Şimdi Ara

3 KIRMIZI HATA bende de olustu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yeni üretimlerde 3 kırmızı ışık hatası pek olmuyor. Çok düşük bir yüzdeyle var Hata veren makinaların sahipleri öyle büyük bir kargaşa yaratıyor ki, tüm makinalarda bu problem varmış gibi gözüküyor.
  • Peki arkadaslar alırken nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim bu sorunla karsılasmamak icin ne zamanın üretimi falan olmalı ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Resident Evil

    Peki arkadaslar alırken nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim bu sorunla karsılasmamak icin ne zamanın üretimi falan olmalı ?


    2006 Mart üretimli olsun, gerisi Allah kerim
  • 2006 mart üretimi olsun demekki cok tsk ederim ama gerisi Allah Kerim olayı hala soru isaretlerine yol acıyor

    Bu sorun okuduklarım kadarıyla düzeliyor makina ama düzelmeyecek bir halde sorun cıkmaz dimi?
  • Dediğim gibi kesin birşey söylemeyiz. Bu hata yüzünden konsolu çöpe atmak zorunda kalan kullanıcılar oldu. Tabi bunların sayısı çok az. Yani birazda şans meselesi, sepetteki çürük armutu almamaya çalış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 14 Kasım 2006; 15:29:48 >
  • Hımm anlıyorum cok saol canım sıkıldı simdi sansımıza oda bize gelir bakalım biraz daha zaman gecsin bir ona gore bir hamle yapayım cok tesekkür ederim yardımların icin.
  • Sonuç olarak; XBOX360 bozuk, hatalı, aceleye gelmiş, elektronik sektöründe bir benzeri daha olmayan bir fiyaskodur... XBOX360 ı sağlam olanlar, hemen savunmaya geçeceklerdir. Tonlarca para verdikten sonra, bir konsolu 3 gün ya da; benim gibi 3 ay ağız tadıyla kullanamadıktan sonra next genin hiçbir anlamı olmuyor. XBOX360 ;'' CİNDİRELLA MASALINDAKİ SAAT 12'DEN SONRA KABAĞA DÖNÜŞEN ,MUHTEŞEM GÖRÜNÜMLÜ PRENSES ARABASI GİBİDİR'' Onun , o muhteşem grafiklerine aldanıp, alırsın ve seni 1 yıl bile , adam gibi idare etmez.XBOX 360 ın DİLİ OLSA , BEN BOZUĞUM , BEN HER AN ARIZALANABİLEN , DÜNYANIN EN UCUBE, AMA ; EN ALBENİSİ OLAN ALETİYİM DİYECEK....NEXT GENDİR; ARIZALANABİLİR ÇOK NORMALDİR ,DİYENLERİN KENDİNİ AVUTAN ,POLYANNACILIK OYNAYAN, GERÇEKLERİ GÖRMEKTEN ACİZ KİŞİLER OLDUĞUNU DA BELİRTEYIM....
  • Türkiye'de MS garantisi yok.Eğer sen XBOX 360 alacaksan bu riski de göze alacaksın.Ya da hiç almayacaksın konsolu PS3 ya da Wii alacaksın.Kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor.

    Ateş düştüğü yeri yakar da derler ama bence bu tepkiler fazla.Ha Allah korusun bir gün benim XBOX 360 da bozulur,o zaman ben de böyle ypaar mıyım bilemem.Ama sanmıyorum.Çünkü ben de bu riski almış biriyim.İlk aldığımda bu sorunun varlığını bilmiyordum ya da öyle hatırlıyorum diyeyim.

    Marttan sonraki üretimlerde sorunlar azaldı.

    +MS arızalı makinaların %3-5 oranında olduğunu açıklamış,ve bunlarım tamir edilip ya da yenisi ile değiştirleceğini garanti etmişti.

    XBOX 360 o kadar hatalı alet olsa pek kimse almaz,Live'dan milyonlarca saat oyun oynanmaz,dosya indirilmezdi.

    %3-5 arası elektronik ürünlerde normal bir rakammış.O zaman dünyada hiç iyi elektronik ürün yok.

    Ben de çok kızıyorum bu hatalara ama bunlar doğal şeyler.Almayacaksınız XBOX 360 bunu göze almıyorsanız.GOW yerine PS3'ü bekleyip Motorstorm falan oynayacaksınız.MS bizim almamaızı istemiyor ki zaten Türkiye'ye konsol getirmiyor.Avrupa'da olsak,desteği olan bir ülkede,gider sorunu hallettirirdik hemen.

    Keşke hiç olmasaydı bu hata,ama oldu bir kere,önemli olan bunu azaltmak.Mart üretimli bir XBOX 360'ın bozulduğunu pek görmedim bu forumda.Ya da gözümden kaçmıştır.Ama az olduğu kesin.

    PS3 ve Wii de olmaz umarım öyle sorun,gerçi onlarda olsa da Türkiye'de garanti olayı yüzünden rahatız.Bu riiski göze almak istemeyenler PS3'ü beklesin istiyorsa.+XBOX 360'ta kopya olayı var,2 orjinal oyundan çıkıyor zaten tamir parası.

