Şimdi Ara

3. dünya savaşı ne zaman çıkıcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bildiğiniz gibi atom bombası vs vs derken ölmek eskisinden çok daha zevkli oldu peki bunların kullanılması için savaş çıkması lazım türkiye de çok geri bi ülke olduğu için nükler silahlara sahip değil daha nükler santral yok ülkede hazır dünya nufusu da 7,125 milyar olmuşken biraz nükler silahların denenmesi lağzım diye düşünüyorum ama bunun için bir savaş çıkması lağzım sizce ne zaman çıkar ilk hangi ülke yok olur türkiye bölündükten sonra mı çıkar bölünmeden önce mi çıkar ?

• 1 mayısda xdddd
  • DH savaş ve strateji uzmanları konuya bekleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 Haziran minik Türkiye Savaşı
    Dünya Savaşı muhtemel bu sene sonunda ya da yazın ya da çıkmaz çıkmaması daha iyi olur bu sefer en az 1.000.000 kişi ölür Dünya Savaşı çıkarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moriarty44

8 Haziran minik Türkiye Savaşı
    Dünya Savaşı muhtemel bu sene sonunda ya da yazın ya da çıkmaz çıkmaması daha iyi olur bu sefer en az 1.000.000 kişi ölür Dünya Savaşı çıkarsa

1.000.000 az değilmi be bi 4.000.000 yada 6.850.000 kişi ölse iyi olur bence dünya daha temiz olur
  • 3. Dunya savasi ne zaman cikacak bilmiyorum ama 4. Dunya savasinda tas ve sopalar olacak

• Savaşlarda kötü insan ölmez masum siviller ölecektir . Hem Dünyanın temizliği konusunda yorum yapman biraz Nasyonal Sosyalistsin gibime geliyor.
    Lakin düşünceme göre savaş riskini kimse göze alamaz , ülkeler çok silahlandı sivil kayıp aşırı olacaktır

Kaynak bknz Rus Harbi
    Bknz Sarıkamış
    Bknz Çanakkale
    Bknz Berlin İşgali
    Bknz Stalingrad Alman Bozgunu
    Bknz Irak~iran savaşı
    Bknz Işid

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya'da 2 Şey Önemlidir
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başladı zaten.

• III. Dünya Savaşı veya Üçüncü Dünya Savaşı, 1914 ile 1918 yılları arasında gerçekleşen I. Dünya Savaşı'nın ardından gelen ve 1939 ile 1945 yılları arasında gerçekleşen II. Dünya Savaşı'nın devamı olarak 1945 ile 1991 yılları arasında süren Soğuk Savaş'a verilen isim veya varsayımsal olarak gelecekte nükleer silahların geliştirilmesi, test edilmesi ya da kullanılması sonucunda gerçekleşeceği düşünülen bir dünya savaşı (küresel savaş)dır.

Söz konusu savaş birçok ülkede askeri ve sivil yetkililer tarafından beklenmekte ve bu doğrultuda savunma planları yapılmaktadır. Olası senaryolar ise nükleer silah kullanılmayan savaşa veya gezegenin imhası ile sonuçlanabilecek nükleer savaşa göre planlanmıştır.

Özellikle popüler kültürde ön alan bu savaş çeşitli sinema filmi, televizyon dizileri ve video oyunlarına konu olmuştur.

quote:

VİKİPEDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Survivalist

3. Dunya savasi ne zaman cikacak bilmiyorum ama 4. Dunya savasinda tas ve sopalar olacak

albırt, sen misin?
  • Cod oynayip gelmeyin şuraya

• Eski tür savaşlar bitti gençler, artık ekonomik ve siyasi savaşlar var.
  • bu risk göze alınması gereken bi risk sonuçta insan hayatı en fazla nekadar değerli olabilirki şu anda yaşıyorsun ama nekadar değerlisin ? hem zaten dünya nüfusu çok fazla dünya taşıyamıycak yakında çin sadece bir buçuk milyar oraya bi atom yollamak lağzım ki dünya nüfusu azalsın hem dünya nüfusu azalırsa tüketim de azalıcağı için zam da gelir insanlar kar elde eder
  • Hiç bir ülke bizim şu kadar atom bombamiz var demez. Üretiyosa da gizlidir zaten bunu bilemezsin.

• Onların nükler silahları olabilir bizde ise kangal var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Eski tür savaşlar bitti gençler, artık ekonomik ve siyasi savaşlar var.

ne yazıkki şu anda yaşanan da o benim bahsettim ise nasıl eskiye geri dönebiliriz
  • Adresini ver gece gelip birkac bicak sokayim sanada savaşin zevkine varasin

• quote:

Orijinalden alıntı: Smashed

quote:

ne yazıkki şu anda yaşanan da o benim bahsettim ise nasıl eskiye geri dönebiliriz

Dünyadaki bütün kitle imha silahları aniden yok olmazsa, biraz zor geri döner.Bu silahların gücü, ülkeleri savaş açma konusunda aşırı tedbirli olmaya itti.
  • abd - iran gerginliği ,

türkiye - israil gerginliği ,

türkiye - suriye gerginliği ,

avrupalı devletlerin ekonomi bakımından çökmesi ,

arap yarımadasındaki karışıklık ,

Gelişen Çin Teknoloji

Rus krizi ve Ukrayna sorunu

Rus-Kuzey Kore - Çin ittifakı ile bloklaşmanın yavaştan yavaş başlaması

Işid gibi ne idüğü belirsiz teröristlerin bile Devletleri tehdit edecek duruma gelmesi

Gelişen teknoloji ve İnternet

Deepweb

Gibi gibi.. Durumlar gösteriyor ki 3.dünya savaşı şuan kapıda, zili çalıyor. Bakalım hangi gelişme ile kapı açılacak?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Smashed

quote:

Dünyadaki bütün kitle imha silahları aniden yok olmazsa, biraz zor geri döner.Bu silahların gücü, ülkeleri savaş açma konusunda aşırı tedbirli olmaya itti.

doğru aslında ama bi ülkeye üzerinde de denemediler sonuçta o yüzden güçleri bence henüz bilinmiyor göz korkutma amaçlı hepsi de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.