Şimdi Ara

3 Senedir anime izliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan 21 yaşındayım 3 sene önce burda ne varmış diye resimlere gözüm ilişmişti ve naruto ile başlamıştım , ama ilk başta bunlar çocuk ninjalar diye kapatmıştım sonra bleachi merak edip başladım ve 1 hafta evden çıkmadım oturup izlemiştim sonra naruto , op , deat note ile devam etmiştim ama cidden anime izleyenlerin kafalarında olduğunu japon göçmenleri diye alay ederdim şimdi bakıyorum ne kadar komik olduğumu ön yargılı olmamak gerektiğini öğrendim ve kimsede anime izlediğimi ne gördü ne duydu çünkü türk milleti çocuk gözüyle bakıyor bi ara kuzenime izlettim kalktı gitti beğenmedi bende burda azınlık içinde takılıyorum işte böyle beyler bu arada bleachi 5 kez tekrar tekrar izlemişimdir belki ilk aşklar unutulmaz ondan olabilir ama yanlış anlamayın hepsi süper ilk göz ağrısı başka oluyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hep azınlık olarak kalmak istiyorum misal bu bölümün haline bak eskiden böyle değildi.
  • Aynen ilk göz ağrısı başka ben de narutoyu hiçbir animeye değişmem, belki de çoğu kişiye göre dünyanın en iyi animesi değil fakat en popüleri olduğu açık,rakamlar izlenme oranları bunu gösteriyor.

Çocuk gözüyle bakanlara elfen lied'i öneriyorum izlesinler çocuklar için miymiş

Animeleri pokemon digimon tsubasadan ibaret sananları es geç olsun bitsin
  • Bende çok eskiden Dragonball ile başlamıştım ama aklımda hep beyaz kadın iç çamaşırı ve yaşlı sapık adam kaldı , anime candır boşverin öğrenmesin böyle az kişi kalalım yoksa sokakta bankai diye bağıran veletler görmek istemem

• 2011 ağustosunda başladım izlemeye. MTV sağolsun zamanında hellsingi vermişti, o zaman çizgi film işte boşver demeyi bıraktım.

Hergün sağda solda anime muhabbeti yapan çocuklar veya çocuk akıllı insanlar görmek istemeyiz açıkçası. Olduğu gibi güzel, zaten okulda anime-manga kulübü var o yetiyor

• naruto op bleach ile kısıtlı kalmamışsındır umarım şu 3 yıl boyunca.
  • 2007de lise 2 iken başlamıştım ben de Bleach ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de canım sıkılınca bu nedir lan diyip Naruto'ya başlamıştım 5 sene önce şimdi 5 bine yakın anime bölümü izlemişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Aynen ilk göz ağrısı başka ben de narutoyu hiçbir animeye değişmem, belki de çoğu kişiye göre dünyanın en iyi animesi değil fakat en popüleri olduğu açık,rakamlar izlenme oranları bunu gösteriyor.

Bencede ilk göz ağrısı bi başka oluyo ben anime izlemiyodum altyazılı olduğu için üşeniyodum okumaya ama nasıl oldu bilmem Death Note izlemeye başladım tamda 15 tatile denk gelmişti o zaman küçüktüm geceyle gündüz kavramı yer değiştirmişti ve gece onu izliyodum sabah oldumu yatıyodum

Not : Animeleri pokemon digimon tsubasadan ibaret sananları es geç olsun bitsin
    Bunlar anime değil bunlar çizgifilm Kardeşim

• İlk göz ağrısı filan yalan ya.Ben yeniyim sayılır 1,5 yıl oldu başlayalı ama bu 1,5 yıl içinde izlediğim anime sayısı 300ü geçti.Naruto,Bleach,One Piece filan boş iş bunlar bence.Hepsi birbirinin kopyası klasik shounenler.Hepsinde tipik konular , amaçlar , karakterler boğuyor bi süre sonra.Ha bunları izlemedimmi izledim.Hemde bayıl bayıla zamanında.Ama bu animelerin "gerçek animelerin" yanında bir hiç kaldığını görünce insanın bir daha yüzüne bakası gelmiyor bu tür animelerin.Asıl anime değerini taşıyanlar bence filmler ve kısa animeler.Bir Byousoku 5 Centimeter 'deki tadı hiçbir anime vermez veremez misal...

yani...

Yada illa aksiyon olsun takıntısı varsa örnek ..;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 6 Haziran 2012; 2:05:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

quote:

Aynen ilk göz ağrısı başka ben de narutoyu hiçbir animeye değişmem, belki de çoğu kişiye göre dünyanın en iyi animesi değil fakat en popüleri olduğu açık,rakamlar izlenme oranları bunu gösteriyor.

Bencede ilk göz ağrısı bi başka oluyo ben anime izlemiyodum altyazılı olduğu için üşeniyodum okumaya ama nasıl oldu bilmem Death Note izlemeye başladım tamda 15 tatile denk gelmişti o zaman küçüktüm geceyle gündüz kavramı yer değiştirmişti ve gece onu izliyodum sabah oldumu yatıyodum

Japon çizgi filmi animedir zaten onların hepsi anime.

