Şimdi Ara

3 aydır işsizim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Askerden geldim , 1 aydır işsizim . Netten başvurmadığım iş kalmadı ama piyasada ÇOĞU firma bu ara eleman çıkartıyor , ne yapsam bilemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

teknosa dan dün aradılar ve salı günü "mağaza teknik danışmanı" için görüşmeye çağırdılar.

ilk iş görüşmem olacağı için heyecanlıyım.

iş görüşmesine kanvas pantolon ve kısa kollu gömlek ile gideceğim.uygundur değil mi?

top sakalın yoksa almıyorlar top sakal bırak.
  • Teknosa hakkında seni bilgilendiriyim şimdiden, ben satış danışmanı için ayrı ayrı toplamda 3 mülakattan da geçtim işe kabul edildim. 1 haftalık akademik eğitime alıyorlar istanbul anadolu yakasın da sonra sınav yapıyorlar, geçersen işe alınırsın. Ben akademik kursa gitmeden vazgeçtim. Çünkü işten istafa da etsen veya mağza tarafından da çıkarılsan 2000 küsür tl lik tazminata mahküm ediyorlar seni. Ayrıca şimdi işkur aracılğı ile işe alım yapıyorlar. ilk 6 ay sigorta primini yatırmıyorlar. Eğer senden memnun kalırlarsa 6 ay sonra kadroya alıyorlar ancak o zaman sigortan yatmaya başlıyor. Bunlar resmen işi köleliğe dökmüşler. Ayrıca donanımhaber de araştır forumlarda, çalışan kişilerin yorumlarına bak mahkemelik olanların durumuna bak. Adamı işten çıkardılar diye tazminatı almak için evine haciz yollayacak kadar yakanı bırakmıyorlar. Kendine güveniyorsan devam et. Tercih senin, ama önce iyi araştır. Çevremde araştırdım teknosa çalışanlarına sordum öyle öğrendim bu tazminat konusunu. Insan kaynaklarına sorunca böyle bişey yok diyorlar utanmadan. Adam tazminat ödememek ve işten çıkarılmamak için kendini yırtıyor çalışırken ve fazla mesai ücretinide ödemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 15 Eylül 2015; 15:14:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ozel guvenlik kimlik karti al max 1 hafta issiz gezersin ozel guvenlik ariyo heryer

• bende 3 aydır işsizim 24 yaşındayım ön lisansn mezunuyum seneye lisans mezunu olacam çagrı merkezinde çalışıyordum ayrıldım boş geziyorum 1000 tl ye kendimi ezdirmek istemiyorum evlilik için birikim yapmak istiyorum 500 yesen 500 tl kalıcak 12 ayda 6 bin tl yapıyor sözleşmeli er lige başvurdum kazandım ailem göndermiyor ne olcak bu halimiz dostlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

İdeallerinizin peşinden koşmayı bırakmayın ! ve ümidinizi koruyun !

İşte bunu yapan bir türk gencinin büyük ikramiyesi :

Bir insanın her isteği hemen gerçekleşmez ancak ideallerinin peşini kovalayan birgün ideallerini yakalayabilir !

Kimbilir kaç yüzbin türk gencinin hayallerini süsleyen bir kariyeri yakaldı bu türk vatandaşı !

Onun azmi ve kararlılığına helal olsun !

3 aydır işsizim

helal olsun adama

• Ben öğrenci halimle sigortalı iş buldum.1300 tl maaş + işin durumuna göre 200-300 tl alıyorum.patronumda üni öğrencisi 2600 tl maaş alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Ben öğrenci halimle sigortalı iş buldum.1300 tl maaş + işin durumuna göre 200-300 tl alıyorum.patronumda üni öğrencisi 2600 tl maaş alıyor.

ne iş yapıyorsun hocacım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASHID

quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Ben öğrenci halimle sigortalı iş buldum.1300 tl maaş + işin durumuna göre 200-300 tl alıyorum.patronumda üni öğrencisi 2600 tl maaş alıyor.

ne iş yapıyorsun hocacım

Otelde çalışıyorum

• Cinéma kullanıcısına yanıt
    Otelde ne iş hocam ?

• ben 14 aydır işsizim başvuru sayım kesin 500 geçmiştir mülakat ise 50 tane olmamıştır piyasada büyük durgunluk var dolar dı seçimlerdi hükümetin kurulamaması terör olaylarıydı şimdi gene seçimler derken 9 aydır yılbaşından beri piyasa çok ama çok kötü allah yardımcımız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Otelde ne iş hocam ?

Garson-barboy arası bişey

Yorgunluk hocam ?

• quote:

Yorgunluk hocam ?

İş yorucu değil ama eğlenmek istersen yorulursun.en büyük avantajı yemek ve kalcak yer bedava

Otelde ki imkanlar iyiymiş hocam otel olup yorucu değil diyen ilk defa gördüm

• quote:

Otelde ki imkanlar iyiymiş hocam otel olup yorucu değil diyen ilk defa gördüm

Ben daha önce molasız 15 saat çalışmıştım.iş hiç bitmiyodu.tuvalete girerken dürüm yaptırıyodum çıkınca alıp 3-4 dk uzaktaki çalışma yerine giderken yiyodum.o işten sonra bu iş çok kolay geldi

• Para kazanmak için çalışmayın Para sizin için çalışsın yoksa yoksullaşırsınız.

Hocam ne garezin var kendine ?

• quote:

Hocam ne garezin var kendine ?

Günlük 100 lira alıyodum
    Bi öğrenciye göre çok iyi para

orasi öyle tabi ki ama bünye dayanmaz :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.