Şimdi Ara

3 monitörü tek ekran kartına takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • tek bir ekran kartını 3 ayrı monitörle kullanmak istiyorum. marka model belirtebilecek biri var mı ?
    anakartımda tek ekran soketi olduğu için tek bir ekran kartıyla 3 monitörden görüntü almak istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
    (ekran çoklayıcı adaptörlerden bahsetmeyin, sadece bildiğiniz aynı anda 3 monitörün takıldığı bir ekran kartı tavsiyesinde bulununuz.)

MİNİNG MARKET
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah_macun

tek bir ekran kartını 3 ayrı monitörle kullanmak istiyorum. marka model belirtebilecek biri var mı ?
    anakartımda tek ekran soketi olduğu için tek bir ekran kartıyla 3 monitörden görüntü almak istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
    (ekran çoklayıcı adaptörlerden bahsetmeyin, sadece bildiğiniz aynı anda 3 monitörün takıldığı bir ekran kartı tavsiyesinde bulununuz.)

3 monitörden görüntü alıp,
    yapmayı planladığınız iş nedir ?

ayrıca ekran kartı marka ve tam modeli nedir?
    ayrıca monitörlerinizin çıkış arabirimleri nedir ?

amd eyefinity
    ve
    nvidia 3d surround

yapmak istiyorsunuzda, beklentiler ve tam yapmak istediğiniz şey nedir ? eğer oyun oynamak ise üst düzey 2 adet ekran kartına sahip olmanız lazım bu durumda. misal 2 adet 3 gb lık hd 7950 yada 2 adet 3 yada 6 gb lık hd 7970 yada 4 gb lık gtx 670-680-770 yada 3 gb lık gtx 780 yada gtx titan.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı

• quote:

Orijinalden alıntı: *666*

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95735
    3monıtoru aktıf dısplayport donusturucu ıle bagladıgınızda 3 monıtorden goruntu alırsınız

3 monitöre 7750 mi ben tek monitörde verim alamıyorum o karttan

• abdullah_macun kullanıcısına yanıt
    Yapmanız gereken 3 monitörünüzden en az birisinde ve tabii ekran kartınızda Display Port yuvası olması. Bunun ertesinde ekran kartındaki çıkışlarla monitörünüzdeki girişleri eşleştiriyorsunuz.

En f/p çözüm şudur: Ekran kartında 2 DVI, 1 HDMI ve 1 DP yuvası monitörünüzde de DP, DVI ve HDMI çıkışları olması. Böylece 3 yuvayı monitörünüz ile ve kalan bir yuvayı da (eğer varsa) HDMI destekli TV'niz ile eşleştirebilir ve 4 görüntü çıkışı alabilirsiniz.

Çoklu ekran (AMD Eyefinity veya Nvidia Surround) desteği olan ekran kartları:

Nvidia: GTX 600 serisi bir kart veya üzeri
    AMD: HD 5850 ve üzeri
  • Bilgilendirmeler için teşekkürler. Şu anda masamın üstünde iki tane lg flatron l1719s ve bir tane lg flatron l1752tq monitör duruyor. Ben hali hazırda zaten ikisinden de istediğim görüntüyü alabiliyorum ama boşta duran 3. monitörü de aktif ederek kullanmaya başlamak istiyorum. Bu yüzden yardım istemiştim. Tavsiyeleriniz için sağolun. Hala araştırmaya devam ediyorum. 3 monitörü kullanmaktaki amacım çeşitli video ve ses düzenleme yazılımları kullanıyorum ne kadar ekran genişliği olursa o kadar çok rahat hareket edebiliyorum bu nedenle 3. monitörü aktif etme ihtiyacı duydum. ilgilenen herkese tekrar teşekkür ederim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.