Şimdi Ara

3. AVUSTRALYA GP (02.04.2006)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 9.4.2006)
Giriş
  • Renault 2.de 2 yaparaktr Avustralya.ya en iddialı takım olarak geliyor. Mclaren Montoya ile Malezya.da istenileni veremedi. Ferrariler başarılıydı ama Jenson Button daha rekabetçi olabilir.

Tüm bu soruların cevabını bu hafta sonu yapılacak Avustralya GP.sinde bulacağız.

• Yavuz abi yine hızır gibisin açtın. Bu geçtiğimiz pazar günü trabzon hayal kırılğına uğrattı beni moraller sıfır. İnşallah bu hafta mclaren moralimi düzeltir.
  • mclaren bu yarıştada kazanamazsa ayıp derim.
  • geçtiğimiz sezon renault avrupadan önceki 3 yarışla birlikte ilk 4 yarışı kazanmıştı.. bu sene de buna benzer olacak gibi.. avustralya'da yine en büyük favorim renault

mclaren motorda önemli iyiştirmeler yaptığını iddia etti, gerçi ilk 2 yarışta dayanıklılık açısından bi sorun yoktu.. geçen hafta de la rosa aynı motorla 3 yarış mesafesi giderek bunu gösterdi zaten.. ama şu anda yeteri kadar hızlı değiliz ve bu sorunun çözülüp çözülmediğini avustralyada göreceğiz.. en azından avrupaya geçişle gücümüzü göstermeye başlarız sanırım
  • Genellikle Avrupa dışı yarışlarda Ferrari, Avrupa yarışlarında ise McLaren üstünlüğü olurdu. Ferrari' nin görevini anlaşılan Renault almış. Ferrari belki burada bir şey yapabilir diye ümitleniyorum.
  • şimdi oyların illere Pardon yarışlara göre dağılımını veriyorum
    Bahreyn
    kullanılan oy sayısı=0

Resmi sonuclar
    1 1 Fernando Alonso Renault 57 1:29:46.205 4 10

2 5 Michael Schumacher Ferrari 57 +1.2 secs 1 8

3 3 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 57 +19.3 secs 22 6

4 12 Jenson Button Honda 57 +19.9 secs 3 5

5 4 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes 57 +37.0 secs 5 4

6 9 Mark Webber Williams-Cosworth 57 +41.9 secs 7 3

7 10 Nico Rosberg Williams-Cosworth 57 +63.0 secs 12 2

8 15 Christian Klien RBR-Ferrari 57 +66.7 secs 8 1

Malezya
    kullanılan oy sayısı=61 tüm sandıklar açıldı Resmi olmayan sonuclar
    1-Raikkonen 24
    2-M.schumacher 18
    3-Alonso 12
    4-Fisichella 5
    5-Rosberg 2

Resmi sonuclar
    1 2 Giancarlo Fisichella Renault 56 1:30:40.529 1 10

2 1 Fernando Alonso Renault 56 +4.5 secs 7 8

3 12 Jenson Button Honda 56 +9.6 secs 2 6

4 4 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes 56 +39.3 secs 5 5

5 6 Felipe Massa Ferrari 56 +43.2 secs 21 4

6 5 Michael Schumacher Ferrari 56 +43.8 secs 14 3

7 17 Jacques Villeneuve Sauber-BMW 56 +80.4 secs 10 2

8 7 Ralf Schumacher Toyota 56 +81.2 secs 22 1

Avustralya
    kullanılan oy sayısı=51 Resmi olmayan sonuclar
    1-Raikkonen 21
    2-M.schumacher 18
    3-Alonso 7
    4-Fisichella 2
    5-Button 2
    6-Montoya 1

Resmi sonuclar
    1. Fernando Alonso - Renault
    2. Kimi Räikkönen - McLaren-Mercedes
    3. Ralf Schumacher - Toyota
    4. Nick Heidfeld - Sauber-BMW
    5. Giancarlo Fisichella - Renault
    6. Jacques Villeneuve - Sauber-BMW
    7. Rubens Barrichello - Honda
    8. David Coulthard - RBR-Ferrari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_i_t -- 3 Nisan 2006; 13:30:26 >

