Bildirim
3.forma çıktı yorumları alalım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Nike tüm kulüplere bu kalıbı kullandı. Barça, City dahil. O yüzden eleştirmek gereksiz. Diğer 2 formamızı beğenmemiştim ilk çıktığında ama maçta futbolcuların üzerinde mükemmel duruyor bana kalırsa. Özellikle parçalı forma beyaz şort kombinasyonuyla harika. Bunu da futbolcuların üzerinde görelim öyle yorum yapalım. -
rengi kırmızı mı pembe mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O yıldız dizilimi o şekilde olduğu müddetçe bütün formalar tırt.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Joker
İmzandaki adam taktik dehası mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz
quote:
İmzandaki adam taktik dehası mı?
konuyla ne alakası var?bi soru sorduk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanarlı dönerli forma istemiyordum. Alışıla gelmişin dışında buldum, beğenmedim özetle. -
puma bu işi en iyi yapan firma bence nikeda çok bozdu ama para onlarda orası ayrı -
Beğendim, güzel olmuş. -
-
Katalog forması.Ama güzel.
Reklamla güzel olur. -
Eskiden FIFA da mi Pes te mi takım kurardım formayı kendimiz tasarliyorduk onlara benzemiş hatta onlar daha güzeldi.
quote:
Salatalık rengi olmasında gerisi mühim değil. -
-
Wikipedi'nin sayfasında 3. formanın bu olacağı neredeyse 1.5 ay önceden gösterilmişti
https://tr.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_(futbol_tak%C4%B1m%C4%B1) -
Kardeşim tam göremedim, biraz daha büyüğü yok mu bunun? Daha detaylı olarak incelemek isterim. -
karpuz gibi
quote:
quote:
quote:
Neresinde pembe gordun formanin?.. Yani ben hot desem hemen cezam acik onay bekliyor vaziyete geliyor(suan bile var, bu aksam yine ceza alirim buyuk ihtimal), sen 3 aydir trollemedigin, provoke etmedigin, sacmalamadigin bir tane mesaj yok su bolumde. Insanlari garip garip mesajlarinda provoke etmekten vazgec artik. Senin gibi 2-3 tane arkadas daha var, bak arkadas diyorum benden yasca ufaksindir buyuk ihtimal. Biraz adam taklidi yapin, rica ediyorum. Aksam Molde'ye yenildiniz, benim bir tane mesajim var mi sizin konularda?
Her eve internet girdi kiziyorduk, simdi herkesin elinde smart phone internet. Eskiden 10-15 kisi adam gibi muhabbet ederdik surada. Simdi de boylelerinin mesajlarini gormek zorunda kaliyoruz.
Ayip senin ayibin degil, seni hala burada uzaklastirmayandadir.
Neredeyse 15 senedir okuyorum bu forumu, admin arkadaslarin bizlere saygisi yok ki sizler umurlarinda olun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gielenberg
quote:
quote:
quote:
Neresinde pembe gordun formanin?.. Yani ben hot desem hemen cezam acik onay bekliyor vaziyete geliyor(suan bile var, bu aksam yine ceza alirim buyuk ihtimal), sen 3 aydir trollemedigin, provoke etmedigin, sacmalamadigin bir tane mesaj yok su bolumde. Insanlari garip garip mesajlarinda provoke etmekten vazgec artik. Senin gibi 2-3 tane arkadas daha var, bak arkadas diyorum benden yasca ufaksindir buyuk ihtimal. Biraz adam taklidi yapin, rica ediyorum. Aksam Molde'ye yenildiniz, benim bir tane mesajim var mi sizin konularda?
Her eve internet girdi kiziyorduk, simdi herkesin elinde smart phone internet. Eskiden 10-15 kisi adam gibi muhabbet ederdik surada. Simdi de boylelerinin mesajlarini gormek zorunda kaliyoruz.
Ayip senin ayibin degil, seni hala burada uzaklastirmayandadir.
Neredeyse 15 senedir okuyorum bu forumu, admin arkadaslarin bizlere saygisi yok ki sizler umurlarinda olun.
neden uzaklaştırılmıyorum bi düşündün mü?çünkü kurallara aykırı hiç bir şey yapmıyorum,siz fazla alıngansınız,her şeyimin üzerine yemin ederim ki formanın rengini merak etti kırmızı mı pembe mi diye,ikisinin arasında bi renk ama pek seçilmiyor,amacım kimseyi tahrik etmek vs değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kamil koç boykot mu
- passolig debit plus nedir
- milenyum kupası
- passolig satılan bilet sayısı öğrenme
- şampiyonlar ligi font tipi
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X