Şimdi Ara

3 GÜNDE TÜREV İNTEGRAL BİTER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çarşamba günü mat sınavı var aşırı paslanmışım lys mat için sınav türev integral (ağırlıklı olarak integral çıkacakmış) bitirmem lazım, 50 üstü alsam yeter. Ne yapmalıyım sizce? Sıfır bilgim var diyebilirim konular hakkında

limit bile bilmiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpier -- 26 Mart 2017; 18:5:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3gün çok demedinmi hocam?
  • mezun değilim 12 yim 3 günde türevi bitirdim. integral 4-5 gün sürdü. bu dediklerim ygsden önce oldu şimdi her soruyu çözebiliyorum.
    türevde soru tipleri bol. integral geniş bi konu gibi gözüküyor ama hertarafta aynı kalıp sorular. sıkılmadan çalışırsan biter yani
  • ben mezunum türeve kadar konularda eksiğim olmadığı içi 2-3 günde full çalışınca bitiyor, zaten çözdükçe hatırlıyorum falan ama limit yoksa limit bakmadan türeve başlamak saçma bence hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihduymaz97

mezun değilim 12 yim 3 günde türevi bitirdim. integral 4-5 gün sürdü. bu dediklerim ygsden önce oldu şimdi her soruyu çözebiliyorum.
    türevde soru tipleri bol. integral geniş bi konu gibi gözüküyor ama hertarafta aynı kalıp sorular. sıkılmadan çalışırsan biter yani

Temelin varsa yaparsın ama sıfırdan tek başına yaptıysan gel yatın cern de işe başla.

• Öğlende başlayıp integrali bitirdim Hocalara Geldik'ten. Hem de adam gibi. Soruları tek tek durdurup kendim çözmeye çalıştım. Çözemezsem videoyu devam ettirdim. Yapılmayacak şey değil aslında. 6-7 saattir çalışıyorum aralıksız onu da göz önünde bulundurmak lazım.
  • 3 güne baya yavaş olur hocam ben tonguçtan 10 dakikada bitirip 5 dakikada geometriyi bitirmeyi düşünüyorum belki birkaç test çözerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cahit Arf isen neden olmasin

• Tonguçla 10dk aga
  • dragonborn95 D kullanıcısına yanıt
    temelim yok. övünmek istemiyorum lakin matematik zekam iyidir :)
  • Arkadaş denedi

İyi bilirdik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanında trigonometri + sistemleri de bitirirsiniz
  • Bu tip konulari sindirerek gitmek lazim. Yoksa yardirirsin bitirirsin de sonra cortlama riski var

• biter diyemem abi yok böyle birşey ya burdaki insanlar enayimi aylardır çalışıyor ben burda saatler anlatıyorum bitmez keşke bizle 3 ay önce tanışsaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waiden -- 26 Mart 2017; 19:45:27 >
  • 3 günde bitireceğine hiç bitirme daha iyi
  • biter.
  • :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.