Şimdi Ara

3 Ayda yapabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Programlama yazma vs hakkında gram bilgim yok yaz tatilinde basit bir oyun yapmak istiyorum android için sizce 3 ayda başarabilirmiyim ?

- DH CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE -
    Yeniçeri Ocağı
  • Dene, gör. :) Bu tamamen sana ve senin çalışmana bağlı bir şey.
    ben ilk programlamaya başladığımda 7.sınıftaydım sömestr tatilinde yazılıma dalarken kendimi C# ın içinde buldum daha sonrasında sömestr'da C# ile başladım yazmaya ortaya matematik programı çıkardım işte yüzde hesaplama kdv hesaplama karenin dikdörtgenin dairenin alanını çevresini hesaplama falan filan feşmekan yazdım böyle kafama göre ama yavaş yavaş tuşlara nazik dokuna dokuna yaptım sonrasında psd ile web tasarıma başladım o zamanda 8.sınıftaydım böyle kendi kendime tema tasarlayıp html ve css olarak aktarıyordum sıfır html css bilgim ile sonra biraz daha ilerledim bi baktımki html css yalayıp yutmuşum şimdi ise php deyim HİÇBİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR !!! YETER Kİ İSTE ! şuan kaç yaşındayım biliyormusun 16 yaşındayım baya yol kat etmişim bana hoca diyorlar şimdi yaşımı söyledim küçüğün tekiğim VELED diye bilirsin ama şunu söyleyeyim MACK ZUCKREBERG 6.sınıfta başlamıştı bu işe ben ise 1 sene geç başlamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizuslu -- 8 Haziran 2015; 2:57:56 >

• Kardeşim aynı yaştayız inşallah bende başlıyacam bu işlere

Yeniçeri Ocağı
  • Benim anlamadıgım şey su niye herkes basit oyun yapmak istiyor acilan konularin %99ni ben bisey bilmiyorum basit oyun yapmak istiyorum tarzinda oluyor alinma. Zaten basit oyunlarin %90ni tutmuyor ve para kazandirmiyor kalanlari ise cok kazandiriyor aa gibi
  • http://appinventor.mit.edu/explore/

bu siteyi dene mantığını anlaman adına yardımcı olur. sol üstte create bölümünden google hesabınla girip işlemlere başlayabilirsin.

ne olduğunu söylemiyorum girince bakarsın

Orijinalden alıntı: 06poine

Programlama yazma vs hakkında gram bilgim yok yaz tatilinde basit bir oyun yapmak istiyorum android için sizce 3 ayda başarabilirmiyim ?

Yapamazsın. Android başlangıç için son derece yanlış bir tercih olur. Ben java bildiğim halde, android'in mantığını kavramakta zorlanıyorum, sen sıfırım diyorsun bi de. Python'dan başşla, python ile de oyun yapabilirsin, her şeyi de yapabilirsin, hem de kolaylıkla öğrenirsin seversin. Yardıma ihtiyacın olursa pm'den yazabilirsin bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loves_oi -- 10 Haziran 2015; 0:24:16 >
  • Çok uğraştırıcı olur. Çünkü oyun yapmak kolay bir iş değildir, Çoğu şeyin kısa yoldan nasıl halledileceğini bilmediğin için kendi yolunuzdan uzata uzata yapmaya çalışırsın. Bir de işin içine androidin incelikleri girecek. Ama yine de ortaya iyi kötü bir şey çıkartırsın. Tavsiyem: processing ile windows üstünde çalışmaya başla en azından. Hem androidin kılı tüyüyle uğraşmazsın hem javayla hiç zorlanmadan oyun yapmaya başlarsın.
    processing.org

Yeniçeri Ocağı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.