Şimdi Ara

3 Ayda Mat2 yapılabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar sizlere birşey danısmak ıstıyorum .
    Ben meslek lısesı ( web prog.) bolumunu okudum .Bu yuzden lise3 ve 4'de mat2 gormedım simdi dershanede anlatıolarda benim temelım zayıf sozele gecmeyı dusnuuyorum ( Ygsye kadar TM'de durdum biraz mat ogrenıym dıe )
    arkadaslar benim sozelım ıyı tarıh ozellıkle edebıyatta kasabılırım bılgılı arkadaslarımız varsa lys mat hakkında bu 3 aylık surecte ne kadar yapabılırım veya TM de devam edıp ne kadar (tahmini) ilerleryebileceğimi soylerlerse cok yardımcı olurlurlar Bknz: trigonometre sadece 3 ay fln dıyenler oluoda ondan soruyorum.

Bende mat2 olmadıgı ıcın tmden cıkmayı dusunuyoırum fakat Sozeldede bolum yok tek fıkrım delı gıbı sozel edebiyat kasıp TM dende sınava gırıp mat2 eksıklıgımı edebiyatla kapatmayı dusunuyorum ve az da olsa mat2 netı yapıp( onada cabalayıp) 2sindede sınava gırmeyı dusunuyorum.

Diyeceğim bunlar bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa cok sevinirim .

Keyifli forumlar.

• magicslayer M kullanıcısına yanıt
    mat 2 için öncelikle şu mat 1 konularını sağlamlaştır iyice kavra çünkü lazım olacak bize;

*Üslü Sayılar
    *Köklü Sayılar
    *Basit Eşitsizlikler
    *Mutlak Değer
    *Fonksiyonlar
    *Çarpanlara Ayırma

Daha sonra Polinomlardan Mat-2'ye başla...

Edebiyat ile Mat2 eksiğini ne yazık ki kapatamazsın az da olsa mat-2 çözmen şart...
  • tmm goruslerınız ıcın cok tesekkur ederım cunkı mat2 nasıl bir ders yani ne kadar kapsamlı pek bılmedıgım ıcın yardımlarınıza basvurmustum . Tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicslayer -- 23 Mart 2015; 18:19:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.