Şimdi Ara

3 aydır hala yağlıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay dolu dolu sadece spor günleri 60 gündür yapıyorum..ölçüm yapıldı yeni programa geçildi.ilk program makinelerle idi şimdimi program 1 gun göğüs kol 2 gun sırt arka kol 3.gün bacak omuz.birde 25 dakika koşu.

Az cok belirme oldu , fakat vucuduma baktıgımda hala yağlı eğilince göğüsler sarkıyo , göbek öne doğru.

Boy kilo oranım orantılı.sizce sporu bırakıyım mı ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha fazla, daha titiz çalışmak varken neden bırakıyorsun arkadaşım ?
  • agirlik yerine kardio yap

• diyetine göz atmalısın
  • Kaç tekrar yapıyorsun hareketlerde? Ağırlık düşürüp 10-12 tekrara çıkabilirsin. Gerçi daha 3 ay olmuş yağ eritmek için erken. Önce bir vücuda çimento dök kas kütlen oluşsun daha sonra o yağları kardiyo yaparak traşlarsın.
  • Spor ıle beslenme duzenı ayrılmaz ıkılı herhangı bırını duzgun yapmazsan ıstedıgın sonuca ulasamazsın.Hayatından sekerı ekmegı unu cıkar ılk olarak.Vucuduna gıren her gram karbonhıdratı alırken dusun :)
  • 2 ayda bu işler olsaydı sokakta herkes arnold gibi dolaşırdı. Spor = disiplin + sabır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 yıldır işsizim...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki spor yapildigi gun mu ? Yoksa haftada 4 gun calisiyorsam 1 hafta mi baz alinmali ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Peki spor yapildigi gun mu ? Yoksa haftada 4 gun calisiyorsam 1 hafta mi baz alinmali ?

Beslenmeden bahsediyorsan bu artık senin yaşam stilin olacak. Spor günleri kepekli ekmek geri kalan günler acılı adana diye bir mantık yok. Spor yapmadığın gün de gereken proteini alıp sağlıklı besleneceksin.
  • agzima seker surmuyorum ama arada 2-3 haftada bir cikolata yiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.