< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
3 Rami takınca PC açılmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Dual Channel dediğimiz tabir ile karşı karşıyasınız. 1-3 ve 2-4 slotları karşılıklı dolu olacak. Yani 3 lü takamazsınız.
Teknik destek içinhttps://www.twitch.tv/afsinedremitli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
diger 2 rami cikarip tek taktıgınızda ne oluyor?
_____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
Yine aynı şekilde aciliyor hiçbir sorun yok ramleri test yaptım ram test ile 6 saat sürdü sonuç hatasiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zaman şu hata oluyor. aldiginiz ramleri destek listesinden bakarak mı aldınız? bu çok önemli çünkü anakartların destek listelerinde bazı özellikler belirtilir 2 taraflı ram tek taraflı ram 16chip ram 4 chip ram gibi bunlarda bir uyumsuzluk var ki ram sorunum var diyerek makine acilmiyor.
burada senin en son biosuna eklenmiş olan ram destekleri mevcut. 4 slotu 3 slot olarakta düşünebilirsin calismasi için hangilerinin olduğu yazılı. mesela adata nın 2011 yada 2099 soket inteller için hazırladığı 8x8 64gb ram kitinin 4 tanesini birlikte takarsan anca calisiyormus. ne tek slot ne dual olarak bile calismiyor. gibi gibi gibi.
_____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- cable not connected ne demek
- bilgisayar şifresini yanlış girdim kilitlendi nasıl açabilirim
- bilgisayarın sesi az çıkıyor
- sagemcom modem kurulumu
- word tek sayfaya sığdırma
- gereksiz dosyaları temizle
- internet hızlandırma
- net err_connection_reset
- bios nasıl açılır
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı