Şimdi Ara

3 Ay Kala Baştan Başlamaya Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Gerek okul yazılıları gerek internet gerekse televizyon şu ana kadar düzenli ders çalışmamı engelledi.Pazartesiden itibaren YGS konularına sıfırdan başlamak istiyorum.Konu anlatımını Simetri YGS setlerinden , Dershanede dağıtılan föylerden çalışacağım ve Teknofemdeki öğretmenlerden dinleyeceğim.Şu ana kadar simetrilerde 20 şer 25 er konu varsa her derste 3-5 tanesinin konusunu çalışıp testini çözdüm.En sonuncusu da yaklaşık 1 ay önce.Sizce baştan mı başlayayım ? Ayrıca bir günde kaç farklı dersin konusunu çalışayım ? Kaçar saat yada kaçar konu çalışayım ? bu gibi konularda yardım edebilcek var mı ? şimdiden teşekkür ederim.

• Hocam geçmiş artık hiç başlama sen daha YGS çalışıyor olacaksın adamlar LYS yi bitirdi bile çok geç kalmışsın
  • Onların hedefi derece benim hedefim daha mütevazi.Zaman denemelerinde 280-300 civarı yapıyorum şuan.Hedefimdeki okul geçen sene 380 le kapatmış bu da yaklaşık 60 bin ediyor sıralamaya vurursak.Yine de olmaz mı ?
  • Millete yanlış akıl verme kardeşim sen başla yetişmeyebilir ama olsun seneye mezuna kalırsan bir temel oluşturmuş olursun.
  • mezuna kalmayı ciddi ciddi düşünüyorum.Boş zaman çok fazla olcak.Ders çalışamamaktan korkmuyorum o zamanlarda.Şuan dershaneye gidiyorum mezuna kalsam o zaman da gitmeli miyim sence yoksa gereksiz mi dershaneye bir kez daha gitmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horasan2

mezuna kalmayı ciddi ciddi düşünüyorum.Boş zaman çok fazla olcak.Ders çalışamamaktan korkmuyorum o zamanlarda.Şuan dershaneye gidiyorum mezuna kalsam o zaman da gitmeli miyim sence yoksa gereksiz mi dershaneye bir kez daha gitmek

mezuna kal bence de
    Ama bu senede elinden geleni yap ki seneye çok konu bırakma
    Ben öyle yapıyorum
    seneye kısmetse istanbul üniversitesini kazancam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar cevaplarsaniz sevinirim benim istediğim üniversite TM 2 puanında taban puani 276 siralama ise 217.000 matematik ve geometrim kötü bu sıralamayi elde etmek zormu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayım kaldı, yaRdım edin
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroxonline

quote:

mezuna kalmayı ciddi ciddi düşünüyorum.Boş zaman çok fazla olcak.Ders çalışamamaktan korkmuyorum o zamanlarda.Şuan dershaneye gidiyorum mezuna kalsam o zaman da gitmeli miyim sence yoksa gereksiz mi dershaneye bir kez daha gitmek

mezuna kal bence de
    Ben öyle yapıyorum

açık uçlu sorular biz 1 sene mezuna kalsak bile bize vurmuyor değil mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eroxonline

quote:

mezuna kal bence de
    Ben öyle yapıyorum

açık uçlu sorular biz 1 sene mezuna kalsak bile bize vurmuyor değil mi

Önümüzdeki sene uygulanmaya başlanmaz
    Biraz zaman gerekcek bence

• Şuan denemelerde 120-130 net yapanlar bir yardım ederse çok memnun kalırım.Konu tekrarı hakkında
  • Elinden geleni yap şu an nasıl olsa olmaz deyip yatarak hiçbir şey elde etmezsin çalışırsan da bir şey kaybetmezsin seneye kalırsan da ona gider çalışmaların.

Eğer temelin iyiyse ve çok sıkı çalışırsan belki olur. Konu çalışmalarında uzun uzun ayrıntılara girme dediğim gibi temeline bağlı olarak sanki hatırlar gibi etkili ama hızlı çalış hemen soru çözmeye geç, ilk olarak çözümlü soru bankaları ya da çözümlü soruları olan konu anlatımlı kitapları çöz sorularla öğren diyelim ki Türkçen iyi ama eksik Kimyan çok kötüyse Türkçe'yi boşlayıp Kimyaya abanma yani iyi olduğun alanları daha da iyileştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.