Şimdi Ara

3.lük MAÇI YOK - Avrupa 3.süyüz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her topicte karşılaştım bu soru ile. O yüzden başlık açtım

Avrupa 3.süyüz.

3.lük MAÇI YOK -  Avrupa 3.süyüz.

Türkçesi : 34 altın madalya kazanan takıma, 34 gümüş madalya finalist takıma, 34 bronz madalya yarı finalde kaybeden takımlara.

Kaynak :http://www.uefa.com/newsfiles/19079.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 26 Haziran 2008; 19:35:21 >

• ne hakla 3. yüz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YoK

Her topicte karşılaştım bu soru ile. O yüzden başlık açtım

Avrupa 3.süyüz.

3.lük MAÇI YOK -  Avrupa 3.süyüz.

Türkçesi : 34 altın madalya kazanan takıma, 34 gümüş madalya finalist takıma, 34 bronz madalya yarı finalde kaybeden takımlara.

Kaynak :http://www.uefa.com/newsfiles/19079.pdf

iyii en azından tarihimize geçti

• Eğer Almanya Kupayı ALırsa 3.yüz
  • ya o sampiyon olan takimla yari finali oynamis takim 3. olmuyor mu??? ama kacinci olursak olalim, bence bunu tum dunya da kabul ediyor. biz sampiyon olduk bile euro 2008'de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: krmtmac1

Eğer Almanya Kupayı ALırsa 3.yüz

Yok öyle bişey. Yukarıdaki turnuva kurallarından alıntı yazıdır. Bronz madalya alıyoruz.
    Almanya rusya ispanya farketmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: switel

ya o sampiyon olan takimla yari finali oynamis takim 3. olmuyor mu??? ama kacinci olursak olalim, bence bunu tum dunya da kabul ediyor. biz sampiyon olduk bile euro 2008'de.

yok öyle değil. Turnuva kurallarında "Yarı Finalde Kaybeden Her Takım" diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UP görmeyenler için
  • insanlar hala kural uyduruyorlar. İnatla up yapıcam.
    Şampiyon olan takımın elediği takım değil, yarı finalde elenen 2 takım da 3. oluyor!
  • bu iyi oldu yahu.
    ben de bu takım niye memlekete geri geldi diye düşünüyordum
  • saçma zaten finali alan takıma yenilene 3.lük ünvanı verilmesi.
    belki daha iyi diğer takım nasıl anlayacaksın bunu?
    maç olmazsa 2 takımda 3. sayılmalı,doğru bir uygulama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 26 Haziran 2008; 19:06:35 >
  • Daha açıklayıcı bir başlık olabilirdi, millet bakmasa bilmeyecek 3. olduğumuzu
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Daha açıklayıcı bir başlık olabilirdi, millet bakmasa bilmeyecek 3. olduğumuzu

oldu mu ?
  • Bi sitede finali kim kaybederse o takımın 4. olacağı yazıyordu...Orda şu yorum gözüme ilişti ne güzelde yazmış bir arkadaş:
    bu bana biyerden tanıdık geliyor... ne kadar ironik... (almanya yenilince bizde yenilmiş sayıldık)
  • ben, rusyayla bir hazırlık maçı ayarlanmasını; kazananın da kendini 3. kabul ilan etmesini isterim
  • Kızıl: UEFA, üçüncülük madalyamızı verdi...

Kızıl, UEFA’nın, turnuvada yarı finalde elenen iki takıma da üçüncülük payesi verdiğini vurgulayarak, "Bize bronz madalyamızı verdiler. Üçüncü olarak turnuvayı kapattık" açıklamasını da yaptı.

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=882868&Date=26.06.2008&ver=51
  • quote:

Orjinalden alıntı: YoK

insanlar hala kural uyduruyorlar. İnatla up yapıcam.
    Şampiyon olan takımın elediği takım değil, yarı finalde elenen 2 takım da 3. oluyor!

Hocam başka topikleri boşver bu topiğin içinde bile. Almanya yenerse üçüncüyüz demiş bazı arkadaşlar.
  • Yani hem rusya hem biz 3.yüz.
  • Eurosport bizi 3. ilan etti bile.

http://uk.eurosport.yahoo.com/27062008/58/euro-2008-euro-power-rankings.html

Yalnız şu Eurosport forumlarında ve başka yabancı ortamlarda kendini Türkiye'yi temsil ediyor sana birkaç kendini bilmez yüzünden tarafsızların bile antipatisini kazanıyoruz, o da ayrı mesele. Eğer bu kişiler bu forumda da takılıyorlarsa, bir an önce kessinler uluslararası forumlarda saçmalayıp durmayı. Yok Osmanlı İmparatorluğu'ymuş, yok dinmiş vs.vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 27 Haziran 2008; 13:57:24 >
  • Arkadaşlar neye göre üçüncüyüz derseneni averaja göre de üçüncüyüz sanırım genel avrej da iki takım da -1 ama bizim attığız gol sayısı daha fazla zaten sadece yarı finali baz alacaksak ciddi bir averaj farkı oluyor arammızda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.