• Forza Ferrari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 12 Ocak 09:30
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avustralya denilince aklıma hep takılan 1998 yılı olmuştur. 1997 yılı ile renault f1'den çekilince avustralya yarışı önem kazanıyordu. playlife ve megacrome'nin renault kadar güçlü olamayacağı dolaysıyla güçlenen ferrari'nin bir adım öne çıkacağı doğrultusundaki beklentiler yarış sonucu siyah arabaların açık ara işi bitirmeleri ile sona erdi, bir thaflık vardı öyle ya honda dan sonra beklentisi olmayan mclaren kanatlanmıştı.. günlerce araba incelemeye alındı ama araç çok iyi idi. ferrari iki sene williams arkasında gezinirken iki sene de mclaren arkasında pişmeye devam edecekti. 1998 yılı ilk avustralya yarışı siyah-gri arabaların trafiğe ilk çıkış yeridir.(kırmızı-beyaz renklerden sonra tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northern -- 28 Mart 2006; 1:05:39 >
  • Mclaren'in Avustralya için büyük bir sürprizi olacakmış arkadaşlar. ya psikolojik baskı yapıyorlar yada geliyoruz diyorlar...
  •  3. AVUSTRALYA GP (02.04.2006)

FİSİCO BU DEDİĞİN HABERİ NEREDEN OKUDUN. Kaynak varmı. Ben kendi haber kaynaklarımı inceledim ama bu tarz bir söylemle karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 28 Mart 2006; 8:25:17 >

•  3. AVUSTRALYA GP (02.04.2006)

Albert Park
    Track Length: 5.303km / 3.295 miles
    Race Distance: 307.574km / 191.110 miles
    Number of Laps: 58
    Lap Record: Schumacher M 1m24.125 (2004)

2005 Results
    Driver--------------------Team-----------------------Time
    1. Giancarlo Fisichella-----Renault------------------1h24m17.336
    2. Rubens Barrichello------Scuderia Ferrari----------1h24m22.889
    3. Fernando Alonso-------Renault------------------1h24m24.048
    4. David Coulthard--------Red Bull Racing-----------1h24m33.467
    5. Mark Webber----------Williams BMW-------------1h24m34.244
    6. Juan Pablo Montoya----Team McLaren Mercedes- 1h24m52.369

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 28 Mart 2006; 8:41:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

FİSİCO BU DEDİĞİN HABERİ NEREDEN OKUDUN. Kaynak varmı. Ben kendi haber kaynaklarımı inceledim ama bu tarz bir söylemle karşılaşmadım.

http://www.padokf1.com/haber/12697
  • beyler malezya gp si için turkiye f1 de yapılan yarışmada1. ben oldum
    tüm mclarenciler için beleş bilet almaya haka kazandım
    çok teşekkür ederim
    yarışmadaki adım ugur87 başka arkadaşlar var mo ordaya
    orda lideriz burda 0 çekiyoz bea
  • Kimi Raikkonen tam bahtsiz bedevi. Bi insanin basina bukadarmi cok sey gelir.

Ama bu yarista BANKO Kimi diorum ve bu sene biraz zorlansada ipi

gogusleyecegi kanaatindeyim. Umarim dedigim cikar cunku kimi sampiyonlugu

hak eden bi pilot ve artik olmasi gerekiyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frzbjk -- 28 Mart 2006; 18:56:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Northern

avustralya denilince aklıma hep takılan 1998 yılı olmuştur. 1997 yılı ile renault f1'den çekilince avustralya yarışı önem kazanıyordu. playlife ve megacrome'nin renault kadar güçlü olamayacağı dolaysıyla güçlenen ferrari'nin bir adım öne çıkacağı doğrultusundaki beklentiler yarış sonucu siyah arabaların açık ara işi bitirmeleri ile sona erdi, bir thaflık vardı öyle ya honda dan sonra beklentisi olmayan mclaren kanatlanmıştı.. günlerce araba incelemeye alındı ama araç çok iyi idi. ferrari iki sene williams arkasında gezinirken iki sene de mclaren arkasında pişmeye devam edecekti. 1998 yılı ilk avustralya yarışı siyah-gri arabaların trafiğe ilk çıkış yeridir.(kırmızı-beyaz renklerden sonra tabi)
    yok yanlısın var ılk 1996 da bu renklerle yarıstı benım bıldıgım

