Şimdi Ara

3 bin liraya tertemiz bmw 316 (1,6i)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ohha diyorum başka bişey demiyorum fiyatlara bakın

link

(bulgaristan.para birimlerimizin değerleri hemen hemen aynı aslında 3ooo lira bile etmiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 30 Temmuz 2010; 1:55:10 >

• normal fiyat.neresi tertemiz bunun 230bin küsür km var.
  • 3 binliraya türkiyede ne alabilirsin aynı km de?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 30 Temmuz 2010; 1:59:16 >
  • 2550€ 3bin lira değil.
  • bu ülkede yaşadığımıza nalet ettirme şimdi
  • tekerlerini zor alırsın o paraya
  • Otomobil Türkiye'de lükstür. Başka ülkelerde değil.
    Otomobilden alınan ÖTV, benzinden alınan dolaylı vergi vs hepsi Türkiye'de otomobil fiyatlarını kötü yönde etkiliyor. 3.7 TL den daha pahalı benzin bulamazsınız Türkiye dışında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende motor sevdası var aslında ucuz gözüyle bakılıyor ama bence motorda lüks Türkiyede en yüksek vergi en pahalı yakıt .....
  • honda innova kullanıyorum.125cc şu hindu tipli olanlar varya (piyasada mondial türü çok o mdellerde) iu an 0 fiyatı 4.5oo tl
    bu arada diğer modellerede baktım cidden bedava gibi fiyatlar (buraya göre).ordan alsak buraya getirmeye kalksak kaça patlar acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

honda innova kullanıyorum.125cc şu hindu tipli olanlar varya (piyasada mondial türü çok o mdellerde) iu an 0 fiyatı 4.5oo tl
    bu arada diğer modellerede baktım cidden bedava gibi fiyatlar (buraya göre).ordan alsak buraya getirmeye kalksak kaça patlar acaba???

Öyle bir dünya yok. Yurtdışından araba sokmak ve Türk plakası takmak, çok büyük külfet.
    Astarı yüzünden pahalıya gelir. ÖTV farkını ödemek zorundasın. Laptop getirtmeye benzemiyor o işler.
  • oranın plakasıyla kullansak?vergisini gider orda yatırırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 30 Temmuz 2010; 2:09:47 >
  • quote:

honda innova kullanıyorum.125cc şu hindu tipli olanlar varya (piyasada mondial türü çok o mdellerde) iu an 0 fiyatı 4.5oo tl

gümrükte falan çok sorun oluyormuş

yoksa bırakır mıyız oralarda araba ?
  • Arkadaş Bulgarda okuyor.96model bmw almış oda 3milyara.şimdi 4 milyar arıyor.Sanırım 2000 model mercedes için.
  • quote:

oranın plakasıyla kullansak?vergisini gider orda yatırırım

Aracı Tr'ye sokarken aracın kasko değeri kadar para bırakıyorsun diye biliyorum. Dönerken tekrar alıyorsun. Bu yıllar önceki mevzuatıydı, yıllardır uçakla geliyor bizimkiler
  • Ukrayna sitesi sanırım ?
  • Fiyat ucuzmuş . Golf 4 ve 5 ler yaklaşık aynı fiyattan gidiyor. :)
  • quote:

Sanırım belli bir süre çıktı girdi yapman lazım.Atıyorum ayda bir kere Aldığın ülkeye gidip gelmen lazım.Böyle biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi

quote:

Sanırım belli bir süre çıktı girdi yapman lazım.Atıyorum ayda bir kere Aldığın ülkeye gidip gelmen lazım.Böyle biliyorum ben.

Türkiye sınırları içinde en faza 6 ay kalabilirsin. Sonra aldığın ülkeye geri gitmen gerekiyor. Burada da 6 ay kalman gerekir. [ Araç + Sürücü ]

Benim bildiğim bu şekilde en azından ben böyle yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

Ukrayna sitesi sanırım ?

Sitenin uzantısı ".bg" yani bulgaristan.
  • arkadşım alman site falan biliyorsan yazar mısın?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.