Şimdi Ara

3 MARKA VAR SİZCE HANGİSİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni Bir Laptop Almayı Düşünüyorum Ve 3 Markanın Değişik Modelleri Buldum Ve Tam İstediğim Gibi...
    ASUS
    HP PAVILION
    LENOVO(IBM) SİZCE HANGİSİ???

HP'NİN SERVİS OLAYI MORALİMİ BOZDU AÇIKÇASI,AMA HP'DE ÇOK LÜKS BENCE YANİ KASASI FALAN GÖZE HİTAP EDİYOR...ASUS'mu WALLA ASUS'u BİLMİYORUM SADECE BİR MODELİ GÖZÜME ÇARPTI VE HOŞUMA GİTTİ LİSTEME EKLEDİM(işin aslına bakarsanız benim ilk baştaki niyetim asus'tu ama HP ve LENOVO beni cezbetti)...LENOVO'ya GELİNCE IBM MARKASI OLDUĞU İÇİN HİÇ TEREDDÜTÜM OLMADI AMA DİĞER MARKALARI DA YOK SAYAMAM...BEN BÖLE ELEKTRONİK İŞLERİNDE KIL BİR İNSANIMDIR YANİ EN İYİSİ OLSUN EN AZ 3 YIL KAFAM AĞRIMASIN TİPLERDENİM O YÜZDEN GENİŞ KAPSAMLI ARAŞTIRMALAR YAPIYORUM...

ARKADAŞLAR LAPTOP'da ARADIĞIM MİNİMUM ÖZELLİKLER
    İŞLEMCİ ÇİFT ÇEKİRDEK OLMALI
    RAM EN AZ 2 GB OLMALI
    HDD EN AZ 250 GB OLAMLI
    EKRAN KARTI EN AZ 256 MB OLMALI(512 mb'de olabilir...)

ARKADAŞLAR K.BAKMAYIN DEĞERLİ VAKTİNİZİ ÇALIYORUM AMA SORUNLARIMIZI VE SORULARIMIZI KONUŞARAK OLMASA DA YAZARAK ÇÖZECEĞİZ...YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 1 Mart 2009; 21:47:48 >

• http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72788
    bunu al kafanı dinle
    hediyeleri de cabası lazer fare +çanta onlar zaten 150ytl yapar
  • ARKADAŞIM ÖNERİN İÇİN SAĞOL AMA MARKA BENİ BİRAZ KORKUTTU YANİ MSI BİLMİYORUM PEK TANINMIŞ BİLİNMİŞ BİR MARKA DEĞİL GİBİME GELİYOR SANKİ... DÜN AKŞAM BU MAKİNEYE AYNI SİTEDE BAKTIM ÖZELLİKLERİ ÇOK GÜZEL BEKLENTİLERİM ÜSTÜNDE AMA YARIN BOZULDUĞU ZAMN SERVİS SIKINTISI FALAN ÇEKMEK İSTEMİYORUM AMA YİNEDE BU ÖNERİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURACAĞIM...SAĞOL....
  • lenovo sl 500 alabilirsin arkadaşım.Ibmi 4 senedir kuıllanıyorum,ram hariç servis yüzü görmedim.ne ısınma ne de ses problemi var.Kalvyesi hala çok iyi.Tuşlarda aşınma yıpranma yok.Lenovo al keyfine bak.(arkadaşın dediği gibi)fiyatı yaklaşık 900 dolar.
    2.olarak toshiba a300-1ec alabilirsin.bunu da kullandım.Çok güzel alettir.Hatta bizzat kendim tarafından yapılan incelemesi var.İstersen bakabilirsin.
    lenovo y530da var.Fiyatı 1500 dolar.Ancak 4gb. ram ve ge force 9300M gs/256 ekran kartı var.Bu kartın performansı iyidir.
    2000 dolara kadar çıkabilirim dersen asus m50vm öneririm.
  • ARKADAŞIM ASUS M50VM ÇOK GÜZEL MAKİNA ÇOK HOŞUMA GİTTİ ANCAK EKRAN KARTI NASILSIR BİLMİYORUM 1GB DEMİŞ AMA ACABA PERFORMANS YÖNÜNDEN NASILDIR MERAK EDİYORUM AÇIKCASI ZATEN 9600 YENİ MODEL HERALDE EKRAN KARTINDA ANCAK BİRAZ TUZLU BUNUN İÇİN BİRAZ DÜŞÜNMEM LAZIM YANİ 3 MİLYARI
    BİRDEN PAT DİYE VEREMEM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 15 Aralık 2008; 13:56:03 >
  • Pc magazine dergisinin aralık sayısında centrino2 dizüstülerin bir incelemesi yapılmış ve test birincisi asus m50vm olmuş.Ürünün performansından övgüyle söz edilmiş ve üzerinde bluray disk bulunmasının da çok güzel bir özellik olduğundan bahsedilmiş.
    Ekran kartı konusunda şüpheniz olmasın 1024 mb belleğe sahip bir ekran kartı hemen hemen bütün oyunları kaldırır.test sonucunda 84 puanla 4 yıldız almayı başarmış bu cihaz.
    Bu derginin sıkı bir takipçisiyimdir ve yaptıkları testlere güvenirim(amacım reklam değil ama gerçekten durum bu!)hatta birçok elektronik cihazımı bu dergideki bilgiler ışığında satın aldım.Ve hiçbiriyle şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.
  • AMA BEN BU KADAR BİR FİYATA LAPTOP ALAMAM KARDEŞİM
    YANİ ŞU AN İÇİN ALAMAM.ÖZELLİKLERİ ÇOK GÜZEL ZATEN ASUS DEYİNCE
    DURUP BİR DÜŞÜNMEK LAZIM ANCAK ÇOK PAHALI
    PEKİ ARKADAŞIM
    hp DV5-1041 NASIL BİR MAKİNE Fiyat Aralığı : 2.335 YTL

