Şimdi Ara

3. AVUSTRALYA GP (02.04.2006) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

3. AVUSTRALYA GP (02.04.2006)

(En Son Oy Tarihi: 9.4.2006)
Giriş
    2- Kimi Raikonen
    3- Fisichella
    4- Button
    5- M.Schumacher
    6- Montoya
    7- Weber
    8- Barrichello

Hızlı- Kimi Raikonen
    Y.Dışı- Albers

Not: Bu puanlamayı, seneye "her bir yarışçının yerini tahmin edene 10 puan" şeklinde yapsak nasıl olur? İlk üçü tahmin ediyoruz ama 5.'den sonrasını resmen atıyoruz.

Bir başka deyişle ilk 3 adayı 5-6 kişi, 5. ile 8. arası adaylar en az 10 kişi.

Edit: 7. liğe Villeneuve yerine Weber yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 1 Nisan 2006; 16:14:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mllm71

Not: Bu puanlamayı, seneye "her bir yarışçının yerini tahmin edene 10 puan" şeklinde yapsak nasıl olur? İlk üçü tahmin ediyoruz ama 5.'den sonrasını resmen atıyoruz.

Bir başka deyişle ilk 3 adayı 5-6 kişi, 5. ile 8. arası adaylar en az 10 kişi.

+1 Hatta 5 ten sonrasını tahmin etmek daha bile zor. Yani daha iyi puan getirmesi lazım. Bende başta senin gibi düşünüyordum ama öbür yandanda 5ten sonrası tahminden çok atmasyon olduğu için puanı az olması biraz normal. Çünkü 1. için genellikle 3 ilemedin 4 aday oluyor. 8.cilik ise heredeyse 10-15 pilot için mümkün. 1. liğe düşündüğümüz bile lastik patlatıp yavaş 1 tur + pit stop yapsa 8. liğe iner. Ayrıca dikkat ederseniz son turlara kadar en yakın olan ve yarış boyunca hep çekişme yaşandığı yerde 5-10 arasıdır. Bu nedenle 8. lik tahmini, tahminden çok atmasyona giriyor;)

• Ben dark devil'ın feykiyim tahmin yaptığımda dark devil'ın yerine geçsin tamam mı?Dark devil nikim 1 hafta ban yedi.

1.Fernando Alonso
    2.Kimi Raikonen
    3.Michael Shumacher
    4.Jenson Button
    5.Giancarlo Fisicella
    6.Juan Pablo Montoya
    7.Mark Webber
    8.Felipe Massa

En Hızlı Tur:Jenson Button
    İlk Yarış Dışı:Yuji İde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldBerg VV -- 1 Nisan 2006; 17:58:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

Ya arkadaşlar kim nin montoyanın vs. nin sıralamalar ile ilgili basın açıklamaları yorumları vs. yorumları gördünüzmü? Göreniniz varsa link yazabilirmi merak ettim ne açıklamalar yapmışlar depo durumu nedir vs. mclaren.com a bile baktım bişi yok.

Raikonen sıralama turunun iyi olduğunu ama mükemmel olmadığını montoya ise iyi bir stratejileri olduğunu söylemiş
    http://www.pitpass.com/fes_php/pitpass_news_item.php?fes_art_id=27599

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncrd -- 1 Nisan 2006; 15:28:23 >

• 1-K.R
    2-F.A
    3-G.F
    4-J.B
    5-M.W
    6-M.S
    7-N.H
    8-D.C

E.H.T. : K.R
    İ.Y.D. : T.Sato

Fisi yine Alonso'yu geçmiş ilginç doğrusu..
  • 1-kimi
    2-alonso(balonso)
    3-jpm
    4-button
    5-weber
    6-fisico
    7-schumi
    8-ralf
    eht-montoya
    ilkyd-ide
  • Valla nasıl tahminde bulunacağımı şaşırdım ne desem bilmemki şimdi ufak bir analiz yapalım. Şimdi hondanın hafif olduğu bir gerçek renoların ii çıkış yaptıkları ayrı bir gerçek. Büyük bir ihtimalle renolor başlangıçta hondayı geride bırakacak düşünsenize 2 tane reno arkanızda button yanmış sın sen adamım mclaren yine ağır yakıt yukuyle başlayacaktır buda kesin gibi. O zaman yarın ki yarışı renolardan biri 1. bitirir gibime geliyor ama ben fanatik biriyim o yuzden raikkonen 1. olamayacak olsada onun ismin yazıcam.