    Resident Evil,İstanbulda isen,git al Endem'den falan bir makina,garanti veriyorlar sanırım.Hem için de rahat eder.

    Marttan sonraki üretimlerde sorunlar azalmış dendiği gibi.Ama karar sizin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 14 Kasım 2006; 17:20:17 >




  • Aklımda endemden almak var zaten ne kadar sevmesemde X box ve X box 360 konusunda adamlar tek sayılır.Sitelerinde %100 garanti diyor ayrıntılı olarak konuscam bakalım nediyecekler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Resident Evil

    Aklımda endemden almak var zaten ne kadar sevmesemde X box ve X box 360 konusunda adamlar tek sayılır.Sitelerinde %100 garanti diyor ayrıntılı olarak konuscam bakalım nediyecekler.


    İyi yaparsın,resm garanti olmasa da,orasının garantisi de seni bir nebze rahatlatır....
  • O konuda haklısın piskolojik olarak rahatlamamı saglar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: canakp

    quote:

    Orjinalden alıntı: kelli felli



    360 fanları ortaya çıkıyor,evet varmı başka satış rakamı ps3 ü geçsin diye fazladan 360 alan?


    Bu post senin iflah olmaz bir PS3 taraftarı olduğunu göstermiyorsa ne yapıyor acaba? Şu takım taraftarlığı gibi konsol taraftarlığı sorunundan kurtulamayacağız herhalde.

    Xbox 360 aldım, Wii de alacağım PS3'de. Hiçbirine laf söyletmem çünkü ben konsol fanatiği değil, oyun fanatiğiyim. İnsanların kısıtlı bütçelerinden arttırarak aldıkları bir tane konsollarına körü körüne laf atılmasından ve sanki boşa para vermişler, aptallık etmişler gibi bir hava yaratılmasından da fazlasıyla rahatsızım. İster Xbox 360 üç kırmızı ışık versin, isterse PS3 gözlerimin önünde yansın farketmez.


    Dostum bu ikidebir xbox360'ı kötüleyen yada gönderme yapan erenerir adlı arkadaşın elinde 2 tane xbox360 olduğunu duyunca yazdığım göndermedir,başka birşey değil,ben ps3 fanı olsam xbox360 almazdım,hiçbişeyin körükörüne fanı da olmam,ikinci paragrafa ise aynen katılıyorum,sonuçta bende xbox360 ın verdiği grafiği en iyi ihtimalle onun 2 katı fiyatı bir pc verir hatta veremez diye aldım...




  • MS destek verse ülkemize bedava tamir edilir,ama malesef böyle bir şansımız yok.Tekrar geçmiş olsun sana,videoyunda darkone var,birçok tamir edilemeyen makinayı tamir etti kendisi.Onla bir konuş istersen....
  • Bence tereddüt içinde kalan arkadaşlar X360 almamalı.Bu konsolun sorunları olduğu ortada.Aldıktan sonra benimkide bozulacak mı acaba düşüncesiyle kullanmaktansa hiç kullanmamayı tercih ederim.Ülkemizde teknik servisi olsa gözümü kapatır alırım.Sonuçta Microsoft arkasında ama biz Türkiye' deyiz ve aletin garantisi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 15 Kasım 2006; 8:42:08 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ereneren

    quote:

    Orjinalden alıntı: joven

    Ereneren'e sesleniyorum insanlarla alay etme konusunda üzerine yok. tabi kendisinin xbox360 konsolu bile olduğu şüpheli.
    Arkadaşlara anlarsınız kedi misali . 3 kırmızı ışık bence artık çok büyütülecek bir sorun değil. çünkü çözülüyor. birde arkadaş yurtdışında olduğu için daha rahat sorunu çözdürür. Benim konsolda da oldu yapıldı 2.5 aydan hiçbir sorun yok


    seni üzebilir ama hemde 2 tane xbox 360 ım var...

    çocuk gibi konuşuyorsun aynı
  • Microsoft etiketini söktüysen garanti zaten biter, ki içini onu sökmeden açamazsın :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 15 Kasım 2006; 13:25:41 >
  • microsoft xbox'lardaki cpu ve gpu'nun sogutucularindaki folyeleri sökmemis.hatalar ondan oluyormus.sogutuculardan folyeleri cikartip temizleyip yeniden thermal paste sürünce isi problemi ortadan kalkiyormus.asagidaki sayfada fotograflar var.acip kurcalamak isteyenlerin kendi sorumlulugundadir,mesuliyet kabul edilmez.
    http://www.gamestore24.de/Anleitungen/xb360/xb360overheat.php
  • millet bozulan makinam (2 defa) simdi yapildi ve 3 gündür test de hic kirmizi isik vermedi nasil yapildigina gelince,yapan arkadas anlatti ,gpu dan dagilan lehimleri yeniden lehimlemis ve ,gpu nun üstüne cok hizli calisan bir fan takmis makina ,3 gündür vangir vangir calisiyor hic hata vermeden duyurulur.
    http://www.chip-kolding.dk/shop/product_info.php?cPath=51_68&products_id=169



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanuni9 -- 17 Kasım 2006; 1:49:32 >
  • Iyi iyi insAllah sorunsuz kullanirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.