Şimdi Ara

3 haftada toplam 19 dizi yayından kaldırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilinçsizce kontrol bile etmeden paldır küldür dizi çekiyorlar sonra reyting almaz tabi
  • Özellikle Star TV'nin dizileri birbirinden rezalet. Zaten kaldırılan dizilerin büyük bölümü de Star'ın dizileri.Bir Behzat Ç. var Star'da o kadar. Fox ve Atv'de dizi işinde çuvallayanlardan. Kanal D içlerinde en başarılısı. Behzat Ç. ,Muhteşem Yüzyıl ,biraz da Kuzey Güney diğerlerinden farklı ,kalanları ise adeta çöplük. Herkes birbirine atlıyor dizilerde başka konu yok. Bir de paso dram dram ,adamın içi bayılıyor. Çok şükür ki yabancı diziler varda bu salak senaryolara muhtaç değilim.
  • Geniş Aile dışındakileri ilk defa görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Yabancı dizi sektörüde gittikçe kötüye gidiyor. 2012'de gelmesi beklenen diziler tatmin etmezse bu sene tv dünyasına küseceğim heralde.

Wtf ?? Kafan mı iyi arkadaşım ?

Sadece 2011 yılında IMDB de 8.00 ve üzeri ve en az 5.000 oy almış dizileri sayıyorum.

Game of Thrones
    Suits
    Revenge
    Homeland
    American Horror Story
    Once Upon a Time
    Person of Interest
    Wilfred
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Yabancı dizi sektörüde gittikçe kötüye gidiyor. 2012'de gelmesi beklenen diziler tatmin etmezse bu sene tv dünyasına küseceğim heralde.

Wtf ?? Kafan mı iyi arkadaşım ?

Sadece 2011 yılında IMDB de 8.00 ve üzeri ve en az 5.000 oy almış dizileri sayıyorum.

Game of Thrones
    Suits
    Revenge
    Homeland
    American Horror Story
    Once Upon a Time
    Person of Interest
    Wilfred

Game of Thrones'i yeni dizi olarak mı biliyorsun? Suits ve Wilfred hariç de diğerleri izlenilecek gibi değil benim için.

• Artık şaşırmıyorum bu kadar yayından kaldırılan dizi olmasına.O kadar boş yapımlar varki bizim Türk izleyicisi bile izlemiyor artık o noktaya gelmiş durum.
  • 3-4 yıldır televizyon izlemiyorum. ama behçat ç'nin namını duydum filmine gittim ayrıca. leyla ile mecnunuda internetten izlemeye başladım. tv'den izleyip eziyet çekmeye gerek yok malum reklamlar sağolsun.
    arkadaşlar adamlar haklı bir bakıma. türk izleyecisinin keyfi yerinde dram seviyorlar ee kitle böyle olunca hep aynı yapımlar ortaya çıkıyor. dizinin bütçesi ve kazanılan para arasında nerdeyse 100000 kat fark vardır. o kadar maliyetsiz diziler tutuyorki. en son hatırla sevgiliyi beğenerek izlemiştim.
    o kadar tarihimiz var diye övünüyoruz nerde hani ne dizi ne sinema alanınd adam akıllı yapımımız yok. birde izleyenler hatırlar sağır oda vardı. belkide gelmiş geçmiş türk televizyonlarındaki en özgü senaryolu diziydi. reytingler düşük olunca bitirdiler diziyi. yani demem odur ki türk seyircisine kurtlar vadisi, sihirli annem gibi diziler müstehaktır.
    ayrıca yapımcılar milletin duygularını sömürmekten başka birşey yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 4 Aralık 2011; 20:35:07 >

• son zamanlarda aldığım en güzel haber keşke hepsi kalksa
  • Olayın sosyolojik boyutunu incelemek lazım insanlar niye dizi izler?

Misafirliğe gittiğimde bazı dizileri ister istemez görmek zorunda kalıyorum. Her şeyi geçtim, dizilerde bir şey olmuyor. Ya bakıyorum bakıyorum, olan değişen tek bir şey yok, olan şeylerde akla mantığa zarar şeyler. Şöyle ortalama bir insan hayatını dizi yapsalar daha fazla ilgi çekici olur. Bu dizileri ciddi ciddi izleyen, programını ona göre ayarlayan insanlar var, herhalde bu furyada bir gün son bulacak diye bekliyorum.
  • Kuzey Güney ve Hayat Devam Ediyor dizilerini internetten izlemeye devam. (Ezel bitmeseydi daha iyi olacaktı).

Bence 19 dizinin sahibi toplanıp , ortaya adam gibi 1 dizi çıkarsalar ne iyi ederler.
  • bin tane kadın dizisi var 2-3 tane erkek dizisi var, ve halen kadın dizileri çekilmeye devam edildikçe böyle ellerinde patlayacaktır..
    senede en az 10tane köyden şehire gelen aşiret-ağa dizisi yapılıyor, biraz yaratıcı olun yahu!
  • Geniş Aile ye üzüldüm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arada bir izlediğim tek dizi var öyle bir geçer zamanki onun dışında işim olmaz türk dizileriyle
  • Sadece Kuzey Güney'i izliyorum Türk yapımı olarak,birde Keşanlı Ali'yi merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Geniş Aile ye üzüldüm...

Aynen içlerinde takip ettiğim tek dizi geniş aileydi. Kaldırıldığına üzüldüm.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maaday Kara -- 5 Aralık 2011; 13:40:44 >
  • En son takip ettiğim türk dizisi Ayrılsak da Beraberiz'di. Yeni dizilerin hiç birini izlemedim. Canım istemedi. Bilmiyorum niyeyse takip etmek zaman kaybı gibime geliyor.
  • iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

En son takip ettiğim türk dizisi Ayrılsak da Beraberiz'di. Yeni dizilerin hiç birini izlemedim. Canım istemedi. Bilmiyorum niyeyse takip etmek zaman kaybı gibime geliyor.

Aynen.. Benim de sevdiğim tek diziydi.. 10 seneyi geçmiştir lakin hala hatırlarım repliklerini.

Dijital Binali abi: Bak bakalıp laptop Recai, bu yer elması doğru mu söylüyor?
    Laptop Recai: Evet, patron. Bu güneş yanığı kremi işinde iyi para var
    Feridun: Biz birşey biliyoruz da söylüyoruz Binali Abi..

Feridun Teo'nun yanına gider..

Feridun: Teo.. Yırttık abicim yırttık..

• En son hangi Türk Dizisini izledim hatırlamıyorum bile.

Formula 1 yarışları dışında televizyon bile açmıyorum.

Yabancı dizileri indirip onları izliyorum bilgisayarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Kaldırılmış ama hiç farkında değiliz

üstüne bişey söylemek yersiz olur . nokta atışı olmuş hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.