• @Yazuach

helal olsun sana süper açıklamışsın. imzamı atarım.
  • ben herhalde en yenilerden biriyim 2012 martta one piece ile başladm evelsi gün elfen leid bitirdim.. şuan 60 gb bleach indiriyorum. bende anime hayranı oluyorum. one piece den sonra büyük hayranlık ve sempati duymaya başladm şu japonlara...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

quote:

Japon çizgi filmi animedir zaten onların hepsi anime.

Pardon ben yanlış biliyomuşum ben bi ara araştırmıştım yetişkin çizgifilmi olarak geçiyodu şimdi geniş çaplı bi araştırma yapınca sen haklı çıktn

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

İlk göz ağrısı filan yalan ya.Ben yeniyim sayılır 1,5 yıl oldu başlayalı ama bu 1,5 yıl içinde izlediğim anime sayısı 300ü geçti.Naruto,Bleach,One Piece filan boş iş bunlar bence.Hepsi birbirinin kopyası klasik shounenler.Hepsinde tipik konular , amaçlar , karakterler boğuyor bi süre sonra.Ha bunları izlemedimmi izledim.Hemde bayıl bayıla zamanında.Ama bu animelerin "gerçek animelerin" yanında bir hiç kaldığını görünce insanın bir daha yüzüne bakası gelmiyor bu tür animelerin.Asıl anime değerini taşıyanlar bence filmler ve kısa animeler.Bir Byousoku 5 Centimeter 'deki tadı hiçbir anime vermez veremez misal...

yani...

Yada illa aksiyon olsun takıntısı varsa örnek ..;

Durumu çok iyi açıklamışsın.

• beyler kim ne derse desin uzun serinin tadı başkadır. hele uzun süre ara vermeden izlerseniz keyfi apayrıdır. animenin dünyasına sürüklenirsiniz. mesela bleachten verelim örneği. 366 bölümlük anime. 20 dktan her bölüm. 122 saat yapar toplamda. 122 saattir gördüğün karakterlere mi daha çok bağlanırsın yoksa 10 saat mi? açıkçası ichigo bana aileden biri gibi geliyordu bir zamanlar.
  • Ulan şu animelere başlayanlara ne kadar çok çocuk muamelesi yapılıyor arkadaş ? evde saklanmalar, millete izliyorum diyememeler, amca oğluna izletip bi b.ka benzetmemesi vs... sırf anime bölümünden Müge Anlı'ın programına 6 aylık malzeme toplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

beyler kim ne derse desin uzun serinin tadı başkadır. hele uzun süre ara vermeden izlerseniz keyfi apayrıdır. animenin dünyasına sürüklenirsiniz. mesela bleachten verelim örneği. 366 bölümlük anime. 20 dktan her bölüm. 122 saat yapar toplamda. 122 saattir gördüğün karakterlere mi daha çok bağlanırsın yoksa 10 saat mi? açıkçası ichigo bana aileden biri gibi geliyordu bir zamanlar.

10 saatte gördüğüm karaktere daha çok bağlanırım.Bi sahne paylaşıcam şimdi bir animeden buraya.Burda karakterlerin izleyiciye yansıttığı duygunun 10da 1ini bile yansıtamaz Bir Ichigo vs.Benim bu 4 shounen içinde gerçekten bu işte dediğim tek an Naruto vs Pain bölümünde Hinata'nın Naruto'yu koruduğu bölümdür.Fiary Tail'i bitirmedim istediğim gibi olmadığı için ama diğer 3 animeyide yeteri kadar izledim ve en ufak bir sahneye raslamadım bana herhangi bir duygu yaşatan.Sadece testesteron gazı ve ego tatmini başka hiçbirşey yok.Ichigo yenilir.Gider 3-5 level atlar gelir aksiyonlu bir şarkı ve karizma fışkırması eşliğinde rakibini bu sefer ezerek yener ve izleyiciye ego tatmini yaşatır bu kadar...

Animeyi izleme gibi bi niyetiniz varsa spoiler olabilir videolar ona göre bakın.

Sahne de bu..;

İlla romantizm filan olması gerekmiyor.Bu sadece bir örnekti o kadar.Diğer türlerde tonla anime var piyasada bu şekilde insanın yüreğine işleyen.Çok uzun anime meraklısıysanızda 300 küsür bölüm olmasada gidin Fullmetal Alchemist izleyin.10 kat daha kaliteli bir hikaye , karakterler için.Bakın bakalım sonra nasıl bir duygu yaşatıyor o anime size.

İki sahne daha paylaşayım..;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 8 Haziran 2012; 2:54:28 >

• 2006 da One Piece ile başlamıştım.
  • 5 senedir anime izleyicisiyim. japonya seyahatimden sonra anime tutkum başladı. azınlık kalmamız daha iyi. TR de anime popüler olursa çoluk çocuğun ayaklarında ezilmesi acı verici bi şey olur. sokakta birbirlerine ben naruto yum bende ichigo yum diyip rasengan ve bankai atıp durarlar. aradan birisi çıkar oda gomu gomu diye bağırır. böyle daha iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.