Şimdi Ara

3.Senede Olmak ve Düzgün Çalışamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ders dışında herşeyi yapasım var.Bir türlü oturup düzgün çalışamıyorum.Tükenmiş hissediyorum.Kasımda bitti benim üçüncü senem ve elde pek birşey yok.Geceleri vicdan azabından da uyuyamaz oldum artık.Kıvranıyorum ağlıyorum sabahlara kadar.Bazen kendime söz verip yarından itibaren çok sağlam çalışacağım diyorum ama yok olmuyor işte.Çok güçsüz hissediyorum.Ailemin bana verdiği emeği düşününce onları hayal kırıklığına uğratmak çok ağır geliyor.Hep inandılar bana ben hep hayal kırıklığı yaşattım onlara.Ne olacak halim bilmiyorum :( Boşluktayım.Tükendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kütüphaneye git
  • questioner Q kullanıcısına yanıt
    Hocam kendimi insanlardan öylesine soyutladım ki hiç dışarı çıkasım gelmiyor.Dışarı çıkınca çok garip hissediyorum açıkçası.Zaten hiç arkadaşımda kalmadı.En son 4-5 ay önce 2 arkadaşım ziyaretime gelmişti o kadar.Telefonda kullanmıyorum.Mailleştiğim arkadaşlarım vardı artık onuda yapmaz oldum.

• Dertleşmek isteyen arkadaşlar pm atarsa sevinirim.Hayatımın en yalnız olduğum evresindeyim.Forumada 11-12.sınıflarda girerdim sonradan hesap falan silince uğramaz oldum.Ama güzel insanlar tanıdım buradan.O amaçlada konuyu açtım zaten.

• yemin ediyorum bensin

• thepeaky kullanıcısına yanıt
    Hocam senin durumun nasıl ki?

• Hazir gidalardan uzak dur . Öğünlerini az yiyerek gecir . Uyku duzenini de oturt bak nasil istek geliyor . Ayrica her sıkıldıgında film,dizi izliyorsan isteksizlik yapar .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı durumdayım 2.senemde kazandım yetmedi 3.seneye kaldım. Eylülden beri saat 7-8'de kalkarım, 2 ye kadar deneme çözerim 2'den sonra oyunla veya tv ile geçer. Eminim bu hazirana kadar devam eder. Bıkkkınlıgı hissedebiliyorum
  • üzdün kardeş ne diyeyim 6 ay sık dişini sonra her sorunun çözülecek
  • Kendine üzüleceğine çalış işte, sanki çok zor ve imkansız bir şey gibi anlatmışsın. Herkes gibi oturucan çalışıcan. Başlarda zor gelse bile ilerde kolaylaşıcak.
  • Hocam benimde 3.senem bazi obsesif takintilarim yuzunden ders calisamiyorum ama yinede kendimi zorluyorum hedefim bu ay iyibir sekilde calismak bakalim hayirlisi

• 3.senem sabah 8 akşam 6 kütüphanedeyim başka türlü calisamiyorum

• 2. senemdeyim 5 senedir çalışıyormuşçasına tükenmiş gibiyim.
  • Bu dramdır gerçekten. Bende dışarı çıkınca bi garip oluyorum. Evde çalışıyorum hep.
  • 3.senem diyorsun öyle bir anlatıyorsunki çaresiz bir hastalığa yakalandın yapıcak , elden gelen hiçbirşey yok.
    Oturup çalış, ailen için çalış en azından. Pişman olmamak için gelecekteki sen için çalış.
    Yoksa sabahlara kadarda ağla bunalımada gir, vicdan azabı çek ama çalışmazsan emin ol böyle hissetmeye devam edersin.
  • Birde ilk sene durum neydi 3. sene ne kadar gelişim gösterdiniz ? Netler ne durumda merak ettim.
  • XaSe® kullanıcısına yanıt
    İlk senemde ilk denemelerde 90la falan başlamıştım 125lere falan çıkmıştım.Tabii sözeller ve geometri çok düşük geliyordu.İkinci senemde 110 falan başladım 135-140 civarında dolaştım.Tabii baya düşük netlerimde oldu.Tabii tam hatırlamıyorum bazı şeylet yanlış olabilir.Bu senede 3 deneme çözdüm daha.İkidi 120 lerde biriside 130larda geldi işte.

• Temiz kalbiniz için teşekkürler :) bende de bipolarlık var:(

• sınav açıklandığı günü düşün
  • micromillian kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de bazı takıntılar var.Mesela ders çalışmak için ruh halimin uygun olmasını bekliyorum ama pek olmuyor :( Soru çözmeye başlayınca çözemediğim ilk soruda bütün moralim kayboluyor.Mesela matematik çalışmaya başladım aklıma fizik geliyor ya da tam tersi.Neye çalışabileceğime bile karar veremiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.