|
3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (15. sayfa)
-
-
Dün sürekli uğraştım hesap açamadım. Bilgi formu aşamasında kaldı sürekli. Acaba hafta sonu olduğu için işlem yapmıyorlar mı mobil üzerinden?
Biraz önce online görüşme ile hesabı açtırdım. 12.500 tl de gönderdim ama turuncu ekstra puanı hala 0 görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 27 Ekim 2024; 10:49:6 > -
Merhaba arkadaşlar, bu turuncu ekstra programına nasıl katılıyoruz ? -
Ürünler - turuncu ekstra -
3, 5 tl için bu rezil firma ile ç.alışmayın. 20 Senelik müşterisiyim hepimizi mağdur ettiler tüm şubeleri kapattılar 1 tane atm bile bırakmadılar. Şube için şehir değiştirmeniz gerekiyor çünkü şehrinizdeki şubeler atm dahil kapalı!!! Uygulamalarını güncellemiyorlar sim bloke için bile şubeye çağrıyorlar. mobil bankacılıkları stabil çalışmıyor çünkü update yok. Rezil ve rezalet ötesi bi firma.
Ezgi Mola'ya milyon ödedikleri reklam ücretini faize koysalar en azından 4, 5 atm kirası çıkardı. Yaratan belalarını versin sürüm sürüm sürünsünler şubeleri yansın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 28 Ekim 2024; 2:42:51 > -
Sırf garanti olsun diye bırak 12500 Tl yi,
30 bin tl atıp üç gün hesapta beklettim. Kasım - Aralık ayında da atıp.
Ocağın 10 nu iple çekiyorum bakalım promosyonu yatıracaklar mı? Hayırlısı -
-
Turuncu ekstralı olduğma ve 3250 tl puan kazandığıma dair sms geldi ve mobil uygulamada görünüyor. Bu ay yapılması gerekeni yapmış oluyorum değil mi.
-
ING TürkiyeyoutubeHepimiz farklı olsak da Cumhuriyet ile eşit olduk!https://www.youtube.com/watch?si=bLzPtY1UZucFpYwU&v=ZI8pTMeF8fI&feature=youtu.be
İng Cumhuriyet Bayramı için reklam yapmış Vargas' lı iyi güzel ama adamlar Ne Mutlu diyip reklamı bitirmiş Türküm diyene kısmı yok artık Türkiye Cumhuriyeti' nde Türküm demek suç oldu sanırım neyse bu bir bakıma iyi oldu İng ile tüm ilişkimi kesme zamanı geldi sanırım 2000 TL leri de onların olsun
-
Gördüğüm en sinsi reklam. Türk'ün diyarında Türk Milletini 'Ne mutlu Türk'üm diyene!' demekten utandırmaya çalışıyor başımızdaki Türk düşmaları ve onları yandaşları. ING de Türk düşmanı küreselcilerin bir oluşumu sonuçta. Reklam filmine bile yansımış bu sinsilik.
Bankadan Ocak ayında 2 bin lira promosyonu aldığım an hesabımı sildireceğim, çöp sepetini boylayacak uygulaması...
Tüm vatanseverleri uygulama marketinden 1 yıldız vererek, yoruma 'Ne mutlu Türk'üm diyene'" yazmaya davet ediyorum.
Ne mutlu Türk'üm diyene Ata'm. Sonsuza kadar laik Türkiye Cumhuriyeti var olacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 28 Ekim 2024; 13:0:37 > -
+1 -
aynısını bana yaptı, hayatımda ilk kez vadesiz hesap açmak için şubeye çağıran bir bankaya denk geldim
Baştan yazayım kredi notum 1581 yani kötü değil.
-
kimse sormamış hayret ,ben sorayım.
hoş geldin faizini +30 gün uzatmak için 2500tl lik yatırım fonu almak gerekiyor.
-hangi fonu almalıyım iyi getirisi olan ?
-alınacak fon 1 gün hesapta kalması yeterli midir?
-
Hocam pasif bakiye var mi yok mu arttırdim o kadar ama bulamadım -
Garanti getiri istiyorsanız faiz üstü getiren #MUT fonuna bakabilirsiniz Garanti Bankası’nın
-
var 100k 15 bin. -
1 iş günü oluyor yoksa bir gün mü oluyor acaba benim sayaç ilerlemedi daha sonra mı ilerliyor acaba
-
E turucu hesap günlük vadeli hesap değil mi? Buraya attığım bakiye 2 gündür aynı değişmedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X