Şimdi Ara

TURKCELL: BÜYÜK FESTİVAL 10GB 200TL - 20GB 260TL - 40GB 370TL - 60GB 420 TL (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
790
Cevap
33
Favori
47.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Giriş

Fatura kesim tarihiniz, ayın 20'leri. Taahhüt verdiğiniz zaman, taahhüt bitiş tarihi fatura kesim tarihi/dönemine göre bitişi belirlenir.

Siz 9 Aralık 2024'te taahhüt verince, 1 yıl sonra ama bir önceki tarihe göre 19 Kasım 2025 sizin taahhüt bitiş tarihiniz oluyor. 9 Aralık değil 19 Aralık'ta da geçseniz aynı durum olurdu. Ancak 20 Aralık 2024'te geçseydiniz, bitiş tarihiniz 19.12.2025 olurdu.

Şimdi turkcell kasimda bitince indirimli tarife zamanlarina denk gelemiyorum.

Şimdi tekrar turk Telekom yıldız tarifelere geçebilirim ama hat değiştir dur sıkıldım artık banka uygulamari da simkart değişikliği diye ugrastirip duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Turkcell tarafında maalesef buna yapılabilecek bir şey yok.

İki seçeneğiniz var. Ya tercihlerinizi ayın 20'sinde yapacaksınız ya da son ay cayma bedeli çıkmadığı için, (seneye) taahhüt sürenize 30 günden az kaldığında kampanya kovalayacaksınız.

İyi kampanyalar Aralık ayında oluyor ya bu yıl oyle oldu mesela, kasimda gecenleri tokatladilar, seneye o yüzden tarifemin 19 kasimda bitmesi üzücü oldu aralık ayına kadar goturecekti normalde beni

Kampanya geleceğinden eminseniz, taahhütünüzün bittiği o tarihlerde;

- Numaranızı diğer operatöre taşıyabilirsiniz, böylelikle kampanya gelince hızlıca numara taşıma ile dönüş sağlayabilirsiniz.

- Hattınızı faturalıdan, faturasıza çevirebilirsiniz.

- Tarifenizi bir süre taahhütsüz olarak, yüksek bir ücretten kullanabilirsiniz. Eğer yine buna benzer şekilde ay başında kampanya çıkarsa, mesela 10 günlük, kıst fatura olarak ücretlendirilirsiniz.

benimde aynen öyle oldu :) bimcelle git gel yapmayı düşünüyorum şu anda 40 gb var geri gelirsem 60 a geçeyim diyorum da sınırlı süreli demişler kampanyayı pat diye bitirdik demesinler bunlar. Tarih bilgisi alan var mı?

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?referer=amb-17873710-a26a-4212-9893-f9c23d9fc180&couponCode=FIRSAT65587238&cid=perf-ambaff

TURKCELL: BÜYÜK FESTİVAL 10GB 200TL - 20GB 260TL - 40GB 370TL - 60GB 420 TL

TURKCELL: BÜYÜK FESTİVAL 10GB 200TL - 20GB 260TL - 40GB 370TL - 60GB 420 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emre_02 E kullanıcısına yanıt

Nasıl oluyor bu hocam? 25GB 262₺? Ben kaç yıllık müşteriyim bana böyle bir teklif hiç çıkmadı. 450₺ gözüküyor bende şu an.

Direkt vadofone internet sitesinden geçebiliyoruz değil mi? yoksa beklememiz mi gerekiyor?

60 gb 329 tl idi sanırım.

Orijinalden alıntı: navigator_

Ekm 2024 de bir yıllık tahhut vermiştim Turkcell e ; 26 gb 1000 dk 1000 sms 526 tl. Bugün iptal ettirmeyi düşünüyorum sanırım kullanılan ay kadar cezası var; 526 x 2 = 1052 tl

Direkt vadofone internet sitesinden geçebiliyoruz değil mi? yoksa beklememiz mi gerekiyor?

60 gb 329 tl idi sanırım.

ve geçtimm telefon ile. yarın bir bayıden kodu göstererek al dedi müş temsilcisi. Bakalım ne kadar cayma cıkıcak Turkcellden kontrat dönemim : 06.10.2024- 09.09.25

hocam mevcut kullanıcı iseniz her operatör böyle. Numara taşırsanız baya indirimli oluyor. Ben turkcelldeydim az önce geçtim Vodofone a.

En eskisi 99 hatti 26 senelik turkcelli olarak bugüne kadar hiç taşıma yapmayınca bilgimiz yok
    ve bugün annem mh aramış tabi çağrı merkezi aramaya cok hakim olmayınca 2014 hattı onun ki benim ki 2001 babamın 1999 turkcellde 20 seneyi gecik kalmak suç mu niye geçirmiyorsunuz vs demis görüşmeyi kızarak bitirmiş hemen
    Çünkü onlar başlamış metin okumaya siz değerli müşterimizi kaybetmek istemeyiz falan...

zaten kampanya 15 Aralikta bitiyor yetişmez vs demis bunun asli var mi 31 aralığa kadar denirken tasima yapmasın diye yalan bilgi mi vermiş olabilirler?

Halbuki dedim ordan aramayla olmaz dh oku bilgi verilmiştir forumda diye ama yaslari 65 olunca böyle şeyleri asla sevmiyor okumuyorlar
    O yüzden ben el attım en hızlı şekilde ücretsiz geçiş nasil olacak?

Babamı da 25 ağustosta 1gb 1000dk 285tl ye geçirmiştim simdi bana bu festival paket 10gb iken benim ki niye pahali ve az diyor anlatamıyorum hazır müşteriye verilmediğini
    o yüzden onu da 3 aylık kullanim yapmis oluyor cayma bedeli paketin normal ucret ile indirimli fiyatının farki ise toplamını ödeyip geciremez miyiz?
    Deneyimlerinizi aktarabilirseniz memnun edersiniz

• AytekinNet kullanıcısına yanıt
    Hocam en hızlı gecis burası mi faturasız hat var 2 tane bimcelle nasil geçiyoruz bime giderek mi? taşıma ücretsiz mi ekstra bu paket mi alınıyor yani
    tekrar Turkcelle dönüş kac günde oluyor?

• Geçen hafta salı saat 16.00 sularında Turkcell faturalıdan Bimcell faturasıza geçiş başvurusu yaptım. Perşembe saat 23.10'da Bimcell'e geçiş tamamlandı. Cumartesi saat 13.00 sularında Turkcell'in büyük festival paketlerine geçiş için bayiye gittim, geçiş başvurusu yaptım. Yarın saat 11.19'da Turkcell'e geçiş tamamlanacak diyor mesajda. Süreç hakkında faydası olur umarım.

• Arkadaşlar eski tarifemde devirden önce fatura kesimi 10/12/2024 dü bugün hattı babamdan devir aldım şimdi yeni star 1 gb da da fatura kesim yenileme 10 Aralık gözüküyor fatura kesiminden sonra cayma bedeli çıkıyordu sanırım şimdi paketi iptal etsem mi bimcell geçiş için başvurdum 2-3 güne açılır dediler sonra geri döncem turkcelle.

Hocam aynı gün de geçiş oluyormuş ama yapıalcak işler sebebiyle cumartesiye sarktı benim. Bim'e gidiyorsunuz yardımcı oluyorlar, paket vs almadım hediye kullanımını değerlendirdim sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.