Şimdi Ara

3 metreden Sd yayın için 32' mi 40' mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar odam için Lcd tv almayı düşünüyorum.İlk etapta Digitürk(Lig Tv'li süper paket) Sd yayın olacak izleme mesafesi yaklaşık 2.5-3 metre.Tabii oyun konsolları olursa biraz daha yaklaşacak mesafe.32' full hd düşünüyordum aslında ama 40' fikrini de göz ardı etmek istemedim.Yeri gelecek film de izlerim çünkü.Bana karar vermem için yardım edebilir misiniz?

• 2,5-3 m için 32' ekran yeterlidir ama belki zaman içinde göz alışıp daha büyük ekrana meyil olabilir. Ancak standartlara uygun bir ortamda bu 32' ya da 37 ' sizin işinizi rahatlıkla görür. Ayrıca sd yayın için full hd olmasının bir getirisi olmayacaktır.
  • en az 42 olmalı
  • Hocam 42' fazla büyük olur gibi sanki.

Full Hd özelliği ileride kullanmayı düşünüyorum zaten.Şimdilik Sd yayın ile idare edeceğiz.Philips'in modelleri 42 olmasaydı düşünebilirdim aslında.Önerebileceğiniz lcd var mı?
  • sony 37S5500 senin icin ideal bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulScream

sony 37S5500 senin icin ideal bence

37,Ebat İyi bir eçim Olucaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

en az 42 olmalı

aynen katılıyorum.3-3,5 metre 50 inch kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV YE 5+1 NASIL BAĞLANIR ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam 40 yada 42 almalısın.
  • Ben 3metrede 47" kullanıyorum hiç de büyük değil keşke 52" alsaymışım diyorum
  • 32 inch yeter, 26 inch bile iyi olur....

• 2.5-3 metre az bir mesafe degil en az 40'
  • ben 3,5 metreden 46 inch kullanıyorum harika ilkönce göz yadırgasa bile sonradan alışıyor.
  • 2.5 metreden 40'' tvnin piksellerini mi sayıyorsunuz? SD yayın izlemek için yeterli mesafe yok. 37'' üzerine çıkmamak gerekir. Ancak 37''lerde makul fiyatlı ürün bulmak zor. O nedenle 32'' hem fiyat açısından hem görüntü kalitesi açısından daha başarılı olur. Ayrıca 2.5 metre en uzak mesafe olacaktır 1.5 metre çaprazdan da izleyenler olabilir. 1.5 metreden 32 üstü oldukça rahatsızlık verebilir. Büyük ekranlı televizyon elbette iyidir ama görüntü kaynağı kötü olduğu için büyük ekran ve yakın mesafe görüntüdeki hataları farketmenize neden olur bu da can sıkar.
  • 3 metreden sony 40" kullanıyorum görüntü gayet güzel ama bana kalsa en az 5 mt felan olmalı 40" için 3 mt için sanırım 94 civarı daha makul olur gibi geliyor...
  • Ben de senin gibi 2,5-3,0 metreden 32" kullanıyorum. Ama 37" de olabilir. 40" fazla olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furtem -- 28 Şubat 2009; 16:59:34 >
  • 2,5-3m için 40" ten az olmasın derim bende...İmkanlar el verdiği müdetçe yukarısı olsun aşağısı olmasın.
  • Bütcene göre 37 ve ya 40 yeterli olacaktır. Yukarısı veya aşağısı göz yorar diye düşünüyorum.
  • 40' iyi olur.
  • bende ayni dertten muzdaribim 3 mt oturuyorum 40 almaya karar werdim insallah iki gun sonra bi terslik olmazsa almayi dusunuyorum
    ama 37 de model bulsam fiyati 40 la ayni olsa gene 37 derim cunku biraz buyuk duracaga benziyo o mesafeye
    aldigim gibi ilk izlenimi paylasirim simdiden kolay gelsin :)
  • 40 inch ideal..3 metre izleme mesafem...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.