Şimdi Ara

3.forma çıktı yorumları alalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıkçası benim görüşüm antreman forması gibi olmuş beğenmedim

kaynak:LİG TV

• Nike tüm kulüplere bu kalıbı kullandı. Barça, City dahil. O yüzden eleştirmek gereksiz. Diğer 2 formamızı beğenmemiştim ilk çıktığında ama maçta futbolcuların üzerinde mükemmel duruyor bana kalırsa. Özellikle parçalı forma beyaz şort kombinasyonuyla harika. Bunu da futbolcuların üzerinde görelim öyle yorum yapalım.
  • rengi kırmızı mı pembe mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yıldız dizilimi o şekilde olduğu müddetçe bütün formalar tırt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

rengi kırmızı mı pembe mi?

İmzandaki adam taktik dehası mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

konuyla ne alakası var?bi soru sorduk

• Yanarlı dönerli forma istemiyordum. Alışıla gelmişin dışında buldum, beğenmedim özetle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • puma bu işi en iyi yapan firma bence nikeda çok bozdu ama para onlarda orası ayrı
  • Beğendim, güzel olmuş.
  • bu forma ilk çıktığında dalga geçmiştim, altına şunu giysinler diye.

malesef gerçekmiş, inanmamıştım geçen yönetimin bu kadar saçma bir iş yapacağına.

• Katalog forması.Ama güzel.

• Reklamla güzel olur.
  • Eskiden FIFA da mi Pes te mi takım kurardım formayı kendimiz tasarliyorduk onlara benzemiş hatta onlar daha güzeldi.

• quote:

Salatalık rengi olmasında gerisi mühim değil.
  • Wikipedi'nin sayfasında 3. formanın bu olacağı neredeyse 1.5 ay önceden gösterilmişti

https://tr.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_(futbol_tak%C4%B1m%C4%B1)
  • waynei kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tam göremedim, biraz daha büyüğü yok mu bunun? Daha detaylı olarak incelemek isterim.
  • karpuz gibi

• quote:

quote:

quote:

Neresinde pembe gordun formanin?.. Yani ben hot desem hemen cezam acik onay bekliyor vaziyete geliyor(suan bile var, bu aksam yine ceza alirim buyuk ihtimal), sen 3 aydir trollemedigin, provoke etmedigin, sacmalamadigin bir tane mesaj yok su bolumde. Insanlari garip garip mesajlarinda provoke etmekten vazgec artik. Senin gibi 2-3 tane arkadas daha var, bak arkadas diyorum benden yasca ufaksindir buyuk ihtimal. Biraz adam taklidi yapin, rica ediyorum. Aksam Molde'ye yenildiniz, benim bir tane mesajim var mi sizin konularda?

Her eve internet girdi kiziyorduk, simdi herkesin elinde smart phone internet. Eskiden 10-15 kisi adam gibi muhabbet ederdik surada. Simdi de boylelerinin mesajlarini gormek zorunda kaliyoruz.

Ayip senin ayibin degil, seni hala burada uzaklastirmayandadir.

Neredeyse 15 senedir okuyorum bu forumu, admin arkadaslarin bizlere saygisi yok ki sizler umurlarinda olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

quote:

quote:

Neresinde pembe gordun formanin?.. Yani ben hot desem hemen cezam acik onay bekliyor vaziyete geliyor(suan bile var, bu aksam yine ceza alirim buyuk ihtimal), sen 3 aydir trollemedigin, provoke etmedigin, sacmalamadigin bir tane mesaj yok su bolumde. Insanlari garip garip mesajlarinda provoke etmekten vazgec artik. Senin gibi 2-3 tane arkadas daha var, bak arkadas diyorum benden yasca ufaksindir buyuk ihtimal. Biraz adam taklidi yapin, rica ediyorum. Aksam Molde'ye yenildiniz, benim bir tane mesajim var mi sizin konularda?

Her eve internet girdi kiziyorduk, simdi herkesin elinde smart phone internet. Eskiden 10-15 kisi adam gibi muhabbet ederdik surada. Simdi de boylelerinin mesajlarini gormek zorunda kaliyoruz.

Ayip senin ayibin degil, seni hala burada uzaklastirmayandadir.

Neredeyse 15 senedir okuyorum bu forumu, admin arkadaslarin bizlere saygisi yok ki sizler umurlarinda olun.

neden uzaklaştırılmıyorum bi düşündün mü?çünkü kurallara aykırı hiç bir şey yapmıyorum,siz fazla alıngansınız,her şeyimin üzerine yemin ederim ki formanın rengini merak etti kırmızı mı pembe mi diye,ikisinin arasında bi renk ama pek seçilmiyor,amacım kimseyi tahrik etmek vs değil

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.