Şimdi Ara

3. Rün sayfası zorunlu olsun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 7 galibiyetinin tamamını gece 01:00-05:00 arası aldım.
    3 yenilgi ise gündüz saatkerinde oldu.

Ardından gündüz oynadığım 4 maçı daha kaybettim.
    1 yenilgi de hafta sonu gecesinde 23:00-00:00 gibi geldi
    Gene gece 01:00-03:00 arası oyuna girdim ve 2 galibiyet.

Tamam bu oyun, çocuklar da oynamalı ama bari dereceli oyunlarda 3 temel rün sayfası ve 20 şampiyon zorunlu olsun. (20 olmasının sebebi en azından 1'er tane farklı görev şampiyonları da açılmış oluyor)
    Oyuna giriyorum çocuk sadece Jinx-Sivir-Te Emo vb. şampiyonları açmış "bana adc salın ap rünüm yok diyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 23 Nisan 2015; 1:42:02 >

• AD - AP

sadece bunlar olan likee xDDd,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ad var Darius için Ap var Heim için birde Zırh var Braum için.Başka run yok zaten gerekte yok başka şampiyonlarla oynayamiyorum çünkü çöpler :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece gündüz işi bana çok saçma geliyor. Sonuçta rakip gece oynamıyor.
  • yeğenim var ufak bize geldiler bayramda hesabı aç bakayım dedim rünlere girdim defansif hiçbir rün yok full ad full ap dizmiş hepsini, dedim niye koymadın hiç armor büyü direnci falan yapıştırdı cevabı ben atak oynuyorum hep onlara gerek yok ki

bronz1 'di hesabı gümüş3'e çıkartmıştım o gün şimdi sizin oyunlara falan geliyor olabilir affedin
  • Şampiyon zorunluluğu hiçbirşeyi değiştirmez adam ucuz gördüğü bütün heroları açar tamamlar 20ye sonra atlar direk rankeda hiçbir etkisi olmaz.
    Rünün de kişide yetenek yoksa çok bir etkisi olmuyor.Sadece 2 rün sayfasıyla challanger'a kasmış insanlar da var.
    Bu arada bi lolking at bakalım gece oynadığın oyunlarda ne durumdasın,belki de o adamlar senin için "free" diyor..
  • iki run sayfasiyla dia olan arkadasim var, ki olmiycak bisey de degil yani 3 sayfa luzumsuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hsgg zamanında rünsüz oynamıştı tsme karşı. Masteriesiz pigletlerler xwxlar . Ama 2 run sayfası gayet yeterli şampiyon açısındanda eğer kızıyorsan sadece tek role uygun şampiyonu olan adamlara tek çözümün senin her rölu doldurabiliyo olman.
  • West serverinde 600 700 ranked maçım var sana karşılaştırma yapayım sen anla bu zamana kadar ap rünüm yok ad bırakın diyen olmadı, Last pick olup support oynayamıyorum diyen 10 maçta felan çıkmıştır eminim türktü o arkadaşlar, istediği lane diretip başkası alınca banane ben demiştim deyip pickleyen hiç olmadı, sana win yok tarzı (kendi beceriksizligini başkasına yükleme) tarzı şeyler hic yaşamadım, kimse ana avrat sövmedi uzar gider burası uzun lafın kısası bu serverda oynadığınız sürece bunlara katlanacaksıniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: diego26

West serverinde 600 700 ranked maçım var sana karşılaştırma yapayım sen anla bu zamana kadar ap rünüm yok ad bırakın diyen olmadı, Last pick olup support oynayamıyorum diyen 10 maçta felan çıkmıştır eminim türktü o arkadaşlar, istediği lane diretip başkası alınca banane ben demiştim deyip pickleyen hiç olmadı, sana win yok tarzı (kendi beceriksizligini başkasına yükleme) tarzı şeyler hic yaşamadım, kimse ana avrat sövmedi uzar gider burası uzun lafın kısası bu serverda oynadığınız sürece bunlara katlanacaksıniz.

adam ne diyor bakın.

Jinx açacağına bir rün sayfası almak çok mu zor. Bizdekiler "Yea napcam rün sayfasını şampiyon açıyım" diyolar.
    Sonrada "ben sadece solo oynarım" "adc" vs. diyorlar. Last pick onlara kalıncada trollüyorlar.

• Bana 4 sayfa yetmiyor 2 ne be

• 2 run rito veriyor gerek duyan varsa 3 4 acar iple aciliyor sonuc olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.