Şimdi Ara

3 Haziran'da LİG TV TAAHHÜDÜM BİTİYOR(ilk teklifi kabul etmedim )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın Lig tv aboneliğim bitiyor ne yapmamı önerirsiniz bildiğim kadarıyla LİG TV zor durumda 20,000 kişi aboneliğini iptal ettirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 6 Mayıs 2012; 23:58:03 >

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Yarın Lig tv aboneliğim bitiyor ne yapmamı önerirsiniz bildiğim kadarıyla LİG TV zor durumda 20,000 kişi aboneliğini iptal ettirmiş

Hangi takımlısınız bilmiyorum ama Galatasaraylıysanız kesinlikle iptal ettirmenizi öneriyorum.
    Ayrıca LigTV'yi çok daha kötü günler bekliyor. Önümüzdeki sezon için çok ciddi fiyat revizyonu yapacaklarını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Yarın Lig tv aboneliğim bitiyor ne yapmamı önerirsiniz bildiğim kadarıyla LİG TV zor durumda 20,000 kişi aboneliğini iptal ettirmiş

Hangi takımlısınız bilmiyorum ama Galatasaraylıysanız kesinlikle iptal ettirmenizi öneriyorum.
    Ayrıca LigTV'yi çok daha kötü günler bekliyor. Önümüzdeki sezon için çok ciddi fiyat revizyonu yapacaklarını düşünüyorum.

g.s hocam
  • hocam yaklaşık 10 yıldır Türkiye ligini digiturk verir ve her sezon özelliklede yaz aylarında ihale yenilenecek, bu fiyatı kaldıramayacak vb başlıkları ve yorumları okudum ama sonunda yeni sezonu yine aynı yerden izledik.şuan hangi paketleri kaç kaç liraya izliyorsunuz bilmiyorum.iptal ediyorum dediğinizde yeni tekliflerle size dönüyorlar ve indirim sunuyorlar daha avantajlı bir teklifi değerlendirin bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

g.s hocam

http://forum.donanimhaber.com/m_51717861/mpage_1/key_/tm.htm

Bu konuya bir göz gezdir hocam. Twitter'da da baya ses getirmişti bu plan.

• faturam yarın kesiliyormuş öbür gün arayın dediler bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

faturam yarın kesiliyormuş öbür gün arayın dediler bakalım

siz yinede kesin emin olmak için arayın hocam birkaç farklı müşteri temsilcisiyle konuşun ki sonradan katekülleye gelmeyin.ayrıca iptal ettirmek istediğinizi belirtin sebep sorduklarında fiyat fazla gelmeye başladı falan diyecekler.daha sonra kaydınızı alcaklar ve iptal günü yaklaştıkça size teklifler ile dönecekler.biraz çingene pazarlığı oluyor fakat tavsiye ederim işe yarıyor.
  • aynen @CRaFTY_35 arkadaşa katılıyorum.iptal ediyorum dediğinizde sizden fax isterler.bu faxı gönderdiğinizde size yeni tekliflerle dönerler ve emin olun bugünden daha avantajlı bir paket-fiyat seçeneği alırsınız.malesef digiturkte tek ve standart fiyat tarifesi yok, pazarlık yapabiliyosan ucuz yoksa pahalı kullanırsın
  • Telefonda yapılan karşılıklı anlaşmayı istedikleri zaman bozabiliyolar ben yaşadım mt yanlış uygulama yapmış şeklinde cevap verdiler anlaştığım fiyatı 4 ay ödedikten sonra 5. ay liste fiyatına geçtiler o yüzden illa abone olacaksanız bayilerden sözleşmeli paket alımı yapın yoksa hiçbir itiraz hakkınız yok....
  • perşembe günü faxs çektim mesaj geldi hemen 03/06/2012 tarihinde üyeliğiniz iptal olacak diye

bugün aradılar siz bizim 8 yıllık üeyemizsiniz şöyle olur böyle olur başladı sallamaya

şu anki paketim

giriş paketi

2 adet keyif

sinema paketi

hd uygu alıcısı

full lig tv

60.00 tl ödüyorum

size 3 ay bedava yapalım para almayalım sonra ayda 72.00 tl olsun yemez dedim kapattım telefonu bir daha ararlar belki daha zaman çok
  • 3 Temmuz'dan bu yana devam eden futbolda şike soruşturmasında sona gelindi. PFDK soruşturmada ismi geçen kulüpler ve kişiler hakkındaki kararını açıkladı. Şike soruşturması kapsamında Fenerbahçe ve Aziz Yıldırıma ceza verilmezken.Şekip Mosturoğluna 1 yıl, İlhan Ekşioğluna 3 yıl,Cemil Turan'a 1 yıl Hak mahrumiyeti, İbrahim Akın'a 3 yıl müsabakalardan men cezası verdi.

bu haberden sonra digitürk alana da aldırana da kusura bakmayın da sağılmaya hazır inek gözüyle bakarım kimse kusura bakmasın sonu belli bir oyunu bana kimse izletemez siz de izlemeyin arkadaşlar bu karardan sonra büyük ihtimalle Türk futbolu uefadan büyük bir ceza yiyecek
  • 3 ağustos da benim bitiyor şike kararından sonra aradım daha şimdiden iptal ettiricem haberinz olsn dedim.böyle saçmalık hayatımda görmedim.
  • bütün galatasaray lı dostlarımı dijitürk lig tv paketini iptal ettirmeye davet ediyorum başta ben olmak üzere bu kepazeliye son

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reset45

bütün galatasaray lı dostlarımı dijitürk lig tv paketini iptal ettirmeye davet ediyorum başta ben olmak üzere bu kepazeliye son

yaptık hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.