Bildirim
3. EVREN OYUN BİRİNCİSİ BANA SALDIRDI:((
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
geçmiş olsun da senin pıan bayağı azmış.Hatta 1.ninde.8. evren birincisi 600,000 lerde. -
yaaavvvvvv gereksizzzzz -
oldum ben tam dedim artık kırmızılarla savaşabilicem öbür gün bi baktım adam bana geceliğin saldırmış deli oluyodum adamla savaşmak istiyom ama adam beni kılıyla yener
-
geçmiş olsun sakın o puanla o adama saldıröayı düşünmme -
bırak sen onu bana geliom ezerim ben senin için 1300 puanım var yeterde artar bile. -
gecmıs olsun karde ne dıyeyım fılo dan once fıloya verecegoın parayla savunma yapsaydın daha ıyı oludu ne dıyeyım sımdıden harebeyı toplamaya basla barı :((( -
quote:
Orjinalden alıntı: ULUSOY
gecmıs olsun karde ne dıyeyım fılo dan once fıloya verecegoın parayla savunma yapsaydın daha ıyı oludu ne dıyeyım sımdıden harebeyı toplamaya basla barı :(((
kardes ne savunması yaww oyun 3 saldirmiş ona savunmamı dayanir :D yapsa gene gidicek filoda gitti ama zamanında filo ona birseyler kazanmıstır az cok.savunmanınhepsi gitmez diyicen %70 bence şimdilik en iyisi kademe bassın tabi filoyuda ilerlet 3,5ne alirsan kar.savunma basma şimdilik benim görüşüm -
ama benim bildiğim savunma geri gelebilio ben de savunmaya ağırlık veriom ama filoda basıyom yaw nie saldırıyo adam sanki ben ilk yüz içindeyim elim kolum bağlı kaldı
dua ediyom ölüm yıldızıyla saldırmadığına
-
bence böyle bir sey olamaz 3.evrenin birincisi 150000 puan olamaz 1.000.000 un üzerinde olması gerekir ve adam okadar güclü ise sana saldıramaz benim puan 5000 -
kardeş madem öyle filolarını uçursana yatmadan önce.ogame böyle oynanır.sawunman yoksa filonu hawada tutcaksın.bizim arkadaş mesela 1000000 matal biriktiriyo ama ne zaman görsem adamın hammaddeleri bir yerlere uçuyo.ertesi gün oyuna ne zaman gireceksen filonu o zamana gelecek şekilde uçur.ertesi gün yapacağını yap yine uçur.yoksa 5000 puandan sonra 1. 100. farketmez herkese dalarlar.bana 5000 i geçtiğimin gecesi saldırdılar.güzelim filom dağıldı.1 gece bile uçurmazsan filolarını uçururlar sana düşman filolarını(o ha bu ne biçim laf lan atasözü mü ne)hadi ii oyunlar MAY THE FORCE BE WITH YOU -
quote:
Orjinalden alıntı: ONLYtheSTRONGsurvive
kardeş madem öyle filolarını uçursana yatmadan önce.ogame böyle oynanır.sawunman yoksa filonu hawada tutcaksın.bizim arkadaş mesela 1000000 matal biriktiriyo ama ne zaman görsem adamın hammaddeleri bir yerlere uçuyo.ertesi gün oyuna ne zaman gireceksen filonu o zamana gelecek şekilde uçur.ertesi gün yapacağını yap yine uçur.yoksa 5000 puandan sonra 1. 100. farketmez herkese dalarlar.bana 5000 i geçtiğimin gecesi saldırdılar.güzelim filom dağıldı.1 gece bile uçurmazsan filolarını uçururlar sana düşman filolarını(o ha bu ne biçim laf lan atasözü mü ne)hadi ii oyunlar MAY THE FORCE BE WITH YOU
-
quote:
Orjinalden alıntı: tahqra
ne yapıcam oyun birincisi (3. evren) azat bana saldırdı dua ediyom ölüm yıldızıyla saldırmadığı için bütün filo gitti yawadamla aynı seviyeyle olsam saldırcam ama benim puan 5600 onun 1500000
ya yalan solıosun ya 1.adam sana neden saldırsın noob der vede senın madenın nedırkı adam senınle ugrassısn yalan yalan seyler solmeyın ya -
quote:
oldum ben tam dedim artık kırmızılarla savaşabilicem öbür gün bi baktım adam bana geceliğin saldırmış deli oluyodumadamla savaşmak istiyom ama adam beni kılıyla yener
bana da pek inandırıcı gelmedi ama o adam ossursa evrenin derinliklerinde kaybolursun hocam sen -
Kardeş bence sen bırak 3. evreni.Yeni açılacak olan bir evrene kayıt ol. -
quote:
Orjinalden alıntı: J.R
quote:
ne yapıcam oyun birincisi (3. evren) azat bana saldırdı dua ediyom ölüm yıldızıyla saldırmadığı için bütün filo gitti yawadamla aynı seviyeyle olsam saldırcam ama benim puan 5600 onun 1500000
ya yalan solıosun ya 1.adam sana neden saldırsın noob der vede senın madenın nedırkı adam senınle ugrassısn yalan yalan seyler solmeyın ya
5000 puan üstünde noob demez hocam!!!
-
bizene kardeşim -
quote:
Orjinalden alıntı: cem_gs
quote:
oldum ben tam dedim artık kırmızılarla savaşabilicem öbür gün bi baktım adam bana geceliğin saldırmış deli oluyodumadamla savaşmak istiyom ama adam beni kılıyla yener
bana da pek inandırıcı gelmedi ama o adam ossursa evrenin derinliklerinde kaybolursun hocam sen
-
yav 3.evrende 5k puanlı adam mı kaldı eheuehe ben orda 20k puanlık adamı eziyolar diye silip başka evrene geçtim
-
İyi sana azat saldirmis ya Bros ya da Lamret(yeni ismi rolant) saldirsaydi o zaman oyunu birak mak zorunda kalirdin gerci azat 5k lik adama neden saldirir ki sana tavsiye ya 22 evrene gecis yap ya da boyle güclü oyuncularla anlaşma yoluna git gerekirse adama haraç ver(deut)ben evren 3 e devam edicem dersen saglam savunma yap.herkes savunma=kayıp mantıgını benimsemis savunma üniteleri filoyo göre daha ucuzdur hemde %70 geri dönme olayı var filo ise öyle degil zaten adam gdleri zamanlamıştır filoyu kaçırma mantıgı oyunun başlarinda geçerlidir filo basan güçlü oyuncuların 2 ay ve sıçrama geçitleri bulunmaktadir.yani filo kacirmak bir yere kadar adam senin filoyu 1 2 sn ile vurur(nokta atışı) ama caydırıcı savunma yaparsan gelmekten vazgeçebilir.Şimdi millet diyecek ki savunma yaparsan millet 3 5 kisi birlesir seni gar yagmuruna tutar onada care bol yakalayici bas ittifak üyelerin sana yakin koordinatlarda bulunsun ve ittifakından olmasa bile yakinda ki komsuların la iyi gecin
Benzer içerikler
- haxball mobil
- para kazandiran oyunlar ziraat bankası
- haxball hile
- lordz io
- steam cüzdan kodu bedava
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X