Sabit Disk: 320 GB

Çekirdek: Intel

İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz

Bellek : 4 GB DDR2

Bellek Tipi : DDR2

Ekran Ölçüsü : 15.4 inch

Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 9600M GT

Bellek: 4 GB

Maksimum Bellek: 4 GB
    Optik Sürücü: DVD+/-RW - Blue-RaY
    Ekran: WXGA

Ekran Çözünürlüğü: 1280 x 800
    Ekran Kartı Belleği: 512 MB

Ses Çıkışı: Hoparlör

Ses Girişi: Mikrofon

İşletim Sistemi: Microsoft Windows Vista Home Premium

Platform: PC

Ekstra Özellikler: SD Kart Okuyucu - Entegre Kamera

Genişleme Yuvaları: USB 2.0

Ağ Ara Birimleri: 10/100 Ethernet LAN

Veri Protokolü: Wireless 802.11a/b/g - Bluetooth

Modem Tipi: Fax Modem
    Pil Tipi: Lithium Ion
    Ağırlık: 2.65 kg
    Garanti Süresi: 2 Yıl (normalde)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce mantıklı olan hangisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BUNLARDA TEKNOSA SİTESİNDE YAZAN ÖZELLLİKLER BUYRUN:
    HP Pavilion DV5-1041 FW695EA Notebook

Intel® Centrino® 2 işlemci teknolojisi
    Intel® Core™2 Duo İşlemci P8600
    2,40 GHz , Düzey 2 önbellek 3 MB
    Intel® PRO/Kablosuz 4965AGN Ağ Bağlantısı
    Orijinal Windows Vista® Home Premium ve Service Pack 1 (32 bit)
    4096 MB Standart bellek
    (2 x 2048 MB) Bellek düzeni
    320 GB Dahili sabit disk sürücüsü
    SATA Sabit Disk Sürücüsü
    5400 rpm Sabit disk sürücüsü hızı
    SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı Blu-Ray ROM
    Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
    Yüksek hızlı 56K modem
    Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    Intel® PRO/Kablosuz 4965AGN Ağ Bağlantısı
    Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
    4 USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 eSata konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, 1 RJ11 modem konektörü, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası, kablo yerleştirme konektörü
    IEEE 1394 Firewire® Arabirimi
    1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)
    15,4 inç WXGA Yüksek Çözünürlüklü, BrightView özellikli AG Ekran
    1280 x 800 Ekran çözünürlüğü
    NVIDIA GeForce 9600M GT
    512 MB atanan olmak üzere en çok 1791 MB toplam grafik belleği
    HP QuickPlay ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri
    Tümleşik parmak izi okuyucusu
    Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
    HP Mobile Uzaktan Kumanda
    3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
    Altec Lansing® hoparlörler
    101 tuşlu, uyumlu klavye
    Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey ve yatay Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama, ses kapatma düğmeleri ve 1 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey
    90 W AC Güç Adaptörü

PARMAk OKUYUCU VAR DİYOR ANCAK RESİME BAKTIĞIMDA HERHANGİ BİR PARMAK OKUMA DÜZENEĞİ YOK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 15 Aralık 2008; 20:23:07 >

• Ben gittim teknosada inceledim.Parmak izi okuyucusu kesinlikle var.
  • Hp fena değil.Yakın bir arkadşımda hp var.Her zaman açık crysis,starwars gibi son oyunları çalıştırıyor.Ancak hpnin fazla dayanıklı olmadığı söyleniyor ama dv5 serisinde daha ben bir sorun görmedim.Ancak ben yine de lenovo öneririm.Aslında datron da var.malzeme kalitesi vasat.Ancak servisi güzelmiş.Makineyi evinden alıp,tamir edip geri bırakıyorlar.ufotek ve datronun sitesinden beğendiğiniz modele bakabilirsiniz.
    Datronun linkini vereyim:
    http://www.datron.com.tr/yeni/tw8a.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 15 Aralık 2008; 22:15:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

