha yakın geliyor ama malzeme kalitesi biraz korkutuyor açıkçası.Sizlerin fikirleri çok önemli arkadaşlar ,doğru tercihleri yapacağınızı biliyorum şimdiden teşekkürler.

• iphone 5 :)

dipnot: s3 sahibiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secokul

iphone 5 :)

Hocam bende düşünüyorum ama şarj nasıl gidiyor acaba o kafamı karıştırıyor.
  • Sarji cok iyi olsun istiyorsan Note 2 alirsin. Onun disinda Iphone 5 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Sarji cok iyi olsun istiyorsan Note 2 alirsin. Onun disinda Iphone 5 al.

Hocam note 2 çok büyük açıkçası onu her zaman yanımda taşıyamam.Bu yüzden iphone 5 incelemelerine bakıyorum şimdi sizin tavsiyeleriniz çok önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiperStar

quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Sarji cok iyi olsun istiyorsan Note 2 alirsin. Onun disinda Iphone 5 al.

Hocam note 2 çok büyük açıkçası onu her zaman yanımda taşıyamam.Bu yüzden iphone 5 incelemelerine bakıyorum şimdi sizin tavsiyeleriniz çok önemli benim için.

Pil suresi uzun istiyosan kesinlikle note 2 almalısın o kadarda buyuk değil istiyosan git incele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s4 ün fiyatı hemen düştü ikinci el piyasası çabuk yokoluyor. iphone çıktığından beri aynı fiyat. ilk çıktığında alan şuan satsa kullanılmamış s4 alabilir. sırf bunun için bile tercih edilebilir iphone 5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iPhone 5
  • iphone çok pahalı s4 donanım bakımından bile daha üstün s4 derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

iphone çok pahalı s4 donanım bakımından bile daha üstün s4 derim ben

Hocam donanım bakımından üstün ama her şey donanım değil ios çok daha stabil bir işletim sistemi.Kafamı karıştıran şey ipad mini ve s3 mini yada sadece iphone 5 almak çok kafam karıştı.
  • HTC One

Alüminyum kasa,boom sound bana yeterdi. Ayrıca telefon çok şık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • s3 ü sattım iphone 5 aldım. onu da satıp s4 aldım gayet memnunum. iphone kadar hızlı tepki veren bir telefon olmasa da sensörler, widgetler, yazılım esnekliği çok güzel. HTC ONE yi de incelemiştim biraz. S4 ün tasarımı daha başarılı ve htc den daha ince, daha hafif daha güçlü bataryalı veee ekranı mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

HTC One

Hocam işletim sistemini güncelleyince sorunlar çıkıyormuş diye duydum.Şarj az gidiyormuş güncellendiği zaman doğrumu acaba sırf şarj konusu canımı sıkıyor diğer türlü benimde beğendiğim bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrix

s3 ü sattım iphone 5 aldım. onu da satıp s4 aldım gayet memnunum. iphone kadar hızlı tepki veren bir telefon olmasa da sensörler, widgetler, yazılım esnekliği çok güzel. HTC ONE yi de incelemiştim biraz. S4 ün tasarımı daha başarılı ve htc den daha ince, daha hafif daha güçlü bataryalı veee ekranı mükemmel.

İphone 5 şarj konusunda nasıl hocam.Sabah 8 de full şarj ile kullanmaya başlarsam günde 3-4 saat 3g ile internete girersem ve 30 dk konuşma yaparsam kaç saat gider ortalama
  • quote:

quote:

HTC One

Hocam işletim sistemini güncelleyince sorunlar çıkıyormuş diye duydum.Şarj az gidiyormuş güncellendiği zaman doğrumu acaba sırf şarj konusu canımı sıkıyor diğer türlü benimde beğendiğim bir telefon.

Hocam bir sonraki sürümü beklersiniz. Aslında bakarsanız bütün üst düzey cihazların şarjı sıkıntılı. Yine de siz bilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

HTC One

Hocam bir sonraki sürümü beklersiniz. Aslında bakarsanız bütün üst düzey cihazların şarjı sıkıntılı. Yine de siz bilirsiniz.

Hocam yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim iyi günler

• quote:

quote:

quote:

quote:

HTC One

Hocam yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim iyi günler

Size de.

• quote:

quote:

s3 ü sattım iphone 5 aldım. onu da satıp s4 aldım gayet memnunum. iphone kadar hızlı tepki veren bir telefon olmasa da sensörler, widgetler, yazılım esnekliği çok güzel. HTC ONE yi de incelemiştim biraz. S4 ün tasarımı daha başarılı ve htc den daha ince, daha hafif daha güçlü bataryalı veee ekranı mükemmel.

İphone 5 şarj konusunda nasıl hocam.Sabah 8 de full şarj ile kullanmaya başlarsam günde 3-4 saat 3g ile internete girersem ve 30 dk konuşma yaparsam kaç saat gider ortalama

Gününü rahat geçirir sanırım. hiç 3-4 saat nete girmedim ama zaten 4" lik küçük ve dar bi ekranda internet hiç keyif vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: secokul

iphone 5 :)

hocam iphone 5 kulladım o gböt ekrana inanın verilmez o para. gerçekten verilmez. onun yerine zopo c2 alın inanın daha iyi. konya ovası gibi ekranı var. zopo bir kere elime geçti hayral kaldım almak istiyorum ama malum gümrük olayları.
  • quote:

quote:

quote:

Gününü rahat geçirir sanırım. hiç 3-4 saat nete girmedim ama zaten 4" lik küçük ve dar bi ekranda internet hiç keyif vermez.

Çok teşekkürler hocam iphone 5 htc one s4 arasında kaldım artık bunlardan birini alacağım gönlümden note 2 de geçiyor ama biraz büyük o taşımak sorun olur diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.