Şimdi Ara

3 Hamlede LYS FEM nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kitap almaya değer mi? bir kaç arkadaşımda gördüm benim istediğim gibi sıkmadan her konudan 2-3 test şeklinde. alınmalı mı?

hedefim itü bilgisayar makine fln onagöre zor mu kolay mı?

MONSTER® Q61MS-17624 , 19 Kasım 2012 Sipariş, 23 Mart 2013 teslim.
    CPU: Intel® Core™ i7-3610QM ||GPU:NVIDIA GeForce GTX 675MX 2GB GDDR5 256-Bit DirectX 11.1 ||
    RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston||SSD:128 GB Corsair Force GS SSD || HDD: 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ||
    DISPLAY: 17.3" Full HD (1920x1080) Mat LED Ekran
  • 5 Hamlede ygs ve 3 hamlede lys tarzı kitaplardaki soruları açıkçası zor bulmadım.Konuları yüzeysel tekrar için son evrede iyi olabilir.Konuyla ilgili testde çok kolay,kolay,zor ve genellikle 1-2 çok zor soru oluyor bilgin olsun..

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • Yeterli kaynağın ve soru bankan varsa çok gereksiz bir kitaptır. Tamamen bitirilmesi olanaksızdır(bana göre..) Alınacaksa sınava son 2 hafta kala başlanmalıdır. O son iki hafta o kitapla sevişircesine çözmek lazım. Ancak o zaman bitirilebilir..
  • up
  • Kötü derken gereksiz anlamında diyorum. Her yeni çıkan,hoşunuza giden her şeye koşturuyorsunuz. Her şeyin hazırı çıktı yok formül kartları.(ingilizce kelime kartları) gibi. Onlar olmasaydı yazarak çalışacaktın daha çok aklında kalacaktı mesela.. Özetle kendini yeniliğe fazla kaptırma. Yeterli kitapların var mı? Soru bankan var mı? Deneme sınavların var mı? Eee ne gerek var o zaman?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.