Hp fena değil.Yakın bir arkadşımda hp var.Her zaman açık crysis,starwars gibi son oyunları çalıştırıyor.Ancak hpnin fazla dayanıklı olmadığı söyleniyor ama dv5 serisinde daha ben bir sorun görmedim.Ancak ben yine de lenovo öneririm.Aslında datron da var.malzeme kalitesi vasat.Ancak servisi güzelmiş.Makineyi evinden alıp,tamir edip geri bırakıyorlar.ufotek ve datronun sitesinden beğendiğiniz modele bakabilirsiniz.
    Datronun linkini vereyim:
    http://www.datron.com.tr/yeni/tw8a.php

YOK ARKADAŞIM DATRON KALSIN BENİM TERCİHİM BU MARKALARDAN YANA AMA YİNEDE İLGİLENİP LİNK VERDİĞİN CEVAP YAZDIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...

• eğer hala vatan ve hepsiburda da "kampanyası" devam ediyorsa bende datron tw8a yı tavsiye ederim 2 hafta önce aldım. makine fiyatına göre çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamcoast -- 17 Aralık 2008; 0:13:02 >
  • arkadaşım bende datronun bu modelini takip ediyorum da,madem ki sen almışsın şu sorularımı cevaplarsan çok sevinirim:
    1.kasa yapısı nasıl?Yani kullanılan malzeme nasıl?
    2.klavye nasıl?yani 5 sene sonra klavye tuşlarında silinme,bozulma vs. olur mu?
    3.Yanında ne hediyeler var(paket içeriğini soruyorum.Recovery cdsi veriliyor mu?Yanında hangi ekstra yazılımlar geliyor?)
    4.oyunlarda ısınma problemi oluyor mu?Ve genel anlamda uzun saatler sonrasında ısınma problemi yaşadın mı?
    5.wireless,bluetooth,usb girişlerinin performansı nasıl?hemen ağ bulup bağalnıyor mu?Usbye takılan aygıt anında bilgisayar tarafından tanınıp kullanıma hazır hale geliyor mu?
    6.pili kaç saat gidiyor?oyunlar için değil,sadece internet kullanımı açısından soruyorum.
    7.genel anlamda datronu tavsiye eder misin?(eğer mobee kullanmışsan onuda baz alarak bu soruyu cevaplarsan çok sevinirim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

arkadaşım bende datronun bu modelini takip ediyorum da,madem ki sen almışsın şu sorularımı cevaplarsan çok sevinirim:
    1.kasa yapısı nasıl?Yani kullanılan malzeme nasıl?
    2.klavye nasıl?yani 5 sene sonra klavye tuşlarında silinme,bozulma vs. olur mu?
    3.Yanında ne hediyeler var(paket içeriğini soruyorum.Recovery cdsi veriliyor mu?Yanında hangi ekstra yazılımlar geliyor?)
    4.oyunlarda ısınma problemi oluyor mu?Ve genel anlamda uzun saatler sonrasında ısınma problemi yaşadın mı?
    5.wireless,bluetooth,usb girişlerinin performansı nasıl?hemen ağ bulup bağalnıyor mu?Usbye takılan aygıt anında bilgisayar tarafından tanınıp kullanıma hazır hale geliyor mu?
    6.pili kaç saat gidiyor?oyunlar için değil,sadece internet kullanımı açısından soruyorum.
    7.genel anlamda datronu tavsiye eder misin?(eğer mobee kullanmışsan onuda baz alarak bu soruyu cevaplarsan çok sevinirim)

BENDE SUNGUR 13 ARKADAŞIMA KATILIYORUM GENEL OLARAK PERFORMANSI NASIL YANİ KASMA OLAYI FALAN NASIL EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ,GRAFİKLERİ,OYUNDAKİ PERFORMANSI,SES KALİTESİ BUNLARIN CEVABINI VERİRSEN SUNGUR13 ARKADAŞIMDA BENDE ÇOK MUTLU OLURUZ...

• arkadaşlar kusura bakmayın forumda büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına geliyormuş bilmiyordum yeni öğrendim beni bu konuda mazur görün lütfen..saygılar
  • Ergonomik-ekonomik-performans Asus diye düşünüyorum çünkü genel olarak aynı özellikli bi hp toshiba vb(kasa modeli vs eski deilse) daha pahalı..
    M51modellerini bi incele..
  • Arkadaşlar karar Samsung r560-as02tr'de kılınmıştır ilgilenen tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.