• şimdi arşive baktım 1996 japonya 3. hakkinen ve marlboro sponsorluğunda renkler kırmızı-beyaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orjinalden alıntı: Northern

avustralya denilince aklıma hep takılan 1998 yılı olmuştur. 1997 yılı ile renault f1'den çekilince avustralya yarışı önem kazanıyordu. playlife ve megacrome'nin renault kadar güçlü olamayacağı dolaysıyla güçlenen ferrari'nin bir adım öne çıkacağı doğrultusundaki beklentiler yarış sonucu siyah arabaların açık ara işi bitirmeleri ile sona erdi, bir thaflık vardı öyle ya honda dan sonra beklentisi olmayan mclaren kanatlanmıştı.. günlerce araba incelemeye alındı ama araç çok iyi idi. ferrari iki sene williams arkasında gezinirken iki sene de mclaren arkasında pişmeye devam edecekti. 1998 yılı ilk avustralya yarışı siyah-gri arabaların trafiğe ilk çıkış yeridir.(kırmızı-beyaz renklerden sonra tabi)
    yok yanlısın var ılk 1996 da bu renklerle yarıstı benım bıldıgım

Hocam bak sana tavsiyem bu forumda redstar northern ile fazla idaalaşma valla ben bir ara red star ilebir konu hakında idaalaşmışım adamların bilgisi cok. vala adamlara bilgi yetiremiyorsun.

Millet bu yaış pek hareketli olmaz gibime geliyor nedeni ise bu hafta imtiha var acıkçğretim ( AMAN ALLAHIM NE CABUK GELDİ OLAMAZ DAĞ DOĞÜRU DÜZGÜN CALIŞMADIM ) yani bu hafta sakin gecer gibi ama mclaren so olursa buraı mesj bombardımına tutarı ona gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 28 Mart 2006; 22:47:37 >

• Stoddart'tan F1'e dönüş başvurusu
    28.Mart.2006, Salı 16:47:45
    Bu haber 468 kez okundu

Formula 1'in renkli siması Stoddart geri dönüş için ilk adımı attı. Sahibi olduğu Minardi takımını geçtiğimiz yıl Red Bull'a satan Avustralyalı işadamı Paul Stoddart 2008'de Formula 1'e geri dönmek için FIA'ya başvurdu. Reuters haber ajansına konuşan Stoddart, 'European Minardi F1 team Limited' adı altında başvuru yaptığını açıkladı.

Avusturyalı milyoner Dietrich Mateschitz'in satın aldığı İtalya merkezli Minardi takımı bu sezon Scuderia Toro Rosso adı altında yarışıyor. Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA), 2008 sezonunda Formula 1'de yer almak isteyen takımların başvurularını 31 marta kadar yapmaları gerektiğini açıklamıştı.

Hafta sonunda Avustralya Grand Prix'sine katılacak 11 takım konuyla ilgili başvurularını yaptı. Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone 2008 sezonunda yarışacak ekip sayısının 12 ile sınırlı olacağını belirtiyor.

CNNTÜRK

Minardi'nin ve Paul Stoddart'ın dönüşüne her ne kadar sevinsemde, aguri, midland, torro roso ve minardi ile pistteki zayıf takım sayısı 4'e çıkmış olacak

• son testleri ve 2 yarışı baz alırsak Renault yine favori onu zorlayabilecek Honda var mclaren ve Ferrarinin performansı benim için hala bir soru işareti bu yarışta biraz daha şekillenmeler olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

son testleri ve 2 yarışı baz alırsak Renault yine favori onu zorlayabilecek Honda var mclaren ve Ferrarinin performansı benim için hala bir soru işareti bu yarışta biraz daha şekillenmeler olabilir diye düşünüyorum.

Ferrari kesin şekillenirde, McLaren'in geçen sezon ortalara doğru zıpladığını biliryoruz. hala bilmece yani..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.