Şimdi Ara

3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN) (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.942
Cevap
8
Favori
215.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki

3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN)


(En Son Oy Tarihi: 7.3.2021)
Giriş
Mesaj
  • En son 11 eylül olduğunda dünyaya ayar vermişlerdi. Ne zaman bir bölgeye veya ülkeye ayar vercekseler mutlaka öncesinde kenetlenme hareketi yaşanmıştır. İlk başta abd yi vurur ama dünyayı çok daha fazla vurur.

    İran, kuzey kore, Venezuela ilk sıradalar. Hatta vaadedilen kürt devleti için ırak, suriye ayağı tamamlandı. Çok yakında iran ayağı da tamamlandığında parçanın büyük ve yutulması en zor noktası tr kalacak. Bahane ne mi trumpa yardım eden ülkeler. Hatta rusya bile bundan etkilenecek. Ab ile yeni dönem açılacak. İngiltere nin ab çıkmasını anlayamayanlar 3 5 sene sonra vayy be diyerek izleyecekler. Dünyada birileri düğmeye bastı. Bu en çok en zayıf halkaları vuracak. Göreceğiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdde olaylar bitti. Bundan sonra ne olacak o önemli. Trump ı yargılayacaklar belki hapse bile girer, kendini mahvetti adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freshwind F kullanıcısına yanıt

    yargılamazlar olayları iyice büyütüp toplumsal kutuplaşma çıkarmamak için ama trump gitmeden önce koltuğa iyice şöööyle yağlı yağlı s..ıp sıvayabilir biden geldiğinde üstüne bulaşssın diye 3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN) 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

    sokağa çıkma yasağı başladı washington'da ve sabah 06.00 kadar sürecek.


    6 ocak 2021 abd için bir kırılma noktası olarak hatırlanacak zira birçok yerde yazdığım üzere abd halkı 6 ocak itibariyle artık resmen ikiye bölünmüş durumda.Bu olay en az ikiz kulelerin düşürülmesi gibi psikolojik anlamda insanlarda ciddi bir endişe yarattı.Trump'ın belki siyasi hayatı bitebilir ama "trumpizm" denilen bir siyasi olguyuda abd nin tam ortasına bomba gibi bırakıp gidecek ve bir nesil bu siyasi olguyla yaşayıp ideolojik olarak abd içinde farklı fikirlere daha zıt hareket edecek.


    Trump'ın son tweet mesajıda bunu teyit eder nitelikte zira "bu günü unutmayın" söylemi çok manidar.Sonuçta bu adam abd tarihinde en fazla cumhuriyetçi oyu almış birisi,yani kabul edilsede edilmesede taraftarı var dolayısıyla cumhuriyetçi kanadında işleyeceği politikalar kendi seçmenlerini konsolide edecek şekilde olacak ancak bu şekil şeamilde "trumpizm" üzerinden sağlamak zorundalar.Mesela artık trump destekçileri mike pence'i defterden sildi,asla oy alamaz bu adam dolayısıyla trump'ın siyasi kariyeri biterse yerine konaca adayda en az onun kadar yırtıcı olmak zorunda çünkü cumhuriyetçi kesimin artık siyasi şablonu netleşti ve 4 yıl boyuncada hep agresif olacaklar çünkü seçimlerin çalındığına inanıyorlar..

    Oğlu gelir yerine


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Üzücü olan başka ülkenin seçimleri bile bu ülkeyi bağlıyor.
    Eninde sonunda biden başkan olacak ve bu ülkeye elinden ne kadar kötülük geliyorsa yapacak çünkü ermeniler arkasında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jackal78

    Basmadılar mı?

    Basmaları için yol verilmiştir.o senatoyu korumak 500 polise bakardı,istense.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimkiler iyi dalga geçtiler


    3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN)
  • 3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN)
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

    Onlar önce kendi işine baksın ülkeyi rezil ettiler. 15 temmuz günü olanları unuttuk mu?


    Yüzsüzlüğün bu kadarı olamaz. Kendi ülkende daha beterini yaşadın bunun nedeni bizzat akp. Şimdi kalkmış amerika ile dalga geçiyormuş troll ordusu da arkasından geliyor. Bir insan ne kadar düşebilir diyorum sonra akplileri görüyorum sorumu geri alıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 7 Ocak 2021; 10:18:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok isterdim o kongre salonunu ateşe vermelerini. kongre binasından alevlerin dumanların cıkmasını. tarihinde 2. kez yakılmasını( 1. si ingilizler yakmıştı )

  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt

    Yoo hiçte yanlış değil. Burada bile her seçim kazanıldığında onun oyuyla benim oyun bir mi onlar kim oluyor. Biz bu ülkenin asıl sahibiyiz olar sadece cahil bilgisiz hizmet sektöründe çalışabilecek benim altımda olamsı gereken kişiler onlar kimde ülkeyi yönetebilyor mantığı yokmu ve hala var. Halada orduyu kendi tekellerinde olduğunu zannedip darbe yaparsalar bizim için darbe yaparlar kafasındalar, sadece şuan onu yapacak gücü ve etkisi olmadığını düşünenler bile var.


    Bunu geçmişte adnan menderesten tutun özalda kısmı erbakanla ayyuka çıkıp akp nin ilk başlarında ve 15 temmuza kadar devam eden bir zihniyet. Şuandada yapıp yapamayacaklarını bilmiyorum ama olsa güzel olur mantığı ile gidenler var heleki son zamanalrda bu adam seçimle gitmez illaki birşeylerle devirmek yollamak lazım kafasındalar.


    Üniversitelerde bile kurtarılmış bölge ilan edip bulara bizim sen kim oluyorsun da buralara karışıyorsun kafasındalar bizim istediğimiz dışında buraya kimse bir şey yapamaz düşüncesi hakim nasıl bir zihniyet ise





  • Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Yükselen bir asya bloğu var 2 sinin de gram yararı yok ama en azından Asya'nın kazanmasını isterim Rusya ve Çin'de İran'a destek veriyor hiç vermese bile İran da çok kolay lokma değil bence Amerika için
  • Bu redneck kafası başka bir şey


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    Bizimkiler iyi dalga geçtiler


    abd ki ile bizdeki fark


    bizde meclisi bombaladılar.


    abd itidal çağrısı yaptı teröristlerle devleti aynı kefeye koydu.


    abd deki meclisi basanlara sığınma hakkı verilsin


    pendiksilvayada villa tahsis edilsin.




    trump newyorktan washingtona adalet yürüyüşü yapacakmı?





  • 15 temmuzla ABD'de şu an olanların ne alakası var, nasıl bir akıl yürütme içindesin, hem bu ne kin ve öfke, bu nasıl üslup, önce tanımadığın , bilmediğin kişilerle konuşmanı bi ayarla, bi edepli ol..

  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.