1.Kimi
    2.Alanso
    3.Montaya
    4.Button
    5.Fisichella
    6.Weber
    7.R.schımi
    8. m.schumi

E.tur: Kimi
    İ.yd : Monteiro
  • FERNANDO ALONSO
    2 - FİSİCHELLA
    3 - KİMİ RAİKKONEN
    4 - JENSON BUTTON
    5 - MARK WEBBER
    6 - MİCHAEL SCHUMACHER
    7- MONTOYA
    8 - NİCCO ROSBERG

EN HIZLI TUR FERNANDO ALONSO
    İLK YARIŞ DIŞI JUCİ İDE
  • Aslında yapıma aykırı bir şey yarış dışı kalacak pilotu tahmin etmek ama sıralamalarda yaptıklarından
    sonra bi deneyeyim dedim

ben montoyanın yarıştada spin atacağını düşünüyorum dahada kötüsü gecen yarış montoya ve kimi yan yanaydı ve kimi için kötü oldu bence yine kötü olabilri ama bu defa kimi için değil montoya için kötü
    buttonun renaultlardan bir tur yada iki tur daha az atacağını ve ilk pit stopa kadar onları sıkıştıracağını düşünüyorum bu esnada kimidende uzaklaşacaklar yani aslında kimi dördüncüde olabilir ama buttonla kıyaslanmayacak kadar iyi fakat honda da mclarenden iyi ben çokta ağır olduklarını düşünmüyorum en fazla aalonso dan üç tur fazla atar kimi montoyada dört olabilir webber iyice sıkıştıracaktır şumi eğer iyi yakıt takviyesi yapabilecekse belki biraz daha yükselir rubens bunu yapabilecek ama rosberge sekizsincilik için daha buyuk şans veriyorum eğer motorları onları finishe getiremezse tahminlerim yatar
    aslında heidfeld rahatca yerini koruyabilir ama motor dayanırmı bilmiyorum gerçekten ilk dörtten sonrasını tahmin etmek güc ilk dörttede yerler değişebilir

• 1.Fernando Alonso
    2.Giancarlo Fisichella
    3.Kimi Raikkonen
    4.Jenson Button
    5.Mark Webber
    6.Michael Scumacher
    7.Jacques Villeneuve
    8.Ralf Schumacher

En Hızlı Tur: Fernando Alonso
    İlk Yarış Dışı: Rubens Barrichello :P
  • 1.alonso
    1.raikonen
    3.fisichella
    4.button
    5.montoya
    6.ralf schumacher
    7.webber
    8.heidfeld

en hızlı tur:fernando alonso
    ilk yarış dışı:ide
  • 1. F.Alonso
    2. K.Raikkonen
    3. G.Fisichella
    4. J.Button
    5. J.P.Montoya
    6. M.Webber
    7. M.Schumacher
    8. N.Heidfeld

EHT: F.Alonso
    İYD: Y.Ide
  • 1- Kimi Raikkonen
    2- Fisichella
    3- Montoya
    4- Button
    5- Alonso
    6- Webber
    7- Schumacher
    8- Ralf Schumacher

EHT: Kimi
    İYD : Ide
  • iki reno'nun da startta buttonu geçeceği düşüncesindeyim bu nedenle kimi'nin renoları geçmesi biraz zor gözüküyor temennim kimi'nin de
    button'u startta geçmesi ama çok zor gözüküyor... ama kimi yarışın başlarında button'u geçebilirse renolardan birini geçmeyi başaracaktır
    diye düşünüyorum....

tahminim:

1.alonso
    2.kimi
    3.fisico
    4.montoya
    5.button
    6.schumi
    7.webber
    8.rosberg

en hızlı tur :fisico
    ilk yarış dışı:ralf scumacher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 1 Nisan 2006; 19:30:33 >
  • 1-Alonso
    2-Fisichella
    3-Raikkonen
    4-Montoya
    5- Button
    6-M.Schumacher
    7-Webber
    8-Heidfeld

EHT: ALONSO

İYD : SATO
  • 1-KR
    2-FA
    3-GF
    4-JPM
    5-JB
    6-MS
    7-MW
    8-RS

EN HIZLI TUR :KR
    İLK YARIŞ DIŞI :TM
  • Mclaren hızlı olmasınada geçen yıl ki reno ile olan hız farkı yok. işleri zor. montoya start tarlasında(sanırım) nasıl spin attı anlıyamadım gözümü açtım saat tam 05.55 2dak. sonra yarış başladı amaaa massa bahrey'den beri spin atacam diye yırtınıyor şahlanan atı böyle görmek hoşuma gitmiyor işimiz var işşş. hafta sonu nete giremiyordum şaşırdım kendime

1-Fisichella
    2-Alonso
    3-Button
    4-Montoya
    5-K.Raikkonen
    6-Mwebber
    7-Mschumacher
    8-Heidfeld
    en hızlı tur: jp montoya
    ilk yarış dışı: monteiro

• 1 - k.raikkonen
    2 - f.alonso
    3 - j.button
    4 - g.fsichella
    5 - m.schumacher
    6 - j.p.montoya
    7 - m.webber
    8 - r.schumacher

iyd : y.ide
    eht : k.raikonnen
  • arkadaşlar sıralama turları nasıldı zevkli geçti mi?
    bi de yarışın saati tam olarak kaç?
  • sabahın köründe 7 de başlıyo kim kalkacak yaww
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.