Şimdi Ara

3 GS Ipone almak için en iyi operatör?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaşa İPHONE alcaz ama mantıklı gelirse ( hattı trkcell fat. ),

sözleşmeli bir şey bakıyorum. tavsiyeniz nedir ? şartlar - kampanyalar nelerdir ? tşk ler

• quote:

Orijinalden alıntı: Julies

vodafone gibi gorunuyor

apartmanın 1 katında oturan bir abimiz var

dün akşam beni çağırdı

turkcell den vodafona geçmiş içerden çekmiyor yemin ediyorum

cama yaklaşınca çekiyor

> > < <
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

bir arkadaşa İPHONE alcaz ama mantıklı gelirse ( hattı trkcell fat. ),

sözleşmeli bir şey bakıyorum. tavsiyeniz nedir ? şartlar - kampanyalar nelerdir ? tşk ler

Eğer, kullanım özelliklerini yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim;

Turkcell den düşünüyor ise kampanyalar belli;
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iPhonepaketleri

Eğer dışarıdan alıp Turkcell hat kullanır ise;
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iPhoneinternetkampanyasi

Kendi yorumum; Vodafone altyapısı iPhone için pek uygun denemez, sadece interneti için kullanılabilir fakat Turkcell'de Online İşlem,Yedekleme,MobilTV,Seyahat,SüperLig,Tcell Pusula, İBB Trafik isimleri altında uygulamalar ve bunlara bağlı olarak çoğu ücretsiz servisler mevcut.

*iPhone 13Pro Turkcell / Vodafone e-Sim

Fenerbahçe since 1907
    dsgnera™ since 2003

• sadece TRCELL ARAMA için kullanacak , karizma merakı dersem belli olay net anlaşılır. ancak eli sıkı birisi o nedenle arkadaşlarından duymuş ve araştır dedi , ben 3 ay önce baya bir incelemiştim ara geçen sürede takip edemedim. 3GS kaçak 850 - 1100 arası, ayda 100 - 150 tl ödeyip TRKCELL den çıkmadan bir şeyler lamak istiyor. UYGULAMA / YÜKLEMEDEN habersiz birisi

verilen bilgiler içinse çok tşk ederim. 3-5 fikir daha gelirse ona göre BEKELEME yada bir opr. le anlaşma yapabiliriz. 4G ile EVET ( avrupada da dağıtıma başlanıyor ) bencede ucuzlama dalgası TR a uğrayacak gibi.

Orijinalden alıntı: Bukalemun

sadece TRCELL ARAMA için kullanacak , karizma merakı dersem belli olay net anlaşılır. ancak eli sıkı birisi o nedenle arkadaşlarından duymuş ve araştır dedi , ben 3 ay önce baya bir incelemiştim ara geçen sürede takip edemedim. 3GS kaçak 850 - 1100 arası, ayda 100 - 150 tl ödeyip TRKCELL den çıkmadan bir şeyler lamak istiyor. UYGULAMA / YÜKLEMEDEN habersiz birisi

verilen bilgiler içinse çok tşk ederim. 3-5 fikir daha gelirse ona göre BEKELEME yada bir opr. le anlaşma yapabiliriz. 4G ile EVET ( avrupada da dağıtıma başlanıyor ) bencede ucuzlama dalgası TR a uğrayacak gibi.

abi ne yaptın günah o paralara ve de iPhone a o zaman yaw 8800 Luna alsın o da karizmadır

*iPhone 13Pro Turkcell / Vodafone e-Sim

Fenerbahçe since 1907
    dsgnera™ since 2003

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısında inanki sorun olmayacak bir arkadaş , ancak haliyle elide sıkı elimde 5800x var 5 aylık + K850İ , ailesinde de w995 + blackberr ancak çevresi e71 - e72 alınca işler kızışıyor.

4G TR a adam akıllı gelse , 3gs lerde bir hareketlenme olsa örneğin ; 3gs 16gb = 900 tl 3 - 5 taksit hemen alcaz. ( 3-5 aylıkta olur yeterki sağlam olsun ) sadece CİHAZ almak , KULLANMAK yok, amaç İPHONE

Biri bana bu sayfadaki bilgilere göre 3gs 16 gb almak istesem, ayda ne kadar ödeyeceğimi açıklayabilirmi. aylık 150 lira 18 ay ödeme taahhütü karşılığında, 0 liraya iphone 3g s 16 gb mi alabiliyorum?

Orijinalden alıntı: Noxco
    http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/iphone-3gs-kampanyasi.php

Biri bana bu sayfadaki bilgilere göre 3gs 16 gb almak istesem, ayda ne kadar ödeyeceğimi açıklayabilirmi. aylık 150 lira 18 ay ödeme taahhütü karşılığında, 0 liraya iphone 3g s 16 gb mi alabiliyorum?

Evet aynen öyle de kampanya 30 Haziran'da bitmedi mi?
  • İyi de adamlar kredi kartı istiyolar.. Kartınızı verin iPhone 93 x 24 ay = 2232 TL çekelim, cihaz sizin olsun. Ne güzel kampanya..
    | Core i7 4770K | MSI Z87 GD-65 Gaming | EVGA GeForce GTX 780 SuperClocked ACX Cooler| Corsair Vengeance® Pro Series 2x4GB (2400Mhz OC) | 2 x 128GB OCZ Vector Raid0 • MACH-XTREME 120GB MX-DS FUSİON + WD Caviar Black 1 TB 32 MB 7200 RPM | ASUS VG248 24" LED 144Hz | Akasa Venom Voodoo | Zalman Z11 Plus | XFX Pro 850W XXX Edition | Creative İnspire T3130 2+1 | Razer Blackshark 2.0 Battlefield 3 Edition | Logitech G105 | Corsair M60 | Razer Battlefield 3 Scarab Mouse Pad|
  • quote:

Orijinalden alıntı: credo
    İyi de adamlar kredi kartı istiyolar.. Kartınızı verin iPhone 93 x 24 ay = 2232 TL çekelim, cihaz sizin olsun. Ne güzel kampanya..

o isteyen kimse Müşteri Hizmetlerine şikayet edin eğer abonelik şartlarınız uygunsa hiçbirşey istemeye hakları ve yetkileri yok, şikayet edin ki böyle gereksiz, seviyesiz kendini bayii sanan adamlar temizlensin bu piyasadan. böyle böyle yalansız iş yapmayı öğrenecekler başka yolu yok.
  • quote:

İyi de adamlar kredi kartı istiyolar.. Kartınızı verin iPhone 93 x 24 ay = 2232 TL çekelim, cihaz sizin olsun. Ne güzel kampanya..

Çok afedersiniz ama, ohaa be!!!

O ne yahu???

DH FOSİL GRUBU
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

quote:

Çok afedersiniz ama, ohaa be!!!

O ne yahu???

Kampanya (Sinirden gülüyorum)
    | Core i7 4770K | MSI Z87 GD-65 Gaming | EVGA GeForce GTX 780 SuperClocked ACX Cooler| Corsair Vengeance® Pro Series 2x4GB (2400Mhz OC) | 2 x 128GB OCZ Vector Raid0 • MACH-XTREME 120GB MX-DS FUSİON + WD Caviar Black 1 TB 32 MB 7200 RPM | ASUS VG248 24" LED 144Hz | Akasa Venom Voodoo | Zalman Z11 Plus | XFX Pro 850W XXX Edition | Creative İnspire T3130 2+1 | Razer Blackshark 2.0 Battlefield 3 Edition | Logitech G105 | Corsair M60 | Razer Battlefield 3 Scarab Mouse Pad|
  • quote:

bee
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.