Şimdi Ara

3 .SINIFTA OKUYAN ÇOCUĞUN ŞAŞIRTAN KOMPOZİSYONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi forumda gezerken bu yazıyı bıldum ve baya gülüdüm hele ensondaki babamıda döveriim koptum burda
    Kompozisyon (3. sınıf ögrencisinden)

Konu: “3 dilek hakkiniz olsa ne dilerdiniz?”

"Günümüzde çok dilek hakkımız olması çok önemlidir. Maalesef sevinerek bu hakkımızı kullaniriz her zaman. Benim 3 dilek hakkım olsa 3 dilek hakkı daha isterdim. Elde var 6 dilek hakkı, 5 ile 3 er dilek daha dilesem 15 dilek hakkım daha olur. 15 dilek ile her istediğimi dilerim. Günah degilse Allah olmayı dilerim. Allah olduktan sonra dilek hakkım sonsuz kere sonsuz olur. Çok akılı olurum. Maalesef her istediğimi yapabilirim. Kendime kasvetli bir yarış arabası yaptırırım. Onunla Antalya'ya gider dedemlerin elini öperim.Dedem bana torunum Allah olmus der. Sevinir. Harçlık verir. Abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir gerzek. Sonra dedem mezarlıkta zombileri öldürmeye gönderir beni. Hepsini yok ederim ışın kılıcıyla. Babamı da döverim".

(M.Firat Ant)

• Süper
  • kaynak
  • quote:

Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

kaynak

forum adresi vermek serbestmi???
  • Gerek yok kaynağa yav çok güzelmiş. Hayal gücü çok geniş çocuğun
  • No comment(Şuanda cittiyim karnıma ağrılar girmeye başladı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 25 Temmuz 2007; 0:23:37 >
  • Çok film izmlemiş.

Zombi öldürmeye gidecekmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: QRHAN

arkadaşlar bi forumda gezerken bu yazıyı bıldum ve baya gülüdüm hele ensondaki babamıda döveriim koptum burda

"Günümüzde çok dilek hakkımız olması çok önemlidir. Maalesef sevinerek bu hakkımızı kullaniriz her zaman. Benim 3 dilek hakkım olsa 3 dilek hakkı daha isterdim. Elde var 6 dilek hakkı, 5 ile 3 er dilek daha dilesem 15 dilek hakkım daha olur. 15 dilek ile her istediğimi dilerim. Günah degilse Allah olmayı dilerim. Allah olduktan sonra dilek hakkım sonsuz kere sonsuz olur. Çok akılı olurum. Maalesef her istediğimi yapabilirim. Kendime kasvetli bir yarış arabası yaptırırım. Onunla Antalya'ya gider dedemlerin elini öperim.Dedem bana torunum Allah olmus der. Sevinir. Harçlık verir. Abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir gerzek. Sonra dedem mezarlıkta zombileri öldürmeye gönderir beni. Hepsini yok ederim ışın kılıcıyla. Babamı da döverim".

(M.Firat Ant)

• Süper yaa cocuga bak

Bu arada ne bu dilek merakı yakında dünyayı eline gecirir bu cocuk demedi demeyin

• quote:

kaynak

Gösteririm ama yanlardan tutup ayırmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

quote:

kaynak

• quote:

quote:

kaynak

bak yine güldüm yaa

• güzel ama ya çocuğun kelime hazinesi ve düşünme yeteneği çok geniş ya da uydurma bir mektup...

şöyleki 3. sınıfa giden bir öğrencinin özellikle 'kasvetli' kelimesini kullanması pek mümkün görünmüyor. en başta da bir çeşit teorem oluşturuyor çocuk neredeyse , işte 1 dileğiyle 3 dilek daha istemek vs gibi bunlar yaşına uygun değil.

eğer gerçekse bu mektup bu çocuğu tebrik etmek lazım , sıradışı bir zihni var , hatta bence üstün zekalı bile olabilir

• "babamı da döverim "

bitirdi beni ya
  • quote:

quote:

quote:

kaynak

bak yine güldüm yaa

• 4 e geçemez bu zekayla
  • quote:

arkadaşlar bi forumda gezerken bu yazıyı bıldum ve baya gülüdüm hele ensondaki babamıda döveriim koptum burda

(M.Firat Ant)

bütün forumlarda var bu yazı. ünlü olmuş

http://www.google.com/search?complete=1&hl=en&q=Elde+var+6+dilek+hakk%C4%B1%2C+5+ile+3+er+dilek+daha+dilesem+&btnG=Google+Search&aq=t&oq=null

• quote:

Orjinalden alıntı: dizzyblue

güzel ama ya çocuğun kelime hazinesi ve düşünme yeteneği çok geniş ya da uydurma bir mektup...

şöyleki 3. sınıfa giden bir öğrencinin özellikle 'kasvetli' kelimesini kullanması pek mümkün görünmüyor. en başta da bir çeşit teorem oluşturuyor çocuk neredeyse , işte 1 dileğiyle 3 dilek daha istemek vs gibi bunlar yaşına uygun değil.

eğer gerçekse bu mektup bu çocuğu tebrik etmek lazım , sıradışı bir zihni var , hatta bence üstün zekalı bile olabilir

Ben de kasvetli kelimesine takılmıştım. Neyse büyüyü bozmayalım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.