Bildirim
3 ay önce açtığım konudan dolayı 2 uyarı almışım...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bari 1 tane daha verin de 5 olsun 4 gün olsun -
Bende direk 14 gün ban yemişim neden yediğimi bilmiyorum -
bende 14 gün yemiştim adam bana ağır laaf etti cezayı ben yedim -
Ben üye oldum olalı cezada almadım uyarı da.Mesaj sayımın az olmasına bakmayın ilk üye olduğumda Konu Dışı'nda uzun süre takıldım .Nazar değmez inş...
-
quote:
Orjinalden alıntı: baycan87
buradan 2 ay önce açtığım konumu bulup , şikayet eden insan oğluna teşekkürlerimi nbir borç bilirim, bu hayırlı günde yememiş içmemiş konularımı araştırıp beni şikayet eden kişiye helal olsun diyorum....
garezin varsa adam gibi özel mesaj at gıcık oluyorum ben sana falan de
Helal olsun o adama baya uğraşmış olmalı -
quote:
Orjinalden alıntı: Lawagolem
Ben üye oldum olalı cezada almadım uyarı da.Mesaj sayımın az olmasına bakmayın ilk üye olduğumda Konu Dışı'nda uzun süre takıldım.Nazar değmez inş...
Ben de bir kaç yıllık üyesiniz sandım. Nisan 2008
Haziran 2006'da üye oldum hiç uzaklaştırma almadım. Ama 1-2 uyarı oldu. -
3ay önceki mesajımdan dolayı 3 uyarı aldım bende olur şeyler kafana takma. -
quote:
Orjinalden alıntı: devilish_
Ben de bir kaç yıllık üyesiniz sandım. Nisan 2008
Ama 1-2 uyarı oldu.
bu uyarılar halen duruyor mu ?
uzaklaştırma almadığına göre duruyor olması gerek...
kaybolduysa almışsın da haberin yoktur... -
18 Ağustos 2008 4gün X2 7X1 + 4 uyarı -
Montla zıç dedik diye 1 uyarı ama kaldırtacam.Onun kalıp olmadığını bilmeyen varsa hala -
Bana sabah akşam ceza veriyorlar
Nurcu bi adama Hitler olsaydı seni sabun yapardı dedim hakaretmi bu şimdi gittik tatil yaptık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 3 Eylül 2008; 20:07:44 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X